Golf 8.5 Yağ Eksiltme

Arkadaşlar en garantisi yağ çubuğu dijitale çok güvenmeyin bu videoda yağ cubuğu eklenebiliyor takıcak olanlar için musait olduğumda bende alıp takacağım insaAllah

bence de sorun kaynağı bu.
arkadaşlar bir de seviye sensörü olsa da uygun koşullarda seviyeye bakmalısınız.
sıcak motorda 10 dk istop edildikten sonra dümdüz bir zeminde ekrandan seviyeye bakınız.

geçen rodaj bakımı yaptırdım. max çizgisinin 1 altında. sizde nasıl
merhaba hocam, aracım 2.000 kmyi yeni geçti sayılır. Rodaj hususu kafama çok takılıyor. Şimdi rodaj bakımı yeni yaptırdım diye yazını gördüm. Servis rodaj yok diyor ama beni tatmin etmedi verdikleri cevap. Siz servise gidip rodaj bakımı mı dediniz yoksa yağını değiştirmek istiyorum mu dediniz. Kaç km de yaptınız. Yönlendirebilirseniz çok sevinirim.

merhaba hocam, aracım 2.000 kmyi yeni geçti sayılır. Rodaj hususu kafama çok takılıyor. Şimdi rodaj bakımı yeni yaptırdım diye yazını gördüm. Servis rodaj yok diyor ama beni tatmin etmedi verdikleri cevap. Siz servise gidip rodaj bakımı mı dediniz yoksa yağını değiştirmek istiyorum mu dediniz. Kaç km de yaptınız. Yönlendirebilirseniz çok sevinirim.
2500kmde serviste yağ ve yağ değişimi istiyorum dedim. yok mok dediler cok direttiler. bakım işçiliği yazmayın yağ değişimi olarak yazın dedim öyle kabul ettiler. bence rodaj bakımı yapın. parçaları servisten alıp dışarda da yapılabilir

2500kmde serviste yağ ve yağ değişimi istiyorum dedim. yok mok dediler cok direttiler. bakım işçiliği yazmayın yağ değişimi olarak yazın dedim öyle kabul ettiler. bence rodaj bakımı yapın. parçaları servisten alıp dışarda da yapılabilir
teşekkür ederim.

Şahsi olarak rodaj bakımına gerek yok derdim. Ancak 1.5 etsi larda biraz fazla bir yağ eksilmesi yaşanıyor.

Eğer yağ eksik uyarısı veya yağ seviyenizde düşme gözlemliyorsanız. SERVİSTEN sadece yağ ve yağ filtresi temin edip herhangi bir yerde yaptırabilirsiniz.

Sıkıntı yoksa yaptırmayabilirsiniz

Arkadaşlar en garantisi yağ çubuğu dijitale çok güvenmeyin bu videoda yağ cubuğu eklenebiliyor takıcak olanlar için musait olduğumda bende alıp takacağım insaAllah

Bu yağ çubuğunun parça kodunu bilen var mı ? 1.5 TSI ile aynı yağ çubuğu mu yoksa eTSI için farklı bir parça numarası mı var ?

Geri