Disk & Balata Tavsiyesi

Hocam ben yeni aldım servisten arkalar ate uretimi önler trw

Hocam hayal kırıklığına uğratmak istemem ama o logolar sizi yanıltıyor.

O ATE ve TRW logoları uyumlu olduğu fren sisteminin. Ön fren sisteminiz Ate (Teves), arka ise TRW (Lucas).

Ön fabrika Ferodo balatalarımda da ATE logosu vardı.

Balatalarınız GALFER üretimi. Benim araçta fabrika arkalar Galfer çıkmıştı. İyidir.

Benim balatalardan da ses gelmeye başaladı ( golf 8 1.0 etsı) servis ön balata değişimi ve işçilik için 6150₺ gibi bi fiyat verdi.

Ate ve Trw arasında hangisi tercih edilmeli aradaki fiyat farkına değecek bi fark var mı?
Son olarak ate nin satıldığı siteden ürün orijinalliği açısından güvenilir midir?
Şimdiden çok teşekkürler

Hocam trw balata, aynı satıcıdan n11'de daha uyguna satiliyor, satın almadan önce şaşe no ile teyit edip satın alabilirsiniz.
Ben parçacidan 1.600'a satın almıştım ancak henüz montaj yaptıramadım o yüzden yorum yapamıyorum. Ancak made in spain yazıyordu, çin malı olsaydı daha şüpheli yaklaşırdım.

Servisten çok yüksek bir fiyat çıkarsa bu şekilde almayı düşünüyorum arkadaşlar. Yorumlarınızı alabilir miyim
IMG_1118.png

Hocam hayal kırıklığına uğratmak istemem ama o logolar sizi yanıltıyor.

O ATE ve TRW logoları uyumlu olduğu fren sisteminin. Ön fren sisteminiz Ate (Teves), arka ise TRW (Lucas).

Ön fabrika Ferodo balatalarımda da ATE logosu vardı.

Balatalarınız GALFER üretimi. Benim araçta fabrika arkalar Galfer çıkmıştı. İyidir.
Yok hocam ne hayal kırıklığı olacak ben orjinal ürün almissim vw servisinden
Aciklayici bilgi icin tesekurler

Geri