Disk & Balata Tavsiyesi

Teşekkürler arkadaşlar pazartesi servisten fiyat alacağım arada çok bir fark yoksa servisten alabilirim. hesaplamama göre hepsi 12 bin tutuyor ate veya brembo

Trw için iyi diyorsanız onuda alabilirim yaklaşık %35 daha hesaplı oluyor. Diskleri trw balataları brembo veya ate yapabilirim
Hocam ben yeni aldım servisten arkalar ate uretimi önler trw

Ekli dosyalar

• image.jpg
    image.jpg
    226.3 KB · Görüntüleme: 25
  • image.jpg
    image.jpg
    327.6 KB · Görüntüleme: 25
Hocam vw nin de fren balatalar i
ate ve trw fabrikalarında üretiliyor

Onu da ate vb. firmalar üretiyor ama fabrikaya veya servise verdiği, vw grup'un onayını aldığı ürünle piyasaya kendi markasıyla sattığı ürünlerin aynı olmasının bir garantisi yok, bunun dışında serviste
yaptırılan işlemlerde parça ve işçilik garantisi var, diğerlerinde ate'nin ses konusunda bir garantisi yok diye başlarından atıyorlar, başıma da geldi, arka disk balatam ate ve ötüyorlar.

Fiyatlar öyle bir hal aldı ki şu anki ate disk balata fiyatından daha ucuza servis malı ve garantisiyle orjinal fren bakımı yaptırabilirsiniz, ate ile niye ugraşayım.

Son düzenleme:
Teşekkürler arkadaşlar pazartesi servisten fiyat alacağım arada çok bir fark yoksa servisten alabilirim. hesaplamama göre hepsi 12 bin tutuyor ate veya brembo

Servisten sadece parça alırsanız pahalıya gelir, işçilikli işlem, yani montajını da yaptırırsanız zubizu bilmem ne indirimiyle aldığınız parçada da indirim olacağından muhtemelen piyasadan alınan kaliteli diye lanse edilen ürünlerden bile daha ucuza mâl edebilirsiniz.

Onu da ate vb. firmalar üretiyor ama fabrikaya veya servise verdiği, vw grup'un onayını aldığı ürünle piyasaya kendi markasıyla sattığı ürünlerin aynı olmasının bir garantisi yok, bunun dışında serviste
yaptırılan işlemlerde parça ve işçilik garantisi var, diğerlerinde ate'nin ses konusunda bir garantisi yok diye başlarından atıyorlar, başıma da geldi, arka disk balatam ate ve ötüyorlar.

Fiyatlar öyle bir hal aldı ki şu anki ate disk balata fiyatından daha ucuza servis malı ve garantisiyle orjinal fren bakımı yaptırabilirsiniz, ate ile niye ugraşayım.
Doğru hocam servisten daha uygun bir fiyat çıkma ihtimali var. Pazartesi arayıp fiyat bilgisi isteyeceğim

Hocam arkalar önlere göre erken bitti miydi , bazı kullanıcılarda bu olayı duyuyorum da. Benim araçta da eğer öyleyse önler çok balata tozu bırakıyor. Fabrikasyon keşke seramik balata kullanılsa.

Hocam arkalar önlere göre erken bitti miydi , bazı kullanıcılarda bu olayı duyuyorum da. Benim araçta da eğer öyleyse önler çok balata tozu bırakıyor. Fabrikasyon keşke seramik balata kullanılsa.
Hocam 2 on değişim yaptim arka Balat’a daha 2000/3000 km daha gider dedi ama ben degistirdim
Balat’a tozu normal hocam

Servisten aldığımız balataların kutusunun üzerinde (beyaz etiketin olduğu) üzerinde yazıların yazdığı bölümün resimlerni paylaşabilir misiniz rica etsem..?

Not (resimdeki ön fren balataları); paylaştığınız resimdeki ön fren balatası TRW üretimi değildir, Balatanın üzerinde yazan TRW yazısı —>aracınızın TRW tasarımı ön fren sistemi olduğunu temsil etmektedir, Dikkatli baktığınızda balatanın üzerinde GALFER yazmaktadır, Paylaştığınız resimdeki ön balatalar Galfer markadır,

Resimdeki arka fren balatası üzerinde yazan ATE yazısı aracınızın arka fren sisteminin ATE tasarımı sistemi olduğu anlamına gelir, Balatanın markası (sol montaj kulağında) yazmaktadır (sol montaj kulağı resimde çıkmamış).,

Bu fren balatalarını hangi marka, model ve model yılı ve motor (dizel/benzinli) ve kasa tipi araç için aldınız..?

arkadaşlar golf 7 için ön diskleri delikli takmanın bi avantajı olurmu

Servisten aldığımız balataların kutusunun üzerinde (beyaz etiketin olduğu) üzerinde yazıların yazdığı bölümün resimlerni paylaşabilir misiniz rica etsem..?

Not (resimdeki ön fren balataları); paylaştığınız resimdeki ön fren balatası TRW üretimi değildir, Balatanın üzerinde yazan TRW yazısı —>aracınızın TRW tasarımı ön fren sistemi olduğunu temsil etmektedir, Dikkatli baktığınızda balatanın üzerinde GALFER yazmaktadır, Paylaştığınız resimdeki ön balatalar Galfer markadır,

Resimdeki arka fren balatası üzerinde yazan ATE yazısı aracınızın arka fren sisteminin ATE tasarımı sistemi olduğu anlamına gelir, Balatanın markası (sol montaj kulağında) yazmaktadır (sol montaj kulağı resimde çıkmamış).,

Bu fren balatalarını hangi marka, model ve model yılı ve motor (dizel/benzinli) ve kasa tipi araç için aldınız..?
Hocam galferi servis dışında bulmak zor gibi. Ayrıca bildiğim kadarıyla ürünler servisten servise değişiyor. Yani biri galfer verirken diğeri başka marka veriyor. Benim amacım ses ve tozu minimuma indirmek için doğru kombinasyonu sağlamak

Benim balatalardan da ses gelmeye başaladı ( golf 8 1.0 etsı) servis ön balata değişimi ve işçilik için 6150₺ gibi bi fiyat verdi.

Ate ve Trw arasında hangisi tercih edilmeli aradaki fiyat farkına değecek bi fark var mı?
Son olarak ate nin satıldığı siteden ürün orijinalliği açısından güvenilir midir?
Şimdiden çok teşekkürler

Hocam Passat b8 icin
Kutu resimlerini ekledim sen bir bak hocam

Ekli dosyalar

• IMG_3076.jpeg
    IMG_3076.jpeg
    160.2 KB · Görüntüleme: 16
  • IMG_3078.jpeg
    IMG_3078.jpeg
    211.1 KB · Görüntüleme: 14

Geri