Sıfır Araç Teklifi Alanlar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan erkan163
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Merhaba arkadaşlar.Güncel olarak 2025 model T-Cross kullanmaktayım.1 2 ay içinde aracımı satıp Golf almayı düşünüyorum.Fakat 0 olarak fiyatlar çok yüksek geldi bana.Gerçekten verilmez gibi duruyor.2026 için 2300 den aşağıya fiyat veren şu an bile yok.Yazın ne olur Allah bilir.O yüzden 2025 düşük km olanlara yöneldim.Onlar da 2.050 ile 2.120 arası genel olarak.Arada 200 bin liradan fazla varken 7-8k km ve 1 yaş için bu farkı vermeye değer mi sizce ? Fikrinizi merak ediyorum.Teşekkürler.
Golf style paranız yetiyorsa düşük km de Life paketin sıfırından daha ucuza alırsınız

Ve evet, sizin düşündüğünüz daha mantıklı. Sizin elinize geçince direk o fiyatlara düşecek zaten 2. El olduğu için artık

Başta DQ200 ve VAG düşmanı, otopark.com emeklisi And Mehmet abimiz bu haberi kaçırsaydı çok şaşırırdım. Şu adama yayında bağış atıp DSG yorumlatanları anlamak mümkün değil. Adam resmen DSG'yi özellikle DQ200'e sahip bir aracı duyunca tilt oluyor. UNF yapma sebeplerimden başı bu çeker. Satın alacağınız araç her yönden 10/10 olsa bile DQ200'e sahipse bu adamın gözünde çöp niteliği taşıyor.
Hani şu ; bir otomobil yayıncısına test için gelen Focus RS ‘i habersiz alıp teste çıkan sonrasında aracı pert eden şahıs mı, 🚔

Teorik bilgilerde, kitaptan okuyup öğrenmede bir nebze yol katetmiştir, fakat pratikte halen vasata ulaşamamış kişidir. Bir de bundan canlı yayın açıp abi bu araba alınır mı diye akıl alıyorlar 😎 😁

Malatya miram da

Halen 2025 model metalik istiridye life golf 2190 fiyattan duruyordu hafta içi

Oraya sorun bi .....

Hani şu ; bir otomobil yayıncısına test için gelen Focus RS ‘i habersiz alıp teste çıkan sonrasında aracı pert eden şahıs mı, 🚔

Teorik bilgilerde, kitaptan okuyup öğrenmede bir nebze yol katetmiştir, fakat pratikte halen vasata ulaşamamış kişidir. Bir de bundan canlı yayın açıp abi bu araba alınır mı diye akıl alıyorlar 😎 😁
Dün bir yerde gördüm youtube yorumu muydu yoksa twitter yorumu muydu hatırlamıyorum. Neyse bir araç için birisi o araç hakkında alınmaz tarzında yorum yazıp atmış. Neye dayanarak böyle konuştuğunu sormuş başka birisi.

Adam, A*D M****T Ç***N böyle anlatıyordu ondan böyle dedim, yazmıştı.

Koca Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarını, uçuk superchat fiyatları ve kulaktan dolma bilgileriyle zehirledi resmen.

Eleman makale okuyarak araba öneriyor tam çıldırmalık. İnternette en uyuz olduğum adamlar listesinde. Vag grubu araç görünce direk kapıyor ekranı.

Kazandığı paralar ise gerçekten düşündürücü. Canlı yayında elemana para akıyor gerçekten inanılmaz. Bu mal eyvallah da buna para atanlar daha mal. Al birini vur diğerine

Kitaptan okusa iyi hocam

ChatGPT online :D

@Brk34

Birde ilan falan baktırmayıp , DESTEK , HİBE , FİTRE ,ZEKAT adı altında para sallayanlar var ?

Bu adamlara desenki Gazzeye 1 lira at ? atmazlar !
Yayıncılara bağış atanlar falan

Denize bı damla su atmak gibi

Halbuki ortada kuruyan göller var.

Merhaba arkadaşlar.Güncel olarak 2025 model T-Cross kullanmaktayım.1 2 ay içinde aracımı satıp Golf almayı düşünüyorum.Fakat 0 olarak fiyatlar çok yüksek geldi bana.Gerçekten verilmez gibi duruyor.2026 için 2300 den aşağıya fiyat veren şu an bile yok.Yazın ne olur Allah bilir.O yüzden 2025 düşük km olanlara yöneldim.Onlar da 2.050 ile 2.120 arası genel olarak.Arada 200 bin liradan fazla varken 7-8k km ve 1 yaş için bu farkı vermeye değer mi sizce ? Fikrinizi merak ediyorum.Teşekkürler.
Değer bence şöyle ki dsg arızası veya alternatör arızasını garantiye alıyorsun satarken 1 yıl genç olması da cabası

"Hayatım boyunca bu otomobilleri kullanıp anlatmak için çalıştım. Şimdi “araba boş kalmasın diye” çıktığım pistte kaza yaptığım için yüzümü kızartacak değilim.

Sürmeyi bilmiyor, tecrübesiz, acemi
İki sene Destination Nürburgring‘e katılıp süperspor kovalamak sürmeyi bilmemekse, beş sene DSC kapalı M5 kullanıp tek kaza yapmamak tecrübesizlikse ya da 230 km/s’yle spin atan 500 küsur beygirlik bir 911’i tek hamlede piste geri sokmak acemilikse doğrudur, öyleyim 🙂 Zaten benim sürücülüğümü değerlendirmek, direksiyona 1 metre uzaktan araba kullandığını sananlara ve spor otomobillerle tek teması NFS oynamak olanlara kaldıysa, bu işi bırakıp internet cafe de açabilirim."

Dedikleri de buydu kaza sonrası. Tamam sensin kral. En tehlikeli de sensin :D

Olay bu tarz adamlara topluca ayar olma degil.

Esas abukluk bu adamlara para bağışı geçerek gönüllü müritlik yapanlarda ?

Yayınlara biraz maruz kaldım duyduklarım şunlar.

-Honda civic 1.5 182 için ; yol gürültüsü çok alma
-1.3 tce için ; termostat patlar alma (termostat değişimi 10 bin lira bu arada)
-Vag grubu dq200 için: alma, elinde patlayacak
-Hyundai/kia dct şanzıman; alma erkenden kavrama bitiuor
-Honda civic 1.6 vtec 120 cvt için ; alma şanzıman zinciri kırılıyor
-1.2 puretech; alma kayış yağın içinde (değişim maliyeti 20 bin lira ve her 90 bin km’de ver o parayı ne olacak…)
-elektrikli Psa için ; alma uzak dur yolda kalıyorsun
-astra 1.6 cdti ; alma, triger zinciri maliyetin var ama sorunsuz 150 bin lira ayır kenara
-Focus 1.5 ecoblue; alma, sorunlu motor
-Ford 1.5 ecoboost; alma erken kmlerde motor bozuluyor.
-Citroen C elysee ve 301 1.5 dizel; hayatımdaki kullandığım en kötü 2 araba diyor ( milletin nasıl zorluklarla kazandığı araçlar hakkında böyle demesi onun nasıl bir mahlukat olduğunu açıklar niteliktedir)

Böyle el ağzına bakıp bunları dinliyor milletimiz, sonra araçtan anladıklarını bildiklerini düşünüyorlar. Adamı kanaat önderi ilan etmişler neredeyse.

Geri