Sıfır Araç Teklifi Alanlar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan erkan163
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Ankara Doğuş oto ellerinde 2 tane 2025 Golf Style paket 150 hp var. Biri anemon mavisi diğeri ise istiridye grisi. Fiyat 2900 TL

Life için ise sadece renk farkından dolayı 2250 ila 2340 TL arası fiyatları değişkenlik gösteriyormuş

Maalesef Adamlar şu an Golf için bu kafadalar. Style paket için aynı bu muameleyi çekiyorlar hocam.
golf style nasıl a3 advanced den pahalı olabiliyor şaka gibi.

normali de pahalı olması zaten hocam, zaten ikincielde aynı model golf herdim a3 ten pahalı, bu durum sıfır olanlarada yansımış vaziyette, eğer 5 yaş ve üstü ikinciel araçlara bakarsanız benzer km ve temizlikte golf/a3/bmw 1 serisi korelasyonunda yaş arttıkça golf fiyat olarak hepsinden yüksek konuma geliyor, şarap gibi düşünün.

Yokmu yakın zamanda teklif alan en uygun olan bayiler hangileri

İyi forumlar .Fabrika çıkışı aracın tüm parçalarının 160-200 mikron olması daha sonra satışta sorun çıkarır mı?

İyi forumlar .Fabrika çıkışı aracın tüm parçalarının 160-200 mikron olması daha sonra satışta sorun çıkarır mı?
Bilgili ekspertizlerde sorun çıkmaz. Zaten eksper firması bunu anlıyor, bu araca üstüne 1 kat daha boya atılmış anlamında.

Mesela yine VAG araçları üzerinden gidecek olursak; fabrikasyon ayar veya söktak olan parçalar var. Aynı şekilde bilgili ekspertizler bunlara değişen demiyor, fabrikasyon ayar olarak nitelendiriyor. Yani kaporta ekspertizi olarak orijinal olarak geçiyor.

Karşı tarafa bağlı aslında biraz. Araçtan pek anlamayan adam bir acaba olur sadece. Ben açıkçası problem etmem.

Yeni Troc full fiyasko oldu !

En boşunu bile satamadılar.

Olmaz tabi !

Ön konsola asker kamuflaj kumaşı / bilardo masası çuha kumaşı / halıflex / kefen bezi koyarsan tabi satamazsın bu fiyatlara .

Yeni Troc full fiyasko oldu !

En boşunu bile satamadılar.

Olmaz tabi !

Ön konsola asker kamuflaj kumaşı / bilardo masası çuha kumaşı / halıflex / kefen bezi koyarsan tabi satamazsın bu fiyatlara .
emin misiniz ilk 10 da idi geçen ay baya da sattılar gözüküyor satış listesine göre ben de şaşırdım bu kadar satmasına

Ben daha yeni T-Roc görmedim. Ya da dikkatimi çekmedi.

29789.jpg

Tİ roc Bugün tarihli dip fiyatlarmışş??

Rline dan 300 bin
Style dan 300 bin
Life dan 200 bin daha iskonto bu aracın anca helali ederi gideri olur .

Vw-tr Milleti Tİ ye alıyor.....

29789.jpg

Tİ roc Bugün tarihli dip fiyatlarmışş??

Rline dan 300 bin
Style dan 300 bin
Life dan 200 bin daha iskonto bu aracın anca helali ederi gideri olur .

Vw-tr Milleti Tİ ye alıyor.....
Geçen hafta aracı servise bıraktım gitmişken showrooma bakayım dedim. Gri renk T-roc R Lıne vardı dıştan araba gerçekten güzel ama içten bana göre tam bir fiyasko. Golf Life hatta biraz abartırsam benim İmp. gözüme daha güzel geldi. R-Line'a bu parayı vereceğime gider Tiguan Life alırım. Zevkler tartışılmaz bu benim görüşümdür.

15 mayısı dillerine dolamış ? Vag grubu

Acaba bir medium devalüasyon ? Kur şoku falan ?

Öyle bir sey olacaksada ?

Bu millet akıllandı

Araba alacağıma gider € $ alırım geçerim diyor artık
Kafalarına göre takılıyorlar taigo tcros eski troc kamiq 6 ay önceki fiyata satılırken canının istediğine zam yapıyorlar. Rakipte kalmayınca istediği herşeyi yapıyolar

Golf style 1.5 150 bg 2850
Audi a3 sline sportback geçen hafta 3750 bu hafta 3800
Audi a3 sedan advanced premium geçen hafta 3300 bu hafta 3350
Audi a3 sportback cam tavansız geçen hafta 2820 bu hafta 2850
Audi a3 sportback premium 3250

1 haftada 50 bin zam yapmışlar

Golf style 1.5 150 bg 2850
Audi a3 sline sportback geçen hafta 3750 bu hafta 3800
Audi a3 sedan advanced premium geçen hafta 3300 bu hafta 3350
Audi a3 sportback cam tavansız geçen hafta 2820 bu hafta 2850
Audi a3 sportback premium 3250

1 haftada 50 bin zam yapmışlar