Sıfır Araç Teklifi Alanlar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan erkan163
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Şu bir gercekki !

Fiyatlar sürekli artıyor , yeni araba almayan yaya kalır , perisan olur bayide ne bulursanız alın gecin... renk menk farketmez isterse kanlı kaka rengi olsun falan.??? Bitti bu hikayeler

A3 2350 ye düsmüş ? Seklinde yazılıyor

Eger harbiden düstüyse ?

İste böyle eşşşek sudan gelinceye kadar düsmeye devam ederler .

2850 den alan enayi varsa gecmis olsun . Kendi düsen ağlamaz.

Troc ları emniyete polis aracı olarak satarlarsa yırtar vw-tr

Yoksa bu troc lara da müsteri falan çıkmaz

A3 ü bir alt matraha düşürdüler diye duydum hocam. Yanılmıyorsam düşürdülerse 2350-2380 civarı bir fiyatı olacak.

Doğruluğunu bilmiyorum ancak işinize yarar belki araç arayışındaysanız
Hocam, teyit edebildik mi?

Hocam bayramdan 2 hafta öncesinde sordum. Advanced 35tfsi için 2850 demişlerdi, biraz daha konuşup en fazla yapabileceğimiz 2800 dediler.

Varsa dediğiniz şey yeni olmuş olmalı o halde
Oku
Hocam fanatiklik olduğunu düşünüyorum.

Forumda güncel a3 kullanan varsa hak verecektir ki iki araç arasında direksiyon hissiyatında sürüş hissiyatında farkı var . Tuttuğumuz kapı kolunu çekerken bile kalite farkı hissediliyor. Bir algı var ya hani kapı ağırsa o araç kalitelidir diye, kapısı da ağır a3 ün :D :D :D

A3 çok daha tok bir araç direksiyon hissiyatı özellikle.Kalın araçlardaki o süzülme mevzusunu C segmentinde a3 çok güzel yaşatıyor ki bana kalırsa en büyük artısı bu.

8V FL kasada da sürüş tokluğu çok ön plandaydı o araç izolasyon olarak çok daha başarılıydı. 8Y makyajsız kasada aynı tokluğu hissettirdi bana izolasyonları denk olmasa da. Tok olduğu kadar da sert bir araç bu arada a3.

Öte yandan içinde oturduğumda konsoldaki tuşlara temasımda çıkan o "tık tık tık" sesi bile kaliteli hissettiriyor. Aracın içindeki akustik bile sarıyor anlayacağınız.

Donanım olarak her ne kadar benim için önemli olmasa da, Makyajsızın camtavanlı advanced paket araçlarında acc şerit takip vs vardı elektrikli koltuk,elektrikli bagaj gibi hoş donanımlarla geliyordu araçlar

Eksisi yok mu tabi ki var, Yol sesi alıyor a3 . Ancak sırf yol sesi alıyor diye golf, a3 den daha iyi bir araç kesinlikle denemez.

Aradaki fiyat farkını baz alırsak golf fiyatında gerçekten başarılı bir araç. Varsayalım ki 2.200.000 bütçemiz var, 2024 style 116hp bir araç alabiliyoruz.
Denk fiyatlara alabileceğimiz a3 ya camtavansız olacak, ya da 2021 advanced camtavanlı 80k km 1-2 parça boyalı olacak. Bu senaryoya bakarak şahsen a3 almam. Ama tercih etmeme sebebim kalite değil yıpranma payı olur. Bu sebeple tercih edilmiyor, golf daha iyi yorumu alıyor olabilir.
Süzülme modu olarak nasıl nasıl bir artısı olabilir ki yahut bu ayrımı nasıl yapmışlar.
Mode tuşları olan golflerde süzülme modu eko da gayet başarılı çalışıyor.
Direksiyon hissiyatı da keza ayarlanabiliyor. Bir videoda direksiyonun ipleri ele geliyordu A3 ün;)
Bagaj ve kapı ceplerine keçe koymayan premium araç mı olur?
İç dizaynı siyah beyaz renksiz bir araba , koltukların derileri de A6 daki deri kalitesinde değil yaz günü rahatsız eder diye düşünüyorum

Golf daha iyi diyorlar yeni kasada niye A3? Hiç kullanmadım yeni kasasını kulaktan dolma bilgi benimki de merak ettim
ben de çok gördüm bu şekilde yorum ama aklım almıyor
mantık olarak a3 daha yalıtımlı ama daha az donanımlı olması gerekiyor bir terslik var bence
öyle bir algı var ki sanki a3 , leondan formentordan falan daha gürültülü gibi böyle birşey olabilir mi ? çok saçma.

Oku

Süzülme modu olarak nasıl nasıl bir artısı olabilir ki yahut bu ayrımı nasıl yapmışlar.
Mode tuşları olan golflerde süzülme modu eko da gayet başarılı çalışıyor.
Direksiyon hissiyatı da keza ayarlanabiliyor. Bir videoda direksiyonun ipleri ele geliyordu A3 ün;)
Bagaj ve kapı ceplerine keçe koymayan premium araç mı olur?
İç dizaynı siyah beyaz renksiz bir araba , koltukların derileri de A6 daki deri kalitesinde değil yaz günü rahatsız eder diye düşünüyorum
Süzülme hissinden kastım yelken modu değildi hocam : )

Kaldı ki direksiyon hissiyatından çıkarımınız mode tuşuyla sertlik yumuşaklık ayarıysa vay halimize... Bahsettiğim fanatiklik durumu bu maalesef.

D ve E segmentindeki araçların sürüş hissini obd11 üzerinden golfe kodlayacaksanız konu başka tabi ki ama , Bahsettiğim şey yüksek segment bir aracın yolda,seyir halinde hareket ederken şehir içi manevra yaparken size aktardıklarını C segmentinde tecrübe edebildiğim, bunu aktaran 2 araç var. 2018'e kadar *Arkadan itiş olması sebebiyle" BMW 1 serisi. Şuan güncel 1 serisini kullanmadım bilmiyorum ona lafım yok A serisini tecrübe edecek kadar vakit geçirmedim onun hakkında da bilgim yok, Konu a3 ün gömlek farklı olduğu için a3 üzerinden konuşuyorum ki, O kalın araçlardaki "süzülme" hissini C segmentinde aktarıyor. Golfte bu hissi maalesef alamadım. Tek 1 tane golf sahibi de olmadım bir çok motor/şanzıman kombinasyonuna sahipliğim oldu.

Kapı ceplerine keçeyi neden koymadıklarını bilmiyorum belirttiğim gibi benim için önemli bir kıstas değil izolasyon eksikliklerinin olması. Bir yerden bir yere yol kat ederken bana premium hissini direksiyonda verdikten sonra, kapı döşemesi halı kaplı olmasa da olur :).

İç dizaynda renk arıyorsanız chery jaecoo gibi araçlara yönelebilirsiniz hocam ona diyeceğim bir şey ne yazık ki yok, haklısınız :)

Süzülme hissinden kastım yelken modu değildi hocam : )

Kaldı ki direksiyon hissiyatından çıkarımınız mode tuşuyla sertlik yumuşaklık ayarıysa vay halimize... Bahsettiğim fanatiklik durumu bu maalesef.

D ve E segmentindeki araçların sürüş hissini obd11 üzerinden golfe kodlayacaksanız konu başka tabi ki ama , Bahsettiğim şey yüksek segment bir aracın yolda,seyir halinde hareket ederken şehir içi manevra yaparken size aktardıklarını C segmentinde tecrübe edebildiğim, bunu aktaran 2 araç var. 2018'e kadar *Arkadan itiş olması sebebiyle" BMW 1 serisi. Şuan güncel 1 serisini kullanmadım bilmiyorum ona lafım yok A serisini tecrübe edecek kadar vakit geçirmedim onun hakkında da bilgim yok, Konu a3 ün gömlek farklı olduğu için a3 üzerinden konuşuyorum ki, O kalın araçlardaki "süzülme" hissini C segmentinde aktarıyor. Golfte bu hissi maalesef alamadım. Tek 1 tane golf sahibi de olmadım bir çok motor/şanzıman kombinasyonuna sahipliğim oldu.

Kapı ceplerine keçeyi neden koymadıklarını bilmiyorum belirttiğim gibi benim için önemli bir kıstas değil izolasyon eksikliklerinin olması. Bir yerden bir yere yol kat ederken bana premium hissini direksiyonda verdikten sonra, kapı döşemesi halı kaplı olmasa da olur :).

İç dizaynda renk arıyorsanız chery jaecoo gibi araçlara yönelebilirsiniz hocam ona diyeceğim bir şey ne yazık ki yok, haklısınız :)
İki kere Audi sahibi oldum hiç iyi anılarım olmadı belki o sebeptendir.
Aldık biniyoruz işte herkese kazasız belasız sürüşler diliyorum.

Hocam, teyit edebildik mi?
Bekliyorum hocam 3 e kadar dönmezlerse artık beğendiğim araçlardan birine kapora vericem.

Söylemekten sıkıldım ama araç almakta, satmakta dert. İkincielde milletin tribini çekmek ayrı,bayide sanki ateşkes anlatmaşması yapar gibi durumu abartmaları ayrı

Bekliyorum hocam 3 e kadar dönmezlerse artık beğendiğim araçlardan birine kapora vericem.

Söylemekten sıkıldım ama araç almakta, satmakta dert. İkincielde milletin tribini çekmek ayrı,bayide sanki ateşkes anlatmaşması yapar gibi durumu abartmaları ayrı
Katılıyorum hocam. Bilgi alırsanız paylaşır mısınız? Hangi araçlar hangi fiyattan takibinizde?

İki kere Audi sahibi oldum hiç iyi anılarım olmadı belki o sebeptendir.
Aldık biniyoruz işte herkese kazasız belasız sürüşler diliyorum.
Hocam insanın başına bazen geliyor ve çok soğutuyor. Aslında iyi bi araç kötü bir deneyim sunabiliyor

Ben golfü sattığım dönemde c180 kullanan herkesten çok olumlu yorumlar aldım. Termostat dışında sıkıntısı yok dediler.

10 ayda 2 tane c180 değiştirdim ikisi de coupe. Yatak sarma hariç neredeyse tüm arızaları yaşadım. Çok sorunsuz bir versiyon olan m274 motor, yetkili servis bakımlı iki araç, ama bana uğurlu gelmedi ikisi de. Son aldığım aracım nispeten daha sorunsuzdu ama söylenilen gibi bir deneyim sunmadı bana asla

Bir saate kadar devrini veriyorum tüm sorunları giderilmiş olarak yeni sahibine hayırlı gelir umarım

Geri