Şampuan-yıkama ürünleri tavsiyelerinizi rica ediyorum

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan enes38
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Pasta cila aracın boyasına zarar verir mi acaba? İnce çizikler ve parlaklık için yaptırmayı düşünüyorum, kararsızım.
İyi ürün iyi malzeme olursa işin ehli yaparsa zarar gelmez. Ama bilmeyen biri yaparsa boyayı yakabilir neticede boyanın verniğini inceltiyor bu işlem çizikler de bundan dolayı kayboluyor zaten

Selamlar dostlar, kurumsal ve bilindik bir detailing firmasının forumumuza özel indirim kuponu sağlaması için görüştüm. İndirim oranı makul seviyede olacak. Özellikle şu kategorilerde indirim olursa iyi olur dediğiniz ürünler varsa ekstra o ürünler için indirim oranını değerlendirebiliriz.

Selamlar dostlar, kurumsal ve bilindik bir detailing firmasının forumumuza özel indirim kuponu sağlaması için görüştüm. İndirim oranı makul seviyede olacak. Özellikle şu kategorilerde indirim olursa iyi olur dediğiniz ürünler varsa ekstra o ürünler için indirim oranını değerlendirebiliriz.
tüm detailing ürünleri 😁

Şampuan, kurulama havlusu, yıkama eldivenleri, cila, jant temizleyici gibi genel ürünler olabilir

Genel olarak pek talep yok anlaşılan. :) Forum için yapabileceğimiz şeylerin sınırı yok fakat talep olursa en azından uğraştığımıza değmiş olur.
bence talep illa olur sonucta bu konudaki yazılanlardan bile ilgili arkadaşların sayısının yüksek olabileceği anlaşılıyor.

Benim için en iyi ürünler
Şampuan
Autobrite Magifoam
Adbl Yeti, adbl shampoo
valetpro Foamula
Carpro reset

Hızlı cila
Sonax bsd
Adbl sentetic sprey wax

Lastik parlatıcı
Meguairs endurance
Sonax xtreme jel
Carpro dark side

Lastik temizleyici
Carpro reTyre

Cam temizleyici
Meguairs glass cleaner
K2 nuta (f/p)

Apc(Genel temizleyici)
Valetpro apc
Koch chemie gs

Kurulama havlusu
Purestar dublex

Yıkama eldiveni
Carpro dabdab

Deri temizleyici
Colourlock
hocam verdiğiniz bilgiler için teşekkürler,ben de kuruluma havlusu almak istiyordum,şimdiye kadar microfiber bezler kullanıyordum yorucu oluyordu kurulamak,hepsiburada buldum ,sizin kullandığınız bu mudur acaba siz nereden aldınız;https://www.hepsiburada.com/puresta...su-980-gsm-45x75-cm-p-HBV00000XX794-yorumlari

hocam verdiğiniz bilgiler için teşekkürler,ben de kuruluma havlusu almak istiyordum,şimdiye kadar microfiber bezler kullanıyordum yorucu oluyordu kurulamak,hepsiburada buldum ,sizin kullandığınız bu mudur acaba siz nereden aldınız;https://www.hepsiburada.com/puresta...su-980-gsm-45x75-cm-p-HBV00000XX794-yorumlari
Purestar da Superior Twist modeli “alt segment” modelidir, iyi olan havlusu Duplex Twist olan modelidir,

Klin Korea çok daha başarılı bir havludur, fiyatı da daha uygundur; https://www.tasdemirdetailing.com/klin-drying-duo-m-navy-45x70-cm-kurulama-havlusu-1200-gsm

Pasta cila aracın boyasına zarar verir mi acaba? İnce çizikler ve parlaklık için yaptırmayı düşünüyorum, kararsızım.
Ben Autokit pasta cila aldım el ile yapılan ama hiçbir şekilde çizik giderdiğini düşünmüyorum makineyle yapmak daha mantıklı yaptır hocam zararı olsa kimse yaptırmaz zaten

Son düzenleme:
Benim için en iyi ürünler
Şampuan
Autobrite Magifoam
Adbl Yeti, adbl shampoo
valetpro Foamula
Carpro reset

Hızlı cila
Sonax bsd
Adbl sentetic sprey wax

Lastik parlatıcı
Meguairs endurance
Sonax xtreme jel
Carpro dark side

Lastik temizleyici
Carpro reTyre

Cam temizleyici
Meguairs glass cleaner
K2 nuta (f/p)

Apc(Genel temizleyici)
Valetpro apc
Koch chemie gs

Kurulama havlusu
Purestar dublex

Yıkama eldiveni
Carpro dabdab

Deri temizleyici
Colourlock
hocam kurulama havlusunu nereden aldınız acaba?

Çok iyi olur hocam yıkama eldiveni sünger şampuan gibi ürünler mükemmel olur ayrı bir konu açarsan talep fazlasıyla artar

Geri