Sıfır Araç Teklifi Alanlar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan erkan163
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Valla hocam garanti bittiyse ve araçta bir sorunum yoksa hafif bakımları dışarıda yaptırıyorum. Dışarıda yaptırdığım bakımda cebime kalan parayla ağır bakımı yetkilide yaptırıyorum. Bu işin matematiği bu :) Örneğin 3 bakım dışarda yaptırdım ağır bakım geldi 30 bin cebimde kaldı önceki bakımlardan. Servis sanayi farkını cebimde kalan 30 bini kullanmak gibi görüyorum.
En mantıklısı ama dışarıda usta yapmıyor ki veriyor çırağa çırak yapıyor. Ustanın ilgilendiği bir yer bulsam direkt gideceğim zaten :)

En mantıklısı ama dışarıda usta yapmıyor ki veriyor çırağa çırak yapıyor. Ustanın ilgilendiği bir yer bulsam direkt gideceğim zaten :)
Orada da tanıdığa gidiyorum genelde yaşıt arkadaşlarım oluyor. Beraber yapıyoruz. Malzemeyi ben zaten internetten güvenilir yerden alıyorum. Servisteki bakımdan daha kaliteliye geliyor. Servis polen ve havayı 2 bakımda bir değişiyor ben her bakımda değişiyorum.

Orada da tanıdığa gidiyorum genelde yaşıt arkadaşlarım oluyor. Beraber yapıyoruz. Malzemeyi ben zaten internetten güvenilir yerden alıyorum. Servisteki bakımdan daha kaliteliye geliyor. Servis polen ve havayı 2 bakımda bir değişiyor ben her bakımda değişiyorum.
Hocam bakımı kendimde yaparım filtreleri yağı değiştirmek kolay iş ama arabayı nerede kaldıracağız. Kriko lazım kaldırsak altına yatsam Allah korusun araç kayıp düşse b.k yoluna gideceğiz.:)

Hocam bakımı kendimde yaparım filtreleri yağı değiştirmek kolay iş ama arabayı nerede kaldıracağız. Kriko lazım kaldırsak altına yatsam Allah korusun araç kayıp düşse b.k yoluna gideceğiz.:)
Yok hocam kesinlikle krikoya güvenmeyin. Yağ bakımını kendiniz yapabilirsiniz basit işlem ancak bir tanıdığınızın dükkanı var ise orada beraber yapmak daha mantıklı oluyor. Ben de kendim krikoda vs yapmıyorum arkadaşımın tamirhanesi var orada lifte alıp beraber yapıyoruz. Sadece cüzi miktar işçilik ücreti veriyorum kendisine. Parça zaten bana ait.

yakın zamanda doğuş maslaktan ödeme yapıp golf bekleyen var mı :(

yakın zamanda doğuş maslaktan ödeme yapıp golf bekleyen var mı :(
Ömer, aracı sabit fiyata bağladın mı? Gelince hemen teslim alacaksındır. Ama fiyat net değil mi? Sonradan üzerine ekstra bir rakam çıkmayacak, doğru mu

kapora yatırdım fakat ödemeyi yapmadım zam yaparlar mı bilgisi olan var mı

Ömer, aracı sabit fiyata bağladın mı? Gelince hemen teslim alacaksındır. Ama fiyat net değil mi? Sonradan üzerine ekstra bir rakam çıkmayacak, doğru mu
ödemeyi yaptım fatura kesildi ruhsat çıktı ama hala bayiye sevk edilmesini bekliyoruz

ödemeyi yaptım fatura kesildi ruhsat çıktı ama hala bayiye sevk edilmesini bekliyoruz
O ara çok kötü ya, ben 1 hafta beklemiştim arabasızlık fena rahatsız etmişti.

Bakalım araç uygulamada bayide gözüküyor aracı inceliyoruz son kontrollerini yapıyoruz diyorlar rengi de kristal buz mavisi aldım inşallah güzel renk seçmişimdir hiç görmedim

E tamam işte dert etme
Evet heycan vs oluyor zaman geçmiyor
Ama sonu belli mal alındı
Yaslan arkana tekerine taş değmesin inş.🧿

bayiye sevk edilmesini mi 1 hafta beklediniz yoksa tüm süreç mi
Tüm süreç, araba bayiye gelmek üzereydi zaten trafiğe tescil falan toplam 1 hafta

Geri