Mib3 Ünitelere Kablosuz Carplay&Android Auto Gelmiş

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan thelordof
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hocalarım kolay gelsin geçen gün istanbulda bi gizli özellik açma yerinde passat 2021 bussines aracıma kablosuz carplay aktivasyonu yaptırmaya gittim. GPS cihazını taktılar, sinyal çekmesi için 20dk lık sürüş yaptık. Sinyali bir türlü bulamadı. Sonra sen yolda giderken kesin bulur dediler ben de dükkandan döndüm. Bu gün formu gezerken araçtaki modülün preh olduğunu öğrendim. Preh cihazlar için ayrı bir işlem mi gerekiyor carplayi kullanabilmem için. Fikirleriniz nedir?
Hocam antenle alakalıdır sorun preh lerde de kablosuz carpley aciliyor
20dk lik bir surus yapmissiniz ama sinyali yakalayamamışsınız
Hocam antenin takıldığı yerde çok onemli anten montajı yapılmadan önce arac disinda sinyal alana kadar bekletilmeli sinyal aldığı an montaj yapilmali
Sizin araçta en iyi yer ön camin oradaki ışıkların aynanın ustundeki saça montaj yapmaktır
Sinyal almadan ödeme yapıp cikmasaydiniz keske şimdi uğraş dur
Formdan da istanbulda bu işi 4/4 yapan arkadaşlar var keske onlarla gorusseydin işini tam yapar ve uygun bir ucrete olurdu

Hocam antenle alakalıdır sorun preh lerde de kablosuz carpley aciliyor
20dk lik bir surus yapmissiniz ama sinyali yakalayamamışsınız
Hocam antenin takıldığı yerde çok onemli anten montajı yapılmadan önce arac disinda sinyal alana kadar bekletilmeli sinyal aldığı an montaj yapilmali
Sizin araçta en iyi yer ön camin oradaki ışıkların aynanın ustundeki saça montaj yapmaktır
Sinyal almadan ödeme yapıp cikmasaydiniz keske şimdi uğraş dur
Formdan da istanbulda bu işi 4/4 yapan arkadaşlar var keske onlarla gorusseydin işini tam yapar ve uygun bir ucrete olurdu
Anteni montaj edildiği yerden çıkardım bi 15 dk daha sürüş yaptım ancak wifi kısmı hala aktif olmadı. Montajda veya kodlamada hata olabilir mi. Yoksa sinyalde mi sıkıntı sadeceIMG_5067.jpeg

Son düzenleme:
Kendi aracımda kullandığım antenden var 05316360262 yazarsanız yardımcı olacam size.Arka planda bilgisayardan bakınca 5f de hata almazsınız bu anteni kullanırsanız

Ekli dosyalar

• 15EEF188-290A-48A6-90ED-41264809C64F.jpeg
    15EEF188-290A-48A6-90ED-41264809C64F.jpeg
    254.1 KB · Görüntüleme: 30
Kendi aracımda kullandığım antenden var 05316360262 yazarsanız yardımcı olacam size.Arka planda bilgisayardan bakınca 5f de hata almazsınız bu anteni kullanırsanız
Ben bu antenden kullanmadım. Hata vermiyor. Bütçe varsa orjinal anten her zaman iyidir.

Hata verenlerde hangi kodda hata veriyor biliyor musunuz?

Hocalarım kolay gelsin geçen gün istanbulda bi gizli özellik açma yerinde passat 2021 bussines aracıma kablosuz carplay aktivasyonu yaptırmaya gittim. GPS cihazını taktılar, sinyal çekmesi için 20dk lık sürüş yaptık. Sinyali bir türlü bulamadı. Sonra sen yolda giderken kesin bulur dediler ben de dükkandan döndüm. Bu gün formu gezerken araçtaki modülün preh olduğunu öğrendim. Preh cihazlar için ayrı bir işlem mi gerekiyor carplayi kullanabilmem için. Fikirleriniz nedir?
Sorununuz anten kaynaklı muhtemelen. Yukarıda paylaşımım var. Ben ordaki anteni kullandım. Orjinal değil ama orjinal olmayanların kalitelisi diye düşünüyorum. Şu zamana kadar sorun yaşamadım. Anteni takınca bende hemen konumu sinyali bulmuştu. Obd cihazdan kontrol ettim, 13 ila 16 arası uyduya bağlanmıştı.

Bir ihtimal anten kaynaklı bir ihtimal de kodlama kaynaklı hata. Görmeden denemeden bilemiyorum. Prehlerde zorluk yok, eski yıllarda zordu artık değil.

Hocalarım bu gün gittiğim firmaya tekrar gittim. Üniteyi güncellediler. Tekrar kodlama yapıldı, gps cihazı değişti ancak sinyali bir türlü bulamadık. Ücret iadesi aldım cihazı orjinal haline çevirttim. Şu an menü>ayarlar kısmında wifi seçeneği yok. Sizce neden olmuyor?

Hocalarım bu gün gittiğim firmaya tekrar gittim. Üniteyi güncellediler. Tekrar kodlama yapıldı, gps cihazı değişti ancak sinyali bir türlü bulamadık. Ücret iadesi aldım cihazı orjinal haline çevirttim. Şu an menü>ayarlar kısmında wifi seçeneği yok. Sizce neden olmuyor?
İstanbulun ne tarafındasınız?

Yazılım sürümü nedir?

Maltepe kartal tarafındayım hocam.
0278
@strategos hocamın anadolu yakasında mekanına git. Üniteni de günceller, kablosuz carplay/android auto işlemini de f/p fiyattan halleder hocam. Gps anten kullanılmadan da özel bir yazılımla yine açabilir. Tercih sizin.

Son düzenleme:

Sadece kablosuz carplay/android auto istiyorsanız. Anten montajı yapmadan, üniteyi sökmeden kablosuz carplay/Android auto aktif edebilirim.

Geri