sportage varken bu paralar formentor ve t-roc hiç birine verilmez.
sportage varken bu paralar formentor ve t-roc hiç birine verilmez.
Hayırlı olsun size de eşinize de. Bence de en mantıklı karar. Eşiniz kararı size bırakmış sanırım, ona kalsa Troc isterdi diye düşünüyorum hanımlar bakmıyor ya çok mantığaBugün 2265 istiridye gri golf life samsun özön 2026 model aldık çok şükür
Tiguani satıp piyasada en mantıklı olduğunu düşündüğüm aracı eşime aldim troc bekledim 2 ay beklentimin boş olduğunu gördüğüm an golf life nasip oldu
fikirleriniz için teşekkürler bütün forumdaki dostlarima
Sagolsun doğru iletişim herseyi çözdü ikna ettik bir de benim kendi aracim 1.5 tsi golf 7.5 onu da kullanıp golf un kalitesini bildiğinden tek husus yüksek olmamasindan biraz cekinceleri oldu orada da alışacak inşallahHayırlı olsun size de eşinize de. Bence de en mantıklı karar. Eşiniz kararı size bırakmış sanırım, ona kalsa Troc isterdi diye düşünüyorum hanımlar bakmıyor ya çok mantığa![]()
Ah ah bi bilseler yüksek avantaj değil dezavantaj. Sırf yüksek diye pahalı satıyorlar.Sagolsun doğru iletişim herseyi çözdü ikna ettik bir de benim kendi aracim 1.5 tsi golf 7.5 onu da kullanıp golf un kalitesini bildiğinden tek husus yüksek olmamasindan biraz cekinceleri oldu orada da alışacak inşallah
hocam sa . bu audi a3 ün net fiyatı sitesinde 1,509 milyon ötv ise %90. net fiyat kaç olunca ötv kaça düşüyor acaba?Güncel alıntı fiyat teklifleri
Golf Life 1.5 etsi 2250 tl
Tiguan Life 2850 tl
Tayron 2973 tl / Rline 3670 tl
Tcross Life 1765 tl
Troc Life 2280 tl / Style 2890 tl
A3 SB Advanced cam tavansız paket
dış siyah iç kahverengi 2860 / dış siyah iç krem 2800
(Çok az fiyat düşüşüyle vergi matrah düşer ama satmak istemiyorlar anlaşılan. Birkaç ay önce 2350 tl den sattılar.)
Cupra Formentor Impulse 2390 tl
Seat Ibiza Style makyajsız kasa 1485 tl
Seat Arona Style Flash 1780 tl
Skoda Kamiq Premium 1902 tl
MINI Countryman E Favoured 2475 tl
Volvo EX30 2260 tl
EX40 3560 tl
Kia Xceed 1.0 Cool 1820 tl
Sportage Live 1999 tl
C5 Aircross Plus (2026 model) 2340 tl
Tucson Prime 2420 tl
Ioniq 6 2200 tl
Ioniq 5 2390 tl
Nissan Qashqai Design Pack 2175 tl / Platinum 2900 tl
2025 Clio Evolution Çelik Jant ve Konfor paket 1490 tl (200bin tl/6ay 0 faiz)
Megane Touch 1830 tl (200bin tl/6ay 0 faiz)
Ah ah bi bilseler yüksek avantaj değil dezavantaj. Sırf yüksek diye pahalı satıyorlar.
Bizimki de beni dinledi Allah'tan ikna etmek zor oldu ama ettiydim. Sonradan hak verdi ama hala Taigo görünce bu daha güzel diyor![]()

Yok ya dümdüz Life küçük jantlı Taigo gördüğüTaigo gerçekten gösterişli araç. Birde rline falansa zaten çok haşin görünüyor. 3.5mm yay ve 18jant birde spacer koyuldumu araç boyut atlar.
Kabin tasarımı olarak da tam bir Volkswagen. Kabin tasarım olarak Taigo'yu, Golf 8'e tercih ederim açıkçası.
Ancak sonuç olarak seviyesi polunun da altında olan ve fiyat olarak aşırı şişirilmiş bir araç. Yani çok güzel yönleri olsada bu haliyle alınabilirliği yok.
![]()
Bahsettiğiniz tiguan modeli sanırım 1.4 tsi trendline kasalar. 1600 civarına hatasız düşük kmli bulunabiliyor.2015 highline 1.4 tsi golf var ben de aracımı seviyorum ama değişiklik de istiyorum biraz küçük kalıyor artık.
tiguan boş paket üzer mi ? ne dersiniz ? üst paketleri aşıyor beni.
a3 sedanla tiguan arasında gidip geliyorum.
Kadınlar pek öyle dediğiniz gibi bizim kadar işin detayında değiller.Yok ya dümdüz Life küçük jantlı Taigo gördüğü
Bı de dış görünüşten söylüyor ya eleştirdiğim o aslında. İçi kalitesi umrunda değil. Taigo da kalitesiz değil tabiki ama Golf da değil yani
Hocam Tiguan sonrası yorumlarınızı detaylı bekliyorumBugün 2265 istiridye gri golf life samsun özön 2026 model aldık çok şükür
Tiguani satıp piyasada en mantıklı olduğunu düşündüğüm aracı eşime aldim troc bekledim 2 ay beklentimin boş olduğunu gördüğüm an golf life nasip oldu
fikirleriniz için teşekkürler bütün forumdaki dostlarima