Sıfır Araç Teklifi Alanlar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan erkan163
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

atecanın fiyatı iyiymiş donanım nasıl bilmem ama bu araba neden tutulmuyor şaşırıyorum
10 yıllık iç tasarıma 2 milyondan fazlası verilmez bence hocam. Cupra Ateca gibi dolu olsa o zaman belki düşünülür ama güncel şartlarda rakiplerinden geride kalıyor.

Bahsettiğiniz tiguan modeli sanırım 1.4 tsi trendline kasalar. 1600 civarına hatasız düşük kmli bulunabiliyor.

Ancak trendline paket tiguan çok boş donanıma sahip. Sadece sırf yüksek diye kendi arabamı satıp 300-400 bin liraya yakın para vermezdim sanırım.

Aynı paraya 2017 üstü dizel otomatik makyajlı kasa Audi a3 ü tercih ederdim net.
Sıfır tiguan dan bahsediyorum hocam en düşük donanım

i30 u bayide test sürüşü yapmıştım elimdeki 7 yaşındaki 1.5 tsi comfort golf ondan çok daha kaliteli araba tartismasiz

1-2 sene 2023 Ateca FR kullandı kardeşim. Mis gibi araba. Ben de epey sürmüşümdür. Çok hoşuma gitmişti. Aralık 2025’te FR’ları 2380’den verdiler. Bedavaydı o donanıma

atecanın fiyatı iyiymiş donanım nasıl bilmem ama bu araba neden tutulmuyor şaşırıyorum
Hocam zirveyi 2025 son aylarında ateca fr dark edition ile yaptılar 2385 liradan vererek. O fiyata o doluluk çok iyiydi, büyük jantla falan göze de hitap ediyordu. Standart donanımıyla güncel tasarımlı araçlarla zor yarışır

Hocam zirveyi 2025 son aylarında ateca fr dark edition ile yaptılar 2385 liradan vererek. O fiyata o doluluk çok iyiydi, büyük jantla falan göze de hitap ediyordu. Standart donanımıyla güncel tasarımlı araçlarla zor yarışır

Ateca black edition daki döseme dizaynı 10 numara
(Düz Alcantra + düz deri)

Baklavalı , şöbiyetli , havuç dilimli koltuk döşeme sevdası saçma geliyor bana

M5 için pazarlık ettim ama yanında ısrarla paspas hediye edemiyoruz dedikleri için vazgeçtim. Son fiyat 24m olur dediler. 😁

Ekli dosyalar

• IMG_0073.jpeg
    IMG_0073.jpeg
    342.5 KB · Görüntüleme: 33
  • IMG_0075.jpeg
    IMG_0075.jpeg
    329 KB · Görüntüleme: 32
  • IMG_0072.jpeg
    IMG_0072.jpeg
    386.4 KB · Görüntüleme: 34
  • IMG_0076.jpeg
    IMG_0076.jpeg
    201 KB · Görüntüleme: 33
Tekidağ çorlu bayisinde istridye gri life 2340 fiyat verildi 26 model 2300 olurmu dedim yok dedi

2200’e Golf Life varken M5’e kim 24 verir dedim yinede paspas hediye etmediler, kendileri kaybetti hocam
Valla bu başlık altında paylaşılan tüm araçlar life golfle kıyaslandığı için bu ironi komiğime gitmedi değil :D

User : Sıfır tayron almayı düşünüyorum
Bir başka user : Life golf alın hocam parasının aracı yüksek araçtan hayır gelmez

User: G20 aldım xx kilometrede
Bir başka user: Life golf daha mantıklı bir seçenek

User : İkinciel style golf düşünüyorum
Bir başka user: Ben yerinizde olsaydım life golfü değerlendirirdim

User : Suv bir araca ihtiyacım var

User : A3 S-line düşünüyorum

Formun isminin şanından mıdır nedir bilmem ama golfün giriş paketi dışındaki araçlara bu sıralar bir antipatiklik durumu söz konusu :)

Geri