Eksik aksesuarlar


Konunun başlığında belirtilen ön kapı vidalarını kapayan plastik kapağın parça kodu nu buldum arkadaşlar.. Aracında bu kapak eksik olarak gelen arkadaşlarımıza yardımcı olsun.. servis tanesine 18 lira dedi

ön kapı vidalarını kapayan plastik kapak (sağ ve sol)

Parça kodu:

5G0 837 097A 9B9

5G0 837 098A 9B9

 

Değerli golf tutkunları,

Aracımda kilitli bijon olmadığını söylemiştim, bunun üzerine@yusuf hocam servisten bu eksiği isteyin demişti,

servise gittiğimde olabilir, bize ne, bu şeklide aracı teslim almasaydın şeklinde bir tepki ile karşılaştım. Istersen paranla al dediler.

Bunun üzerine doğuş oto ile görüşme sağladım, önceki araçlarında var olduğunu ve buna da istediğimi, bunun bir eksik olduğunu söyledim, onlarda bu şeklide ithal edilmiş bu bir eksik değildir dediler ve olumsuz cevapladılar, doğuş oto ve volkswagen yaptı yine yapacağını. Bizim ilgimiz sevgimiz, güvenimizi boşa çıkardılar.

Bir ara seri öyle gelebilir şeklinde yaklaşım hiç hoş değil, hatta çok istiyorsan para ile alabilirsin, sana indirim yapalım dediler sağolsunlar :)

iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

 
@enpisagor geçmiş olsun hocam. Hiç hoş yaklaşım değil bunlar. Almanyaya mail atabilirsiniz ama çözüm olacağını sanmıyorum. 

 
Terbiyesizlik başka birşey değil. 

 
Kesinlikle öyle aracın kullanma klavuzunda dahi bundan bahsediyor ve lastik sökme Hakkında gösteriyor, ama benim aracımda yok, Vw olan güvenimi kaybettim açıkçası.

Sent from my iPhone using Tapatalk

 

Geri
Üst Alt