Bahsedilen youtuber arkadaşın bence asıl problemi üslup ve sadece ben bilirim havaları.
Bir de şöyle bir sorun var bence, önüne gelen bir problemi o araçların tamamına tek araçta yaşanan km bilgisiyle mâl edebiliyor.
Örnek vermek gerekirse B38 kodlu bmw motorlarında turbo ve egzoz manifoldu yekpare yani tek bir parça, tasarımın oluşturduğu zafiyetten kaynaklı bu alüminyum parçada çatlama meydana geliyor ve masraf kapısı açıyor. Bu bilindik ve karşılaşılması muhtemel bir problem, er ya da geç bunu yaşayacaksınız, buna itirazım yok ancak youtuber beyefendi 20bin kmde bunu yaşayan takipçisi olduğu için 20bin kmde bir turbo değişir gibi bir anlatımla bu sorundan bahsediyor. İşte yanlışı bence orada yapıyor.
Kendisinin 20bin kmde bir turbo değişir düşüncesinde olmadığını düşünüyorum, bu bile yaşanmış bilginiz olsunu vermeye çalışıyor ancak her aracın özelinde bu kadar detaylı konuşsa 2-3dkda o aracı anlatamaz. Bu kadar detayı, o araç özelinde video hazırlayarak verebilir. Hem bu sebeple hem de izleyicilerine zevzek vb hakaretleri sebebiyle bahsedilen youtuber beyefendinin üslup sorunu olduğunu düşünüyorum. Bu sorun da neredeyse bahsettiği her araç için kapat bunu asla alınmaz algısı oluşturuyor.