Bunların üstüne 0-100 değerine de katkısı var diye biliyorum.DSG nin yakıt tüketim avantajı var .Asian -Zf vb de performansda DSG'yi uygun motorlar a yakalayabilir .Ama 100 km 1.5 ,2 litre DSG daha az tüketir.Ayrıca 1.0 motorlarla tork konvektörlüler ,cvt ler çok verimli olmaz .DSG 1.0 motorları bile yürütüyor.
Dediklerinize sonuna kadar katılıyorum hocam. İlgi var ancak bilgi olduğunu düşünmüyorum. Bir önceki mesajımda da belirtmiştim tecrübeye dayanmayan kült bilgileri yapay zekadan okurcasına insanlara anlatıyor.@Halilo
@Atesci
Bir gün iş yerindeyim yemek yerken video önerilerinde denk geldim hadi açayım neler söylüyor diye bakıyorum,
Öyle baştan-sona dikkatli baktığım da yok, biraz ileri aldım baktım konu VAG ile ilgili, hadi dinleyeyim dedim,
Diyor ki; bu arabanın (şuan hatırlamıyorum sanırım bagaja su girmesi) durumundan bahsediyor, kronik problemli sakın alma diyor, kaynak olarak gösterdiği site de bizim site golftutkusu güler misin kahkaha mı atarsın…,
Bu çocuğun ben daha çok önceleri 12-13 sene öncesi ilk video’sunu seyrettiğimde anda anladım,
Çocuğun arabalara karşı bir ilgisi var ve fakat yeteneği yok,
Hani bazı insanlar vardır yemek nasıl yapılır nasıl pişirilir gibi konular üzerine ilgileri bir merakları olur ama el yatkınlıkları ve yetenekleri yoktur işte bu çocukta böyle birisi.,
Şimdi o zaman ben de kitaptan “yapı mimarisi” hakkında kitaptan okuyup 3 sene 5 sene yayınlanmış kitapları okusam, Mimar olabilir miyim..?
O zaman herkes kitapevine gitsin Aşcılık üzerine günlerce aylarca okusun dursun, bu o insanı aşçı - şef yapar mı..? Bu mesleğin uzmanlığını yapman ve herşeyden önemlisi okulunu da okusan önce el yatkınlığın ve yeteneğinin olması gerekir değil mi..?
Yetki belgesi olan Elektrikci’ler yıllar boyunca tamirat-tadilat yapıyor peki bu onları Elektrik-Elektronik Mühendisi yapıyor mu..?
Aksi durumlar da var, hayatımda öyle insanlar tanıdım ki, O işin okulunu okumamasına rağmen adam da öyle bir yetenek ve el yatkınlığı var ki çoğu okulluyu cebinden çıkarır sanki o işi yapmak için doğmuş,
Bu çocukta ise evet arabalara karşı bir ilgisi olduğu doğrudur Ve fakat ne bu konu hakkında uzmanlığı var, ne el yatkınlığı var, ne de yetenek var.,
Sıfır ile hangi sayıyı çarparsan çarp yine sıfır olur ya..
@Brk34
halen anlayamamış bir malı o mal senin değil ise izinsiz a-la-maz-sın.
Perşembe akşamları devam ediyorlar. Ama onlarda para işi yok diye biliyorum. Emin değilim.Dediklerinize sonuna kadar katılıyorum hocam. İlgi var ancak bilgi olduğunu düşünmüyorum. Bir önceki mesajımda da belirtmiştim tecrübeye dayanmayan kült bilgileri yapay zekadan okurcasına insanlara anlatıyor.
Ben yeterince piştiğini düşünmüyorum bu piyasadaki araçları yorumlayacak kadar piştiğini düşünmüyorum en azından. Adamın kötülemediği mal yok. 2.el piyasasından uzaktan yakından anlamışlığı falan da yok. Tüm araçlar için bozuk/sorunlu/kronik arızalı veya piyasası şöyle şişkin böyle ağır gibi olur olmadık yorumlarından, arabadan hasbelkader anlayan bir birey anlar zaten ezbere bir şahıs olduğunu.
İnsanlara bir şeyi karalayarak bilgi aktaramazsınız. Denk geldiniz mi bilmiyorum 2CR'nin de böyle bir uygulaması vardı buna benzer yayın açıyorlardı hala devam ediyor mu bilmiyorum. Masada oturanlardan birisi yılların esnafı bir çok aracı tanıyan bir insan, ötekisi ise yazılımcı. Piyasanın içinde pişmiş, bilgi ve tecrübe sahibi olan insanlar.
Kamera karşısında mıymıymıy oturup karalama yapmakla, çerezleşmiş bilgileri aktarmakla çok bir yol alabileceğini düşünmüyorum.
@Halilo
@Atesci
Bir gün iş yerindeyim yemek yerken video önerilerinde denk geldim hadi açayım neler söylüyor diye bakıyorum,
Öyle baştan-sona dikkatli baktığım da yok, biraz ileri aldım baktım konu VAG ile ilgili, hadi dinleyeyim dedim,
Diyor ki; bu arabanın (şuan hatırlamıyorum sanırım bagaja su girmesi) durumundan bahsediyor, kronik problemli sakın alma diyor, kaynak olarak gösterdiği site de bizim site golftutkusu güler misin kahkaha mı atarsın…,
Bu çocuğun ben daha çok önceleri 12-13 sene öncesi ilk video’sunu seyrettiğimde anda anladım,
Hani bazı insanlar vardır yemek nasıl yapılır nasıl pişirilir gibi konular üzerine ilgileri bir merakları olur ama el yatkınlıkları ve yetenekleri yoktur işte bu çocukta böyle birisi.,
Şimdi o zaman ben de kitaptan “yapı mimarisi” hakkında kitaptan okuyup 3 sene 5 sene yayınlanmış kitapları okusam, Mimar olabilir miyim..?
O zaman herkes kitapevine gitsin Aşcılık üzerine günlerce aylarca okusun dursun, bu o insanı aşçı - şef yapar mı..? Bu mesleğin uzmanlığını yapman ve herşeyden önemlisi okulunu da okusan önce el yatkınlığın ve yeteneğinin olması gerekir değil mi..?
Yetki belgesi olan Elektrikci’ler yıllar boyunca tamirat-tadilat yapıyor peki bu onları Elektrik-Elektronik Mühendisi yapıyor mu..?
Aksi durumlar da var, hayatımda öyle insanlar tanıdım ki, O işin okulunu okumamasına rağmen adam da öyle bir yetenek ve el yatkınlığı var ki çoğu okulluyu cebinden çıkarır sanki o işi yapmak için doğmuş,
Bu çocukta ise evet arabalara karşı bir ilgisi olduğu doğrudur Ve fakat ne bu konu hakkında uzmanlığı var, ne el yatkınlığı var, ne de yetenek var.,
@Brk34
KesinlikleDediklerinize sonuna kadar katılıyorum hocam. İlgi var ancak bilgi olduğunu düşünmüyorum. Bir önceki mesajımda da belirtmiştim tecrübeye dayanmayan kült bilgileri yapay zekadan okurcasına insanlara anlatıyor.
Ben yeterince piştiğini düşünmüyorum bu piyasadaki araçları yorumlayacak kadar piştiğini düşünmüyorum en azından. Adamın kötülemediği mal yok. 2.el piyasasından uzaktan yakından anlamışlığı falan da yok. Tüm araçlar için bozuk/sorunlu/kronik arızalı veya piyasası şöyle şişkin böyle ağır gibi olur olmadık yorumlarından, arabadan hasbelkader anlayan bir birey anlar zaten ezbere bir şahıs olduğunu.
İnsanlara bir şeyi karalayarak bilgi aktaramazsınız. Denk geldiniz mi bilmiyorum 2CR'nin de böyle bir uygulaması vardı buna benzer yayın açıyorlardı hala devam ediyor mu bilmiyorum. Masada oturanlardan birisi yılların esnafı bir çok aracı tanıyan bir insan, ötekisi ise yazılımcı. Piyasanın içinde pişmiş, bilgi ve tecrübe sahibi olan insanlar.
Kamera karşısında mıymıymıy oturup karalama yapmakla, çerezleşmiş bilgileri aktarmakla çok bir yol alabileceğini düşünmüyorum.
Kolpadan bı yayına baktım geçen. Atılan paraları görünce şok oldum. Araba sormak 1000 küsrat lira olur mu? Atan da mal. Gir işte bizim forumlar gibi foruma araştır. Bu kadar zor değil. Parana yazık.Perşembe akşamları devam ediyorlar. Ama onlarda para işi yok diye biliyorum. Emin değilim.
Hocam çok haklısınız. Teorik farklı bir şey pratik farklı şeyler… Teorinin yanına pratik eklenmeden hiçbir yere varılmıyor. Bir söz vardır “Bakmakla usta olunsaydı kediler kasap olurdu” diye@Halilo
@Atesci
@Brk34
Yusuf Acun bey değerli ve dürüst bir esnaftır. Aklınıza bir galerici modeli getirin, heh işte onun tam tersidir.Dediklerinize sonuna kadar katılıyorum hocam. İlgi var ancak bilgi olduğunu düşünmüyorum. Bir önceki mesajımda da belirtmiştim tecrübeye dayanmayan kült bilgileri yapay zekadan okurcasına insanlara anlatıyor.
Nereden bu fiyatlarGolf life 2026 model 2224 metalik
Taigo life 1740 opak
Fiyatlar düşmeye devam .......
Keser balta sap hikayeleri ......
Taigo nun 50 bin km 2023-2024 modellerine 1500-1600 lira isteniyor. Bütçeyi olabildiğince zorlayıp 2026 taigo almak çok mantıklı kalıyor.Golf life 2026 model 2224 metalik
Taigo life 1740 opak
Fiyatlar düşmeye devam .......
Keser balta sap hikayeleri ......
Sıfır Taigo life 1740 a tabi iyi fiyatTaigo nun 50 bin km 2023-2024 modellerine 1500-1600 lira isteniyor. Bütçeyi olabildiğince zorlayıp 2026 taigo almak çok mantıklı kalıyor.
Bence de öyleYavvvv clio dolu olsa ne yazar ???