Şampuan-yıkama ürünleri tavsiyelerinizi rica ediyorum

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan enes38
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Smartbee nedense çok güven vermiyor, sadece yıkama eldivenini denemiştim ve hiç memnun kalmadım.

Diğer markaları bir araştırayım, teşekkürler.

Smartbee nedense çok güven vermiyor, sadece yıkama eldivenini denemiştim ve hiç memnun kalmadım.

Yıkama eldivenlerini vs hiç denemedim. Sıvı ürünleri zarar verecek bir şey içermiyor ama tabi ki tercih meselesi. Birçok kaliteli markalar mevcut.

Extradan şunlara da bakabilirsiniz. Seçenek çok.

https://www.parlatanadamlar.com/index.php?route=product/product&product_id=2627

https://cilakutusu.com/urun/koch-ch...dWPV9nDaW5jGdyY32EQlWrpe-lKp99qr_tNrFhbvFwhhl

Bir soruda benden gelsin o zaman,

Seramik kaplı aracıma bu şampuanı düşünüyorum, Sonax turuncu şampuan kullanıyordum 1 senenin sonunda bitti,

1400 tl gibi bir fiyatı var, bu fiyata veya uyguna daha iyi bir ürün varsa onu da tercih edebilirim.

1755502603988.png
Meguiars bu ürünü aşırı pahalı, sulandırma oranı çok düşük (ürün sarfiyatı çok fazla), başarısız bir üründür,

Alabileceğiniz kaliteli şampuanlar;
Carpro Reset Shampoo
Autobrite purple velvet
Angelwax superior automotive shampoo

Meguiars bu ürünü aşırı pahalı, sulandırma oranı çok düşük (ürün sarfiyatı çok fazla), başarısız bir üründür,

Alabileceğiniz kaliteli şampuanlar;
Carpro Reset Shampoo
Autobrite purple velvet
Angelwax superior automotive shampoo
Bilgi için teşekkürler,

Yorumlara bakarak Carpro Reset siparişi geçtim. (y)

Seramik kaplı aracıma bu şampuanı düşünüyorum, Sonax turuncu şampuan kullanıyordum 1 senenin sonunda bitti,

1400 tl gibi bir fiyatı var, bu fiyata veya uyguna daha iyi bir ürün varsa onu da tercih edebilirim.

1755502603988.png
Hocam bu ürünü ben de tavsiye etmem. Zamanında millet birbirine çok övünce piyasada kaldı ama bence aşırı pahalı, hele ki cilalı şampuan olarak.

Kova şampuanında tac system mystic bubbledan çok memnun kaldım. Aynı şekilde gyeon bathe da güzeldi. Vonixx vfloc aldım ama deneyemedim. Cilasız şampuan alıp cilayı ayrıca uygulamanızı öneririm. Cilalı şampuanlar 4 mevsim lastik gibi geliyor, ne cilası düzgün ne temizliği düzgün sağlayabiliyor.

Selamlar dostlar, kurumsal ve bilindik bir detailing firmasının forumumuza özel indirim kuponu sağlaması için görüştüm. İndirim oranı makul seviyede olacak. Özellikle şu kategorilerde indirim olursa iyi olur dediğiniz ürünler varsa ekstra o ürünler için indirim oranını değerlendirebiliriz.
Havlu ve hızlı cila peynir ekmek gibi lazım oluyor :D indirim kuponuna hayır demem

1755502603988.png
Gyeon Bathe bence ennn iyi şampuandır, böyle yüksek mebla ayırılacaksa Bathe alınmalı ya da Auto Glym Shampoo.

Geçen gün SmartBee nin PH nötr şampuanını aldım F/P olsun diye, carpro nun da hızlı cilasını aldım, o şekil kombinledim. Gyeon Bathe hemen bitmesin diye :D

Evet katılıyorum bende de sarı smartbee yıkama eldiveni vardı, oldukça vasat. Jantlara falan kullanıyorum şuan sadece.
Yıkama eldiveni bence Valet Pro nun kırmızı eldiveni en iyisi.

Smartbee nin kullandığım ürünleri:
Lastik Parlatıcı: Memnunum
Havluları: MemnunDUM (eskidi)
Fırça seti: baya güzel bu, içinden türlü türlü uçlar çıkıyo
Şampuan: Yeni aldım 2 kere kullandım iş görür, en azından zararlı değil PH nötr, iyi bir hızlı cila ile kullanılınca güzel olur.
Smartbee ye şans verebilirsiniz kötü değil genel olarak, Fiyat/Performans tarzı ürünler.

Bütçe ayırılacaksa tabi ki daha iyi ürünler var, Gyeon her dalda işini en iyi yapanı bence.
Gyeon Silk Dryer Evo havlusunu kullanıyorum memnunum.
Gyeon WaterSpot güzel iş yapıyor kireç lekelerini bununla söküyorum
Gyeon Bathe en iyi çift kova yıkama şampuanı bana göre
Gyeon Wet Coat uygulaması kolay ve güzel kaydırcılığı var bundan da memnunum
Gyeon Iron Out, 2 defa kullandım ama demir tozunu iyi çıkartıyor ph dengeli üstelik. Kısaca Performans/Performans ürünleri, ucuz değiller ama kaliteliler.

Son düzenleme:
Evet katılıyorum bende de sarı smartbee yıkama eldiveni vardı, oldukça vasat. Jantlara falan kullanıyorum şuan sadece.

Şampuan: Yeni aldım 2 kere kullandım iş görür, en azından zararlı değil PH nötr, iyi bir hızlı cila ile kullanılınca güzel olur.
Smartbee ye şans verebilirsiniz kötü değil genel olarak, Fiyat/Performans tarzı ürünler.

Bütçe ayırılacaksa tabi ki daha iyi ürünler var, Gyeon her dalda işini en iyi yapanı bence.
Gyeon Iron Out, 2 defa kullandım ama demir tozunu iyi çıkartıyor ph dengeli üstelik. Kısaca Performans/Performans ürünleri, ucuz değiller ama kaliteliler.
Şunu da söylemek lazım bu ürünlerde tek bir marka kullanmak en iyi sonucu vermiyor her üründe farklı bir marka öne çıkıyor en iyi kurulama havlusu purestarken en iyi ön yıkama şampuanı auto brite magifoam en iyi lastik temizleyici carpro retyre iken en iyi lastik parlatıcı meguairs endurance gibi o sebeple araştırarak ürün almak en mantıklı yol

Şunu da söylemek lazım bu ürünlerde tek bir marka kullanmak en iyi sonucu vermiyor her üründe farklı bir marka öne çıkıyor en iyi kurulama havlusu purestarken en iyi ön yıkama şampuanı auto brite magifoam en iyi lastik temizleyici carpro retyre iken en iyi lastik parlatıcı meguairs endurance gibi o sebeple araştırarak ürün almak en mantıklı yol
Kesinlikle katılıyorum. Her markanın alanındaki iyi ürününü alma taraftarıyım.
Meguiars sevmem ama endurance favorimdir. Autobrite ürünlerini özellikle almam ama magifoam önyıkamada tek geçerim. Flowey birçok ürününü denedim ama makul mantıklı ürünü olarak r1 jant temizleyicisini alanında fiyat performansta açık ara zirveye koyarım.
Her markayı tek tek deneyimlemek artık ciddi rakamlara geliyor. O sebeple forumlardaki yorumlar ve youtube videoları ciddi rehberlik sağlıyor. Yoksa eticaret sitelerine falan baksak newmix ve smartbee sektör zirvesinde yer alırdı :)

Kesinlikle katılıyorum. Her markanın alanındaki iyi ürününü alma taraftarıyım.
Meguiars sevmem ama endurance favorimdir. Autobrite ürünlerini özellikle almam ama magifoam önyıkamada tek geçerim. Flowey birçok ürününü denedim ama makul mantıklı ürünü olarak r1 jant temizleyicisini alanında fiyat performansta açık ara zirveye koyarım.
Her markayı tek tek deneyimlemek artık ciddi rakamlara geliyor. O sebeple forumlardaki yorumlar ve youtube videoları ciddi rehberlik sağlıyor. Yoksa eticaret sitelerine falan baksak newmix ve smartbee sektör zirvesinde yer alırdı :)
Hacı hacıyı Mekke’de detaycı detaycıyı forumda tanırmış 😄

Smartbee nin eldiven olarak karamit kullanmıştım memnundum ama değişiklik olsun diye chromit olanını aldım gerçekten vasat eldiven. Gsm değeri yüksek diye kurulama bezini de aldım ama iz bırakıyor, o yüzden hemen gyeon silk dryer siparişi geçtim. Eski nesil olanını 3 yıl kullanmıştım , bu yeni nesil olanı çok daha iyi.

Geri