Değerli Murat Hocam;maniax dedi:zaten mevcut olan başlıkla burayı birleştiriyorum izninizle
Değerli Hocam ;muslumbingollu dedi:@silvershadow yani mesala mersinde eniştemlerin po ofisi var eniştem ayarlıyor miktarını hani bişeyler katıyorlar ya? Mesala eniştem bu işte uzmanlıgı olmayan ama alaylı uzman bir petrolcü.. Şimdi ayarını kötü yaparsa po ya mal olurmu yada tam tersi?
Memnunmusun hocam izlenimlerin ben shell den po ya gecmeyi düşünüyorum..?Genelde petrol ofisi ama vaktim varsa opet(şehrin az dışında ve istikamete ters kalıyor)
Hocam Amasyada iken petrol ofisi kullanıyordum memnundum, şuan Sivastayım son alışım hariç hep opetten aldım, dün ışık yanınca Shelle girdim ordan aldım. Aracın performansı az buçuk değişti gibi, daha rahat hızlanıyor sanki, bence bu konuda markadan çok alacağınız veya aldığınız petrolün kalitesi önemli.Memnunmusun hocam izlenimlerin ben shell den po ya gecmeyi düşünüyorum..?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bence markadan ziyade petrolün konumu ve sahibinin ne kadar dürüst oldugu önemliHocam Amasyada iken petrol ofisi kullanıyordum memnundum, şuan Sivastayım son alışım hariç hep opetten aldım, dün ışık yanınca Shelle girdim ordan aldım. Aracın performansı az buçuk değişti gibi, daha rahat hızlanıyor sanki, bence bu konuda markadan çok alacağınız veya aldığınız petrolün kalitesi önemli.
Bende birşey sorayım. Yukarıda yazdığım gibi dün shellden (30 Tl lik) yakıt aldım. Üstüne bugün Opetten (30 Tl lik) aldım. Bir arkadaşım Dizel araçta sürekli aynı petrolden almamın daha iyi olacağını söyledi. Gerçekten böyle bir şey var mı ? Farklı markanın yakıtları karışınca sıkıntı olur mu ?
Aynen HocamBence markadan ziyade petrolün konumu ve sahibinin ne kadar dürüst oldugu önemli
Biz 2006'dan beri ailecek Shell abonesiyizBence markadan ziyade petrolün konumu ve sahibinin ne kadar dürüst oldugu önemli
Bireysel olarak indirim alabilen varmı acaba %1 % 2 gibi?Biz 2006'dan beri ailecek Shell abonesiyiz [emoji4]