Golf 8 vites kolu arızası

İsim
Serkan
Araç
Golf 8
Merhabalar . Vites kolu arızası yaşıyorum birden yandı.Anlık yakmış olabilir diye düşünüyorum çünkü sürekli yanmıyo arıza lambası kullanmayınca 4 5 saat yakıyo sonra kullandıktan sonra sönüyo daha önce yaşayan var mı önemli bi arıza mı süreçleri nelerdir? Bilen varsa bilgisini benimle paylaşırsa sevinirim . Araç daha 18 bin km de bu kmde midemi bulandırdı açıkcası bilgi verebilirseniz çok sevinirim.

@Flaperon enteresan bir servis deneyimi olmuş.
Onarım şeklinde sorun giderildiğini buralardan öğrendik ama bu konuda hangi yazılım varmış da bizim haberimiz yok!
( Yalandan arıza kaydını silip yaptık diyerek birde ballandıra ballandıra indirimli fatura kesmiş olma ihtimalini düşünmeden edemiyorum)
Umarım tekrardan arıza vermez ve mutlu şekilde kullanırsınız
daha önce bir mesajımda artık servislerin vites kolunu onardıklarını söylemiştim. bunla ilgili formene sorduğumda almanya böyle istiyor eskiden değişiyorduk şimdi tamir ve yazılım ile sorunu genelde çözüyoruz ama bazı istisnalar oluyor onlarda da mecburen değişim yapıyoruz demişti.

Upvote 0
merhaba bugun benim aracımdada aynısı oldu sabah ilk çalıştırmada aldım hatayı.stop ettim çalıştırdım düzeldi, 54 bin km ve 2021 model .şu an ne yapmam gerekir ?

Upvote 0

Geri