Sıfır Araç Teklifi Alanlar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan erkan163
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Forum donanımdan alıntı
"T-Roc Life pakette bile 150 beygir motorla geliyor ve arka süspansiyonları bağımsız.

Golf Life 116 beygir ve arkalarda torsiyon var.

Bunun haricinde Golf Life'ta ambiyans aydınlatma varken T-Roc Life'ta yok. Golf Life'ta 6 hoparlör varken T-Roc Life'ta 4 adet var. Golf Life'ta koltuk ve direksiyon ısıtma varken T-Roc Life'ta yok. Arka stepne kısmında Golf Life'ta yalıtım varken T-Roc'ta yok.

Ben bayide gidip bindiğimde ön kapı kaplamaları vb. Golf'ten daha kalitesiz geldi.

Bunun haricinde arka koltuk mesafesi de Golf'ten daha dar gibi geldi ama bu psikolojik olabilir.

Bagaj büyük, Golf'e göre ciddi ekstra alan var. Araba dıştan bence çok güzel, ben çok beğendim. İçinde o konsol tasarımını açıkçası beğenemedim. Kadran falan garip duruyor, aynı ID.4'teki gibi yapmışlar. Bence Golf'ün iç tasarımı daha güzel.

Açıkçası ben T-Roc Life alacağıma 250-300 bin ucuza Golf Life bakardım ama şu da bir gerçek: piyasa tamamen SUV'a döndü. Golf'ü ileride satarken T-Roc Life kadar kolay satamayız muhtemelen. Talep SUV tarafında.

İkinci elde düşük kilometre Style paket Golf 2024-2025 modellerini 2026 T-Roc Life parasına bulabilirsiniz bence.

Style paket çok güzel olmuş, bütçe olsa onu beğenirdim ama o paralara çıkınca da bir sürü alternatif var. O kadar paraya gidip T-Roc almazdım muhtemelen.""

farklar bu ise suv trendi ve 150 hp artı bağımsız süs. ile troc life sanki daha fazla talep görür gibi. eğer sadece bunlarsa
Durum aynen bu çok güzel bı özet olmuş.

Ancak mevcut şartlarda Troc life pek talep görmüyor sanırım. 2. El konusu ise Golf hala hızlı bi araç. T-roc dan aşağı kalır yanı olmaz bence

Durum aynen bu çok güzel bı özet olmuş.

Ancak mevcut şartlarda Troc life pek talep görmüyor sanırım. 2. El konusu ise Golf hala hızlı bi araç. T-roc dan aşağı kalır yanı olmaz bence

Golf C segmentin kralıdır.
Diğerleri anca sarayda ayakkabılarını çıkarıp abi biz de paspas olsak yeter diye sıraya girer.

Geri