Esp esc ,lastik basınç ,start stop , yokus kalkis destegi hata uyarısı


Tüfekci

Üye
Katılım
25 Eyl 2023
Mesajlar
33
Tepkime puanı
0
Konum
Kocaeli
İsim
Oğuz
Araç
Golf7
Aracım golf7 1.2 tsi 2015 model comforline paket
Aracım önce direksiyon arizasi verdi yaklaşık 1 hafta sonrada başlıkta yazdığım uyarılar yandı ve hepsi devre dışı kaldı. Önce direksiyonu yaptırdım sorun düzeldi direksiyon eski haline geldi ancak yukarıda yazdığım hatalar sarı olarak yanmaya devam etti .
Arac servisten çıkıyor isiklar sönük bir süre bütün sistemler çalışıyor ancak ilk girdiğimiz sert virajda başlıkta hatalar yanıyor ve sistemler devre dışı kalıyor.
Usta 1 ay uğraştı yapamadı adam en son götür kime yaptirirsan yaptır ben parasını ödeyeceğim dedi sagolsun.
Sorun elektriksel mi yoksa direksiyon kutusundan mi çözemedik yardım bekliyorum.
Yarın İstanbul da arti direksiyona göstereceğim ne diyecekler bakacağız.
 

Golf7 üstadlari acil yardımınız gerekiyor memlekete gideceğim gidemedim kim ne biliyorsa yazsin lütfen fikrini...
 
10 ar dakika arayla 3 ayrı konu açıp aynı sorunu sorma nedeniniz nedir ?
 
Cihaza bağlandı mı araç?
 
@Tüfekci aynı konudan 10 dk. arayla 3 ayrı konu açamazsınız..!! 3 ayrı konu açarak daha çabuk yardım, fikir alışverişi olacağını zannediyorsanız yanılırsınız, bilgisi olan arkadaşlar müsaid olduğunda zaten cevap vereceklerdir.!
 
ABS falan aracı kurcalatmasanız mı artık böyle olacak gibi değil çünkü :) aracın bir arıza okumasını bir yerde yaptırıp gönderin inceleyeyim.
 
ABS falan aracı kurcalatmasanız mı artık böyle olacak gibi değil çünkü :) aracın bir arıza okumasını bir yerde yaptırıp gönderin inceleyeyim.
Beni bitirdiler bu yarim ustalar nazar değmesin daha ilk kez bu yıl bu araçla sanayiye girdim bu zamana kadar yağına suyuna baktık devam.O kadar büyük hayal kırıklığına uğradım ki adamlar resmen deneme yanılma yoluyla ilerliyor ilk direksiyonu yaptığım usta 1 ay tuttu aracı sonra direksiyonculara götürüyorum biri rot ayarı bozuk diyor diğeri başka bir şey en son istanbulda fulloto elektronik var oraya götürdüm arti direksiyonun tavsiyesiyle orada usta gösterdi gerçekten abs beyni tam oturmamış gibi duruyordu gözümle gördüğüm için bi de oraya baktırdığım diyorum hocam yanlış mı yaparım baktırmakla
 


Geri
Üst Alt