- İsim
- MetinK.
- Araç
- Golf Mk8.5 1.5 eTSI 116 PS Style DSG 2025 Beyaz
Yaklaşık 2 aydır araç dış temizliği yapılmamıştı. Soğuklar ve yağmurlar.
Ph nötr şampuanlarla ön yıkama ve ardından temaslı kovalı yıkama yapıldı. Fitil kısımları , kapı araları detay fırçayla temizlik işlemi uygulandı. Yıkama sonrası kuruladıktan sonra yeni aldığım Vonixx Blend Ceramic & Carnauba Spray Wax uyguladım. İlk intiba çok beğendim.
Camlara da Soft99 Glaco Cam pastayla temizlenip, ipa uygulandı. Daha sonrasında ADBL Hybrid Glass uygulandı.
Boya yüzeyi iyi durumda olunca parlama netlik ayrı bir güzel oluyor. Doğru yıkama tekniği ve doğru malzeme hep söylerim çok önemli.
Banada sağlam bir ürün lazım…
Senin kullandığın ürün aşağıdaki ürün değil mi… memnun isen alabilirim…
Vonixx Blend Ceramic & Carnauba Spray Wax – Seramikli Carnauba Sprey Wax / 500 ml
Vonixx Blend Ceramic & Carnauba Spray Wax – Seramikli Carnauba Sprey Wax / 500 ml4 Ay Ömür , Hızlı ve Kolay Uygulama , Mükemmel Parlaklık ve Seramikli Koruma Bir Arada. Vonixx Carnauba cilası aracın boyasına sıcak bir parlaklık katmasıyla bilinir. Pazar evrimi nedeniyle, esas olarak elde
www.parlatanadamlar.com
Ayrıca;
Yıllarca kullandığım özellikle ayda bir kez uyguladığım Meguiar's Nxt Tech Wax 2.0 artık yok sayılır hatta oğan yerlerde kanatlanmış uçmuş…
Bu ürün gibi kullanabileceğim bana önerileriniz ne olur…