Hangi İlde Nereden ve hangi firmadan yakıt alınır?

Hangi yakıtı kullanıyorsunuz?

• Opet

Kullanılan: 33 29.5%
  • Shell

Kullanılan: 54 48.2%
  • Bp

Kullanılan: 7 6.3%
  • Po

Kullanılan: 10 8.9%
  • TotAl

Kullanılan: 5 4.5%
  • Diğer?

Kullanılan: 3 2.7%

• Kullanılan toplam oy
    112
Selamlar iyi forumlar,
2013 1.6TDi Bluemotion Golf kullanıcısıyım. Yakıt konusunda eski lagunamdan kalan alışkanlıkla Shell'den almaya devam ediyorum. Psikolojik mi bilmiyorum ama günden güne menzil düşüyormuş gibi geliyor. Firmayı değiştirmeyi istiyorum deneyimlerinize dayanarak. Yakın zamanda aracı Kırşehir-Tekirdağ, Tekirdağ-İzmir ve İzmir-Kırşehir rotasında kullanacağım menzili rahat rahat deneyeceğim. Akaryakıt önderileriniz varsa bu yolculukta mantıklı olanları denemek isterim.
bp ve opet öneririm bende dizel kendi aracımda kullanıyorum sunpette olur zaten opetin bir kolu ama akaryakıt fiyatları biraz daha uygun mesela diyarbakırda opette mazot 55 tl iken sunpette 53-52 tl olabiliyor birazda akaryakıt istasyonuna bağlı fiyatlar ama kalite sabit.

bp ve opet öneririm bende dizel kendi aracımda kullanıyorum sunpette olur zaten opetin bir kolu ama akaryakıt fiyatları biraz daha uygun mesela diyarbakırda opette mazot 55 tl iken sunpette 53-52 tl olabiliyor birazda akaryakıt istasyonuna bağlı fiyatlar ama kalite sabit.
Bulunduğum ildeki opetler garip şekilde hiç tercih edilmiyor. Şehirde yaşamayanlar genelde buradaki opetlerden yakıt alıyorlar.

Shell tavsiye etmiyorum. Po, Opet öneriyorum. Aslında sağlıklı olması açısından sorarsanız 3-4 büyük markanın hepsini kullanabilirsiniz çok fark etmeyecektir.

Hocam kartım var ancak araç değiştirince yeni plakayı tanımlatmadım. Sıfırdan kart almam gerekiyor mu bilginiz var mı?
hocam yeni karta gerek yok, google'a clubsmart yazın, telefona gelen şifreyle giriş yapın, plakayı kendiniz değiştirebilirsiniz, hem eski aracınızın da kayıtlarına bakabilirsiniz

Hocam kartım var ancak araç değiştirince yeni plakayı tanımlatmadım. Sıfırdan kart almam gerekiyor mu bilginiz var mı?
Aynı durum bendede oldu pompacı arkadaşa sahip olduğunuz yüzde kadar düşmesini söyleyin benim önceki aracım benzinliydi sonra karta tanımlamadan dizel koydurttum arkadaşa kartımın olduğunu söyledim indirim yapmasını söyledim yaptıda

Kırşehir Merkez bölgesi için dizel deneyimlerimi anlatayım. Öncelerde Renault Laguna 3 1.5DCi aracımda Opetten motorin aldığımda araç traktöre dönüyordu ses rahatsız ediyordu Shell kullanımımda daha rahatlıyordu araç o dönemden beri Shell'den alıyordum. Araç değişikliği yapıp Golf 7 BMT Highline 1.6TDi araca geçiş yaptım 6 ay kadar önce. Dün gece menzil 0 kmyi gösterirken Opetten yakıt alımı gerçekleştirdim. Ses vb. problem yaşamadım. Güncel menzil durumlarını da uzun yol ve şehir içi deneyimlerimlerimle paylaşacağım. Ya iyileştirmeler oldu ya da bizim laguna opeti sevmiyordu :)

Shell den başka yakıt kullanmıyorum, WC için ise Opet :)

Geri