Sıfır Araç Teklifi Alanlar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan erkan163
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Arkadaş 2350 ye 17 jant ve Anahtarsız giriş t-roc life almış kısa bir test sürüşü yaptım .Direksiyon ve süspansiyonlar hafif sert beğendim .Motor şanzıman uyumu hızlanma vs zaten güzel .Ön malzeme sert -plastik ve kumaş çok kötü ,Vitesi kola almışlar ve ucuz plastik kullanmışlar çok kötü ,sürüş ekranı küçük ve yan aynalar küçük biraz daha büyük olabilirdi. Koltuklar çok zayıf zaten .Arka kamerası çok net o güzel .Sonuç olarak heyecan veren bir araç değil bu fiyata SUV kategorisinde Sportage ,Qasghai ,HRV ,CHR mi alınır yoksa verimlilik sürüş keyfi açısından motor şanzıman hatırına tercih edilir mi bilemedim.

Arkadaş 2350 ye 17 jant ve Anahtarsız giriş t-roc life almış kısa bir test sürüşü yaptım .Direksiyon ve süspansiyonlar hafif sert beğendim .Motor şanzıman uyumu hızlanma vs zaten güzel .Ön malzeme sert -plastik ve kumaş çok kötü ,Vitesi kola almışlar ve ucuz plastik kullanmışlar çok kötü ,sürüş ekranı küçük ve yan aynalar küçük biraz daha büyük olabilirdi. Koltuklar çok zayıf zaten .Arka kamerası çok net o güzel .Sonuç olarak heyecan veren bir araç değil bu fiyata SUV kategorisinde Sportage ,Qasghai ,HRV ,CHR mi alınır yoksa verimlilik sürüş keyfi açısından motor şanzıman hatırına tercih edilir mi bilemedim.
ama ilginç bir şekilde çok satmış nisanda sanırım ilk 7 de idi ben de şok oldum . doğuş işini biliyor gerçekten

15 mayısı dillerine dolamış ? Vag grubu

Acaba bir medium devalüasyon ? Kur şoku falan ?

Öyle bir sey olacaksada ?

Bu millet akıllandı

Araba alacağıma gider € $ alırım geçerim diyor artık

Tcross ve taigo oturuş pozisyonu hiç hoşuma gitmedi golften sonra sandalyeye oturuyormuş gibi hissettim kendimi suv tarzı arabalara bana göre değil galiba F30 denedim muazzam 😀

Tcross ve taigo oturuş pozisyonu hiç hoşuma gitmedi golften sonra sandalyeye oturuyormuş gibi hissettim kendimi suv tarzı arabalara bana göre değil galiba F30 denedim muazzam 😀
Taigo bı nebze anlarım da t cross ne abi bana da çok komik geliyor

Bize agresif lazım 😁 Tek kullanici olsam Golf falan almazdım i20n alırdım papapaw gezerdim de aile olunca yapamiyoz😀

Taigo bı nebze anlarım da t cross ne abi bana da çok komik geliyor

Bize agresif lazım 😁 Tek kullanici olsam Golf falan almazdım i20n alırdım papapaw gezerdim de aile olunca yapamiyoz😀
Ben de B SUV alırsam eğer eş baskısı yüzünden olacak 😀

Suv olacaksa bence en az C suv olmalı. Birkaç B suv bindim araba elimin altından uçup gidecek gibi tuhaf bir güvensizlik veriyor :)

Her ne kadar sitem edilip gönül koyulsa da sonuç olarak piyasayı bizim fikrimiz değil toplumun talepleri belirliyor.

2yıldan fazladır Golf'ü ilk 40 listelerinde gören oldu mu? Ben bir kez şu kampanya yapıp Life araçları ucuza dağıttıkları zaman gördüm başkada gördüğümü hatırlamıyorum.

Genele bakarsak ilk 20 de bir kaç yıldır kaçtane HB araç var. 2-3 tane

Bu durum şuan geçiş dönemi olduğu için göze çok batmasa da bundan 2-3 yıl sonra göze batmaya başlayacaktır.

Clio konusunu ise göz ardı etmek gerekir. Bu satış rakalarının benim tahminimle %70 den fazlasını şirket filoları, araç kiralama şirketleri vs. oluşturuyor.

Zaten listelerden Clio çıkartılsa dışardan bakan adam derki Türkiye de Hatchback araçlar tutulmuyor, alan yok satan yok.

Her ne kadar sitem edilip gönül koyulsa da sonuç olarak piyasayı bizim fikrimiz değil toplumun talepleri belirliyor.

2yıldan fazladır Golf'ü ilk 40 listelerinde gören oldu mu? Ben bir kez şu kampanya yapıp Life araçları ucuza dağıttıkları zaman gördüm başkada gördüğümü hatırlamıyorum.

Genele bakarsak ilk 20 de bir kaç yıldır kaçtane HB araç var. 2-3 tane

Bu durum şuan geçiş dönemi olduğu için göze çok batmasa da bundan 2-3 yıl sonra göze batmaya başlayacaktır.

Clio konusunu ise göz ardı etmek gerekir. Bu satış rakalarının benim tahminimle %70 den fazlasını şirket filoları, araç kiralama şirketleri vs. oluşturuyor.

Zaten listelerden Clio çıkartılsa dışardan bakan adam derki Türkiye de Hatchback araçlar tutulmuyor, alan yok satan yok.
Araç yok ki Golf te.

Bayiilere gidiyorum life paket var sadece diyorlar. Style ı soruyorum bu sene gelmedi daha teslimatlarda da görünmüyor.

Evet life dolu evet uygun olarak denk getirirsem ben de alırım. Ancak Style istiyorum ve araba yok. Tek pakete insanları mahkum ettikçe biraz zor görürüz golfü listelerde.

Sıfır pazarda öyle zaten. Clio da o paralara artık ismini satıyor zaten

Millet tutturmuş SUV da SUV diye. Aynı fiyat olsa tamam da fazla para veriyolar bı de. Popüler olan şeyleri almak her zaman saçma geldi bana. Şuan mesela Passat alacak olsam direk sw alırım. Neden? Sedana göre çok çok ucuz tutmadığı için. Bu işler böyle maalesef. Suvlar da böyle alıcı buldukça daha çok pahalı olur
Araç yok ki Golf te.

Bayiilere gidiyorum life paket var sadece diyorlar. Style ı soruyorum bu sene gelmedi daha teslimatlarda da görünmüyor.

Evet life dolu evet uygun olarak denk getirirsem ben de alırım. Ancak Style istiyorum ve araba yok. Tek pakete insanları mahkum ettikçe biraz zor görürüz golfü listelerde.
0 ayarında 2. El baksanız 6000 km, bayideki Life paketle aynı paradalar az çok

0 ayarında 2. El baksanız 6000 km, bayideki Life paketle aynı paradalar az çok
Hocam kredi ile alabiliyorum sadece. E ikinci el satan her galeride kredi durumu da yok.

Ek olarak yetkili bayiinin verdiği kredi imkanları da daha iyi. Dün life için sorduğum 1 milyon kredi çeksem geri ödemesi 1 yıl içinde 1250 lira yapıyor. İlk sene aracın değer kazancını faize vereceğiz anlayacağınız. Diğer yerlerden çok da mantıklı kalıyor bu sebeple.

Araç yok ki Golf te.

Hocam toplam SUV satış oranı %50 yi geçmiş. Yani senin, benim forumdan böyle 50-100 kişinin satın alması istatistikleri değiltirmeyecek. 10 farklı paket olsa ne olacak ki zaten alan yok. Paket falan bir şeyi değiştirmez. Sonuç ortada adam gerekirse boş araca 500bin daha fazla verip SUV alıyor.

Sıfır pazarda öyle zaten. Clio da o paralara artık ismini satıyor zaten

Millet tutturmuş SUV da SUV diye. Aynı fiyat olsa tamam da fazla para veriyolar bı de. Popüler olan şeyleri almak her zaman saçma geldi bana. Şuan mesela Passat alacak olsam direk sw alırım. Neden? Sedana göre çok çok ucuz tutmadığı için. Bu işler böyle maalesef. Suvlar da böyle alıcı buldukça daha çok pahalı olur.

Sorun sadece talebin ürün fiyatını arttırması değil, diğerlerininde değerini düşürmesi aslında.

Tabi binici adamı alakadar etmez ancak,aracını yatırım olarak gören kitle için değer kaybı doğuracak zaman içinde.

Geri