Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hangi İlde Nereden ve hangi firmadan yakıt alınır?
BP'nin Merter Migros yanında bir istasyonu var. Daha önce tesadüfen alıp çok beğendiğim için Golf için de hep oradan alıyorum. Bence marka kadar istasyon da önemli. Bir de VW için güncel %3 kampanyası çok güzel.
Ben hangisi iyinin, biraz sempatik,biraz hizmet kalitesiyle yoğurulduğunu düşünüyorum.
Bende şöyle bir durum var mesela,yakıtı ilk aldığımda araba sanki uçuyor,birkaç gün geçince sanki oktan düşmüş,benzin bayatlamış da çekiş azalmış gibi hissediyorum...
golf 7 ile dunya rekorlar kitabina giren wayne gerdes i mutlaka duyaniniz vardir surekli shell tercih etmis toplamda 11 eyalet gecmis ve su anda dizel golfe en az yaktiran adam unvanina sahip kisi
Bundan önce ki araçlarımda genelde po,opet ve totalden yakıt aldım hep.. yeni aracımda artık tek bir firma ve bayiden almaya çalışacağım ama henüz karar verebilmiş değilim.. belki bu konunun bir faydası olur
@silvershadow yani mesala mersinde eniştemlerin po ofisi var eniştem ayarlıyor miktarını hani bişeyler katıyorlar ya? Mesala eniştem bu işte uzmanlıgı olmayan ama alaylı uzman bir petrolcü.. Şimdi ayarını kötü yaparsa po ya mal olurmu yada tam tersi?