Sıfır Araç Teklifi Alanlar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan erkan163
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ID.Polo GTI geldiğinde TR'de çok satacağını düşünüyorum.
Geleceğini düşünmüyorum onun, bize elektrikli araç yollama konusunda çok cimri Avrupa markaları çünkü. Emisyon kuralları gereği Avrupa'ya elektriklileri pompalıyor markalar hep

Geleceğini düşünmüyorum onun, bize elektrikli araç yollama konusunda çok cimri Avrupa markaları çünkü. Emisyon kuralları gereği Avrupa'ya elektriklileri pompalıyor markalar hep
Getirmezlerse kendileri kaybeder hocam. Fransız Alpine bile Türkiye'ye giriş yapıp bir tane bayi açtı. Id.Polo GTI motor gücü 166kw'miş. Ötv matrahından dolayı motoru 160kw altına çekip getirirlerse satarlar.

Küçük bir indirim yapsalar %55'den %25 ötv'ye düşürüp 2450 tl civarına satarlar Opel tutkunlarına, ama satmak gibi niyetleri yok. BMW Volvo gibi marka algısı açısından fiyat düşürmek istemeseler anlarım ama bilmem kaç yıllık Mokka'yı da böyle pazarlamak müthiş saçma olmuş.

Düzeltme: Mokka GS 207 kw motorla geliyormuş. ÖTV matrahı %65 oluyormuş.

Şuan elektrikli hot-hatch araç pazarına en iyi oynayan bence Renault'un Alpine serisi. Hem tasarımları güzel hem de performansı tatmin edici. 0-100 verisi 6.4 sn. Parasını eder mi tartışılır ama 2 milyon tl civarına güzel seçenek. VW zahmet edip elektrikli hot-hatch'lere yavaş yavaş girmeye başladı. ID.Polo GTI geldiğinde TR'de çok satacağını düşünüyorum.

Alpine Renault hot-hatc falan yine olmaz bana

Benim golf çalınsa falan
Mecbur kalsam 2020-2022 model manuel (tsi) skoda fabia araca tav olur geçerim.

Geri