Sıfır Araç Teklifi Alanlar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan erkan163
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

atecanın fiyatı iyiymiş donanım nasıl bilmem ama bu araba neden tutulmuyor şaşırıyorum
10 yıllık iç tasarıma 2 milyondan fazlası verilmez bence hocam. Cupra Ateca gibi dolu olsa o zaman belki düşünülür ama güncel şartlarda rakiplerinden geride kalıyor.

Bahsettiğiniz tiguan modeli sanırım 1.4 tsi trendline kasalar. 1600 civarına hatasız düşük kmli bulunabiliyor.

Ancak trendline paket tiguan çok boş donanıma sahip. Sadece sırf yüksek diye kendi arabamı satıp 300-400 bin liraya yakın para vermezdim sanırım.

Aynı paraya 2017 üstü dizel otomatik makyajlı kasa Audi a3 ü tercih ederdim net.
Sıfır tiguan dan bahsediyorum hocam en düşük donanım

i30 u bayide test sürüşü yapmıştım elimdeki 7 yaşındaki 1.5 tsi comfort golf ondan çok daha kaliteli araba tartismasiz

1-2 sene 2023 Ateca FR kullandı kardeşim. Mis gibi araba. Ben de epey sürmüşümdür. Çok hoşuma gitmişti. Aralık 2025’te FR’ları 2380’den verdiler. Bedavaydı o donanıma

atecanın fiyatı iyiymiş donanım nasıl bilmem ama bu araba neden tutulmuyor şaşırıyorum
Hocam zirveyi 2025 son aylarında ateca fr dark edition ile yaptılar 2385 liradan vererek. O fiyata o doluluk çok iyiydi, büyük jantla falan göze de hitap ediyordu. Standart donanımıyla güncel tasarımlı araçlarla zor yarışır

Hocam zirveyi 2025 son aylarında ateca fr dark edition ile yaptılar 2385 liradan vererek. O fiyata o doluluk çok iyiydi, büyük jantla falan göze de hitap ediyordu. Standart donanımıyla güncel tasarımlı araçlarla zor yarışır

Ateca black edition daki döseme dizaynı 10 numara
(Düz Alcantra + düz deri)

Baklavalı , şöbiyetli , havuç dilimli koltuk döşeme sevdası saçma geliyor bana

Geri