Dayanım olarak iyi bir wax’tır, sentetik (petrol) bazlıdır, yüzeyde fazla bekletirseniz silip/parlatma aşaması işkenceye dönüşür, resmen kol kası yaptırır,Fusso soft 99'u önerdi bir arkadaş da deneyen eden var mı acaba faydalı mıdır?
Teşekkür ederim hocam. Pasta cilanın boyaya zarar verebildiğinden bahsediliyordu, acaba dedim böyle bir ürünle aracı canlandırabilir miyim.Dayanım olarak iyi bir wax’tır, sentetik (petrol) bazlıdır, yüzeyde fazla bekletirseniz silip/parlatma aşaması işkenceye dönüşür, resmen kol kası yaptırır,
Kaliteli bir ürün arıyorsanız Bilt Hamber Double Speed Wax öneririm.
Boyayı güneş ışığına, UV ‘nin zararlarına, kuş pisliklerine, ağaç reçinelerine karşı korur.Teşekkür ederim hocam. Pasta cilanın boyaya zarar verebildiğinden bahsediliyordu, acaba dedim böyle bir ürünle aracı canlandırabilir miyim.
Teşekkür ederim hocamBoyayı güneş ışığına, UV ‘nin zararlarına, kuş pisliklerine, ağaç reçinelerine karşı korur.
Würth köpük kullanarak temizleyebilirsinizArkadaşlar tavan döşemesi su aldı su lekesi kaldı bunu geçirecek şampuan vs önerisi olan varmı ?
Würth köpük kullanarak temizleyebilirsiniz
zaten sarmak yapabilecek yerelere özellikle köpük uygulanır.[/URL]
Tavana ya da yandaki döşemelere sıkıp temizlik yapsak sorun olmaz değil mi hocam, sarkma gibi?
hocam verdiğiniz bilgiler için teşekkürler,ben de kuruluma havlusu almak istiyordum,şimdiye kadar microfiber bezler kullanıyordum yorucu oluyordu kurulamak,hepsiburada buldum ,sizin kullandığınız bu mudur acaba siz nereden aldınız;https://www.hepsiburada.com/puresta...su-980-gsm-45x75-cm-p-HBV00000XX794-yorumlari
Hocam ikisi de iyi olmakla birlikte purestar klinden daha iyi bir havludur içerik olarak purestar 70/30 klin 70/20 karışımına sahiptir.Purestar da Superior Twist modeli “alt segment” modelidir, iyi olan havlusu Duplex Twist olan modelidir,
Klin Korea çok daha başarılı bir havludur, fiyatı da daha uygundur; https://www.tasdemirdetailing.com/klin-drying-duo-m-navy-45x70-cm-kurulama-havlusu-1200-gsm
Teşekkür ederim hocam. Wüth'ün köpüğünden evde vardı ön konsolu vs silmiştim, tavanda da kullanayım.zaten sarmak yapabilecek yerelere özellikle köpük uygulanır.