Şampuan-yıkama ürünleri tavsiyelerinizi rica ediyorum

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan enes38
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Kurulama havlusu olarak Finest Twist Drying Towel 1100 GSM kullanıyorum 1 seneden fazla oldu hala çok iyi durumda ne bir iz ne bir emmeme problemi.

Şunu da söylemek lazım bu ürünlerde tek bir marka kullanmak en iyi sonucu vermiyor her üründe farklı bir marka öne çıkıyor en iyi kurulama havlusu purestarken en iyi ön yıkama şampuanı auto brite magifoam en iyi lastik temizleyici carpro retyre iken en iyi lastik parlatıcı meguairs endurance gibi o sebeple araştırarak ürün almak en mantıklı yol
Orası öyle tabii, bende çeşitli markaları deniyorum ama en sevdiğim Gyeon aralarında, o yüzden o şekilde belirttim.
Auto Glym, Valet Pro, Chemical Guys gibi diğer markalarıda deneyimliyorum sürekli olarak.

Smartbee nin eldiven olarak karamit kullanmıştım memnundum ama değişiklik olsun diye chromit olanını aldım gerçekten vasat eldiven. Gsm değeri yüksek diye kurulama bezini de aldım ama iz bırakıyor, o yüzden hemen gyeon silk dryer siparişi geçtim. Eski nesil olanını 3 yıl kullanmıştım , bu yeni nesil olanı çok daha iyi.
Gyeon havlunun en iyi yanı havlu kuruyken bile anında emiyor suyu, normalde bazı bezler ıslandıkça emiciliği artıyor, kuruyken iz yapıyor.

Kesinlikle katılıyorum. Her markanın alanındaki iyi ürününü alma taraftarıyım.
Meguiars sevmem ama endurance favorimdir. Autobrite ürünlerini özellikle almam ama magifoam önyıkamada tek geçerim. Flowey birçok ürününü denedim ama makul mantıklı ürünü olarak r1 jant temizleyicisini alanında fiyat performansta açık ara zirveye koyarım.
Her markayı tek tek deneyimlemek artık ciddi rakamlara geliyor. O sebeple forumlardaki yorumlar ve youtube videoları ciddi rehberlik sağlıyor. Yoksa eticaret sitelerine falan baksak newmix ve smartbee sektör zirvesinde yer alırdı :)
O şekilde 0 araştırmayla detay ürünü bakalım desek internet sitelerinde başta çıkan neredeyse hiç bir ürün kaliteli değil :D

Orası öyle tabii, bende çeşitli markaları deniyorum ama en sevdiğim Gyeon aralarında, o yüzden o şekilde belirttim.
Auto Glym, Valet Pro, Chemical Guys gibi diğer markalarıda deneyimliyorum sürekli olarak.
Maddi sıkıntı olmadığı sürece düşünmeden direkt Gyeon cidden. Kötü olma olasılığı yok. :D

Geri