Sıfır Araç Teklifi Alanlar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan erkan163
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Yeni Troc full fiyasko oldu !

En boşunu bile satamadılar.

Olmaz tabi !

Ön konsola asker kamuflaj kumaşı / bilardo masası çuha kumaşı / halıflex / kefen bezi koyarsan tabi satamazsın bu fiyatlara .
Araçta ruh yok. 2 tane yan yana tablet koymuşlar. Soldaki tablet, kadranların vs. bulunduğu hayalet ekran olmalı(!) Ekranda şapka yok, sizi bilmem ama ekrandaki şapka benim için önemli. Ayrıyeten şoför koltuğuna oturan kişi ekranı tam olarak karşısına alamıyor eleştirileri okudum.

Araçta 4 hoparlör var. C segment evet ama arkada hoparlör yok :)

Golf 7, 1.2 tsiden t-roca geçcem diyen arkadaşıma golfün tadını asla vermez diyorum :D

Ankara Arca, VW Golf 8.5 Life için bayram sonrası 2190 dan kapıyı açıyorlar. Eğer aracı almakta kararlı iseniz pazarlık+1 kilo baklava ile 2100 almayı deneyebilirsiniz. Şu golfü düz 2 ye verseler de milleti hiç uğraştırmasalar.

Renault megane 1.3 tce 140 hp edc icon için ise 2300 lira diyorlar. Yani evet icon paket megane ve sorunsuz motoruyla insanı bir acaba yapıp düşündürüyor. Ancak Golf ve Cupra fiyatlarının, diğer araç markalarına göre kalitesini hesaba katarsak çok şişik olmadığını düşünüyorum.

Ankara Arca, VW Golf 8.5 Life için bayram sonrası 2190 dan kapıyı açıyorlar. Eğer aracı almakta kararlı iseniz pazarlık+1 kilo baklava ile 2100 almayı deneyebilirsiniz. Şu golfü düz 2 ye verseler de milleti hiç uğraştırmasalar.

Renault megane 1.3 tce 140 hp edc icon için ise 2300 lira diyorlar. Yani evet icon paket megane ve sorunsuz motoruyla insanı bir acaba yapıp düşündürüyor. Ancak Golf ve Cupra fiyatlarının, diğer araç markalarına göre kalitesini hesaba katarsak çok şişik olmadığını düşünüyorum.

engelli raporuyla 1284 e bu megane icon alınabiliyor.

%100 saglıklı olan gitsin style plus seat ateca alsın gecsin

İlerde Engelli olunca megane icon alınabilir tabi ........

Bu paralara (2300) böyle düdük fransız arabaları alınmaz

Anca 1284 e alınır ....

Onu alasıya 2. El 6000 km de style Golf alırım. Icon Megane style golfe yakın değil donanım olarak yanlış bilmiyorsam. Kazık...

Onu alasıya 2. El 6000 km de style Golf alırım. Icon Megane style golfe yakın değil donanım olarak yanlış bilmiyorsam. Kazık...
Megane için eksik özellikleri sayayım (opsiyonsuz halini söylüyorum) :
-Kör nokta sistemi
-Manevra frenleme
-Travel assist
-Direksiyon ısıtma
-Sunroof

Bence de dediğiniz gibi Style Golf kat ve kat daha mantıklı.

2.190 golf life opak renk mi yoksa metalik mi…?

engelli raporuyla 1284 e bu megane icon alınabiliyor.

%100 saglıklı olan gitsin style plus seat ateca alsın gecsin

İlerde Engelli olunca megane icon alınabilir tabi ........

Bu paralara (2300) böyle düdük fransız arabaları alınmaz

Anca 1284 e alınır ....
Raporla o aracı almanın çok bir kârının olmadığını düşünüyorum. 2. Elde 1700lü rakamlara sıfıra yakın bulunabileceğini farzedersek , 400bin tl için 10 yıllığına o kadar para bağlamak pek mantıklı değil. Sonuç olarak devlete gidecek vergiyi firmalar alıyor.

Selamlar. Yakın zamanda Golf R 2.0 fiyatı gören ya da alan oldu mu bayiden? Liste fiyatı ile ikinci eli arasında uçurum var. Bayi fiyatı liste fiyatından çok mu aşağı merak ediyorum. Yoksa ikinci ele yöneleceğim.

Son düzenleme:
Yeni Troc full fiyasko oldu !

En boşunu bile satamadılar.

Olmaz tabi !

Ön konsola asker kamuflaj kumaşı / bilardo masası çuha kumaşı / halıflex / kefen bezi koyarsan tabi satamazsın bu fiyatlara .
O fiyatlara alınabilecek araçlar:
Opel Grandland
peugot 3008
chery tiggo 8
chery tiggo 7 (Çok daha ucuza)
BYD Seul udmi
Liste troctan çok daha iyi araçlar şeklinde uzar gider .Kim ne yapsın bu fiyata Trocu.
Gördüm bu Trocu .Çok kötü .Gerçekten çok kötü ve ucuz değil. Tiguan life aynı fiyat yahu.

Opak hocam. Metalik renk ellerinde şimdi yok sanırım hiç yazmamışlar çünkü.

Gerçi gemi sevkiyatı var bayramdan sonra olsa yazarlardı diye düşünüyorum.
Nereye yazmamışlar hocam 😀

Nereye yazmamışlar hocam 😀
Hocam Sıfır Golf 8.5 da bakıyorum aynı zamanda. Sorduğum zaman araçları satış temsilcileri atıyorlar yazıp. Ne geleceğini ellerinde ne olduğunu vs hepsini söylüyorlar. Attıkları kağıtta ve mesajlarda yoktu, oraya yazmamışlar dedim :)

Şimdi Kayseri Aykandan Cupra Leon impulse için fiyat bekliyorum. Liste fiyatı 2650, iyi bir indirim varmış kampanya vs ayağına. Bakalım ne kadar düşecekler.

Tüm geniş ailenin araba yükünü biz sırtladığımız için her şehirde her bayii de iletişim halinde olduklarımız var :)

Hocam Sıfır Golf 8.5 da bakıyorum aynı zamanda. Sorduğum zaman araçları satış temsilcileri atıyorlar yazıp. Ne geleceğini ellerinde ne olduğunu vs hepsini söylüyorlar. Attıkları kağıtta ve mesajlarda yoktu, oraya yazmamışlar dedim :)

Şimdi Kayseri Aykandan Cupra Leon impulse için fiyat bekliyorum. Liste fiyatı 2650, iyi bir indirim varmış kampanya vs ayağına. Bakalım ne kadar düşecekler.

Tüm geniş ailenin araba yükünü biz sırtladığımız için her şehirde her bayii de iletişim halinde olduklarımız var :)
A3 ü bir alt matraha düşürdüler diye duydum hocam. Yanılmıyorsam düşürdülerse 2350-2380 civarı bir fiyatı olacak.

Doğruluğunu bilmiyorum ancak işinize yarar belki araç arayışındaysanız

Geri