Golf 8 vites kolu arızası

İsim
Serkan
Araç
Golf 8
Merhabalar . Vites kolu arızası yaşıyorum birden yandı.Anlık yakmış olabilir diye düşünüyorum çünkü sürekli yanmıyo arıza lambası kullanmayınca 4 5 saat yakıyo sonra kullandıktan sonra sönüyo daha önce yaşayan var mı önemli bi arıza mı süreçleri nelerdir? Bilen varsa bilgisini benimle paylaşırsa sevinirim . Araç daha 18 bin km de bu kmde midemi bulandırdı açıkcası bilgi verebilirseniz çok sevinirim.

@omer geçmiş olsun. Onarım yapıldı peki garanti ediyorlar mı ? Tekrar ötecek mi / ötmeyecek mi .
Canını sıkma ; audisi olanında derdi aynı !!

Upvote 0
yaptıkları şey yukarıda arkadaşların yaptığı gibi selonoit tırnaklarını yakınmaştırmak. oraya gres benzeri bir şey sürmek ve şanzıman unitesini güncellemek. normalde millete 5k diyorlar bunun icin bize 11k kitlediler. ben şimdi tüketici hakem başvurmam mı? bir de aracı sökerken zarar vermişler. yarın araba ile bayiye dalayım mı?IMG_0368.jpeg

Upvote 0
@omer levye ile söktüler heralde. Olması gerekenden fazla iz kalmış. Hep dediğim gibi (adı yetkili servis) bir iş bilen, özen gösteren yok.

Upvote 0
yaptıkları şey yukarıda arkadaşların yaptığı gibi selonoit tırnaklarını yakınmaştırmak. oraya gres benzeri bir şey sürmek ve şanzıman unitesini güncellemek. normalde millete 5k diyorlar bunun icin bize 11k kitlediler. ben şimdi tüketici hakem başvurmam mı? bir de aracı sökerken zarar vermişler. yarın araba ile bayiye dalayım mı?IMG_0368.jpeg
Dalın, bağırın çağırın üzerlerine yürüyün. Bir şeyler koparirsiniz en azından. Tabi dozunda yapın ibre tersine dönmesin haksız duruma düşmeyin. Bayiler çok şımarık.

Upvote 0
Ben o vites konsolunu 2 kere söktüm taktım bu kadar hasar vermedim hatta hiç iz yok .Asıl 2 dk sürmeyen sökme işine aldıkları işçilik ücreti ve parça değişmediği halde rakama bak..Boş yere demiyorum yakınından geçmem servisin diye.

Upvote 0
geçmiş olsun hangi servis acaba bu işlemi yapan?

Upvote 0
Sökme-takmaya 5100₺ aldıklarında keşke internette 600₺'ye bulunan trim sökme setini alsalarmış. Yazık günah alçı spatulası ile sökmüşler herhalde.

Upvote 0

Gerçekten yazık, günah...
Bu yaşananlar kabul edilebilir gibi değil.
Geçmiş olsun' demek isterdim ama, ortada geçmiş bir şey de kalmamış maalesef

Upvote 0
IMG_0396.jpeg

çapakları aldım temizledim şuan iyi durumda ama tabi şikayet edeceğiz.

ayrıca şanzıman unitesini güncelledikleri icin dsgnin etsi olayı daha konforlu hale geldi gibi hissediyorum.

vites kolu onarımlarında vites telini de ayarliyorlarmış d veya p ye alınca vites değiştiren robotun sesi biraz değişti.

Upvote 0
IMG_0396.jpeg

çapakları aldım temizledim şuan iyi durumda ama tabi şikayet edeceğiz.

ayrıca şanzıman unitesini güncelledikleri icin dsgnin etsi olayı daha konforlu hale geldi gibi hissediyorum.

vites kolu onarımlarında vites telini de ayarliyorlarmış d veya p ye alınca vites değiştiren robotun sesi biraz değişti.
net araba daha prüzsüz hale geldi. haraket halinde motoru kaparken açarken vs.

Upvote 0

net araba daha prüzsüz hale geldi. haraket halinde motoru kaparken açarken vs.
Benim akrabadaki de sizin arabanın 2023 ü, galiba onlara direk bahsettiğiniz işlem yapılı halde veriliyor. Çünkü onunkinde de çok pürüzsüz kapanıp açılıyor araba. 2023 kasaları hızlı makyaj mi geçirdi acaba direksiyonu da yeni olan.

Hayırlı uğurlu olsun sana hocam.

Upvote 0

Geri