Sıfır Araç Teklifi Alanlar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan erkan163
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Daha sessiz konusuna katılmıyorum, her iki aracıda kullandım 1.0 etsi ve 1.5 etsi 116 hp. Çıkardığı ses itibariyle 1.0 etsi çok çok iyi düzgün bir ses veriyor. Ek olarak 3-4 bin devre kadar kabine motor sesini pek hissettirmiyor. Bu yüzden aracın zorlandığını motor bağırmadığı için hissetmiyorsunuz. Mesela ben golf 8 kullanırken bir ara Cupra Formentor’e geçmiştim 1.5 etsi 150 lik. Yokuşlarda inanılmaz motor sesi geliyordu kabine ailem diyordu ki bu araç 1.0 golften daha çok zorlanıyor yokuş çıkarken ama işin aslı o değildi, cupra nın zayıf yalıtımı ve 1.5 motorun i gürültülü çalışması ile birleştiği için içerde motor gürültüsünü fazla hissediyorduk. Golf 8.5 life da bu durum daha az golf’ün yalıtımı daha iyi çünkü ancak yinede 1.0 golften daha fazla motor sesi geliyor kabine.
Az cok aynı zaten. 1.0 sesi daha güzel ama gerçekten. Ama bana 1.5 bı tık daha sessiz geldi. Ya da benim arabam olduğu için sesine alışmış olabilirim

Kristal Buz Mavi, İstiridye Grisi güzeldi bize göre. Eşim ikisini de beğendi.
Anemon Mavi de heybetli ancak temizlik problemi var bizim ülkemizde. Hemen kirleneceği için bayide durduğu gibi durmayacak.

Kristal Buz Mavi, İstiridye Grisi güzeldi bize göre. Eşim ikisini de beğendi.
Anemon Mavi de heybetli ancak temizlik problemi var bizim ülkemizde. Hemen kirleneceği için bayide durduğu gibi durmayacak.
Buz mavisi istiyordum bulamamıştım alırken. Şuan her bayide var maşallah.

Golf Life

İstridye GriKristal Buz MaviAnemon Mavi
AVEK ÜMRANİYE213521352135
DOĞUŞ2135
UZAY21302130
VOSMER GAZİEMİR
AVEK İSTANBUL213521352135
YAĞCI
MERCAN EDİRNE218021802180
İyi aksamlar cumartesi dogus maslak 2088 demisti . Kartını almistim lazım olacaksa sizinle paylaşabilirim

1.0'lar 3 silindir olduğu için sesi daha hoş hırıltılı geliyor, eski sıralı 6 silindir BMW ler gibi.

Geri