🧿 Yeni Araç Tiguan 1.5 TSI 150 Ps Elegance DSG - Travel Assist 🧿

Yaklaşık 2 aydır araç dış temizliği yapılmamıştı. Soğuklar ve yağmurlar.

Ph nötr şampuanlarla ön yıkama ve ardından temaslı kovalı yıkama yapıldı. Fitil kısımları , kapı araları detay fırçayla temizlik işlemi uygulandı. Yıkama sonrası kuruladıktan sonra yeni aldığım Vonixx Blend Ceramic & Carnauba Spray Wax uyguladım. İlk intiba çok beğendim.

Camlara da Soft99 Glaco Cam pastayla temizlenip, ipa uygulandı. Daha sonrasında ADBL Hybrid Glass uygulandı.

Boya yüzeyi iyi durumda olunca parlama netlik ayrı bir güzel oluyor. Doğru yıkama tekniği ve doğru malzeme hep söylerim çok önemli.

Banada sağlam bir ürün lazım…

Senin kullandığın ürün aşağıdaki ürün değil mi… memnun isen alabilirim…

Ayrıca;

Yıllarca kullandığım özellikle ayda bir kez uyguladığım Meguiar's Nxt Tech Wax 2.0 artık yok sayılır hatta oğan yerlerde kanatlanmış uçmuş…
Bu ürün gibi kullanabileceğim bana önerileriniz ne olur…

Ayrıca;

Yıllarca kullandığım özellikle ayda bir kez uyguladığım Meguiar's Nxt Tech Wax 2.0 artık yok sayılır hatta oğan yerlerde kanatlanmış uçmuş…
hızlı cila arıyorsanız vonix gibi dandik markalar yerine carpro reload 2.0 öneririm.

Ayrıca;

Sonax, Meguiars markalar benim gözümde eskidi. Fiyatları düşük olsa f/p ürün derimde.

Evet benim ürün linkteki.

Buna ayrıyeten Gyeon Wetcoat, ADBL Sentetik Spray Wax , Ömer Hocamın dediği Carpro önerebilirim.

Bundan önce Fireball Pirouette kullanmıştım. O da çok iyiydi. Fiyat nedeniyle TR pazarına şu sıralar gelmediği için alamadım. Bir satıcıda bir iki adet vardı o da muhtemelen eski üretimli. Onu da almak istemedim.

hocam carpro gyeon gibi markalar varken güney amerikalı 3. dünya ülke markası tercih edilir mi?
Hocam fiyat aralıklarına göre değerlendirilir. Boyayı kötü eden merdiven altı bir ürün değil.

hızlı cila arıyorsanız vonix gibi dandik markalar yerine carpro reload 2.0 öneririm.
:)

Blend'i bilmeden marka/ülke fanboyluğu yapmanıza veriyorum bu yorumunuzu :)

Testi bi izleyin isterseniz.

Detail sektöründe iyi marka yoktur, iyi ürün vardır. Flowey r1 i duydunuz mu bilmem ama jant temizleyicide mükemmeldir, zirve markaları ezer geçer. Gel gelelim diğer ürünlerinin performansı yerlerdedir.

Adbl syntetic wax ve vonixx blend sıvı waxta dayanım ve parlaklık dengesinde zirvede

:)

Blend'i bilmeden marka/ülke fanboyluğu yapmanıza veriyorum bu yorumunuzu :)

Testi bi izleyin isterseniz.

Detail sektöründe iyi marka yoktur, iyi ürün vardır. Flowey r1 i duydunuz mu bilmem ama jant temizleyicide mükemmeldir, zirve markaları ezer geçer. Gel gelelim diğer ürünlerinin performansı yerlerdedir.

Adbl syntetic wax ve vonixx blend sıvı waxta dayanım ve parlaklık dengesinde zirvede
burda reload 2.0 yok yalnız :) ayrıca bende de vonix var jant temizleyicisi

burda reload 2.0 yok yalnız :) ayrıca bende de vonix var jant temizleyicisi
Önceki versiyonunu ilettim. Güncel versiyon kıyası varsa paylaşırsanız aydınlanırız :)
Blendi çöp eden ürün sıvı wax piyasasını baştan yazsa gerek

Önceki versiyonunu ilettim. Güncel versiyon kıyası varsa paylaşırsanız aydınlanırız :)
Blendi çöp eden ürün sıvı wax piyasasını baştan yazsa gerek
IMG_0229.jpeg

ben bunları kullanıyorum. kapı içlerine de reload 2.0 sıkıyorum

IMG_0229.jpeg

ben bunları kullanıyorum. kapı içlerine de reload 2.0 sıkıyorum
Para bende detailing diyosunuz :)

Allah daha çok versin diyelim,
Nanolex interior cleaner ile de paspas/pedal falan temziliyorsunuzdur...

Para bende detailing diyosunuz :)

Allah daha çok versin diyelim,
Nanolex interior cleaner ile de paspas/pedal falan temziliyorsunuzdur...
onun kadar iyi temizleyici görmedim. bazen başlığını çıkarıp içesim geliyor. o kadar güzel kokuyor yani 😁

onun kadar iyi temizleyici görmedim. bazen başlığını çıkarıp içesim geliyor. o kadar güzel kokuyor yani 😁
Arada swissvaxlı, kapı arası reload lu detailing paylaşımları yaparsanız forumca aydınlanırız ;) Malzemeleri fotomodel olarak duruyor sanırlar :)

Geri