Sıfır Araç Teklifi Alanlar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan erkan163
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

15 dakika önce AVEK / Tekstilkent şubesindeydim. Artık Golf 8.5 kasanın manuel versiyonu kesinlikle gelmeyecekmiş.

Life paket için kampanyalı fiyat ise 2.111.000 TL olarak bildirildi.

15 dakika önce AVEK / Tekstilkent şubesindeydim. Artık Golf 8.5 kasanın manuel versiyonu kesinlikle gelmeyecekmiş.

Life paket için kampanyalı fiyat ise 2.111.000 TL olarak bildirildi.
Getirmemeleri çok saçma. Bu gidişle Rline, Style felan da getirmezler sadece Life getirirler.
Ben bu mesajı yazarken uygun(?) fiyatlı modelin fiyatını açıklamışlar. Bu fiyatlara zor kabul edilir değil. O kadar donanımdan çalıp neredeyse Premium diye adlandırdıkları eski SR ile neredeyse aynı fiyata getirilmiş.

1763618842278.png
Bu standart versiyon ve fiyatı sayesinde Türkiye'deki diğer marka distribütörleri keyiflenmiştir. Artık rahat rahat zam yaparlar ne de olsa fiyat ve özellik olarak rekabetçi bir rakip yok. Tesla son yaptıklarıyla Türkiye'de artık araç satmak istemediğini gösterdi. Gerçi onlar da haklı, bu saçma pazarda kim araç getirip satmak istesin. BYD bile fabrikayı kurmadı ama fahiş fiyatla araç satabiliyor. Müstehak.

Standart versiyon için 10.000 üzeri filo siparişi var denildi elektrikli araç grubunda.

Premium olanlar 4 milyonun üzerindekiler bu hafta satışa çıkmış 10 dk da satılmış hepsi.

Hayırlı olsun. Ben de benzer aracı almak üzereyim kaça sattınız?

2. elde en düşük fiyata indim 2013 Midline Plus 1.6 TDI, bir hareket yok. Bence çok durgun.
Herkes yılsonu indirimleri kampanyaları vesaire derken %50 indirim olacak diye bekleşiyor hocam, bu beklenti bitince piyasa hızlanır.

Araba dolu olacak benim şimdiye kadar araçlarım hep boşlinedi. ama dolu birgün nasip olursa bakalım nasıl olacak merak ediyorum :)

Araba dolu olacak benim şimdiye kadar araçlarım hep boşlinedi. ama dolu birgün nasip olursa bakalım nasıl olacak merak ediyorum :)
Sizi bilmem ama benimki fakir kafası. Bı üst segmentin boşuna tercih ediyorum. Clio dolu paket alacağıma Golf boş paket aldım mesela :D

Daha once de yazmistim
Uzun yol yapmiyorsaniz model y size uygun bi arac aslinda.

Vites yok
Donanim cok
Servis zorunlulugu yok
Yakiti az
Torku dizelden de cok
Bi tek cam tavani var o sikinti :)

Ben elektrikli araç alırsam tercihim korelilerden olur. (Şu an için)

Tesla hiçbir şekilde almam.
Juniper Araçta çoğu şey var ama hiçbir şey yok gibi
Direksiyon Allah'tan var . Joystick koyabilirlerdi !?

Ben elektrikli araç alırsam tercihim korelilerden olur. (Şu an için)

Tesla hiçbir şekilde almam.
Juniper Araçta çoğu şey var ama hiçbir şey yok gibi
Direksiyon Allah'tan var . Joystick koyabilirlerdi !?
Savaş olsa şak diye kapatır Teslaları bu manyak Elon. Olur mu maalesef olur

Bildiğim kadarıyla bayilerde de değer kaybı böyle hesaplanıyor. Yani siz bir aracı X bayisinden aldınız, iki ay sonra aynı X bayisine gidip araç değiştirmek istediğinizde sizin araca 1yıllık değer kaybı koyulur.

Bugun Manuel yok uzun suredir gelmedi gelirmi bilmiyorum dedi dogus maslak. 1.5 etsi Life ise 2088 den başlıyormuş. Life içine oturup biraz inceledim. Belki yarın tekrar gidip bakarim. İlk bıraktığı izlenimlerim. Golf 6 hariç araba kullanmadım sayılır 10 senedir aynı aractayim. Golf 7 leri bilmiyorum binmedim. Ama bu Golf 8 (8.5) konsol kismi daha basik geldi. Ön cam görüş mesafesi daralmış. Dikiz aynası arka cam acı daralmış. Gördüğüm bazı yerlerde malzeme kalitesi ciddi düşmüş gibi göründü. Bagaj acikken Arka stoplarin ustundeki plastikler vardi oynuyordu. Şu tahliyesi içinmi bilincli birseymi bilmiyorum.Kapi fitilleri 13 yillik aracın daha güven verici duruyordu. Ön izlenimim sadece çok incelemeden ciktim tekrar inceledigimde güncellerim

Bugun Manuel yok uzun suredir gelmedi gelirmi bilmiyorum dedi dogus maslak. 1.5 etsi Life ise 2088 den başlıyormuş. Life içine oturup biraz inceledim. Belki yarın tekrar gidip bakarim. İlk bıraktığı izlenimlerim. Golf 6 hariç araba kullanmadım sayılır 10 senedir aynı aractayim. Golf 7 leri bilmiyorum binmedim. Ama bu Golf 8 (8.5) konsol kismi daha basik geldi. Ön cam görüş mesafesi daralmış. Dikiz aynası arka cam acı daralmış. Gördüğüm bazı yerlerde malzeme kalitesi ciddi düşmüş gibi göründü. Bagaj acikken Arka stoplarin ustundeki plastikler vardi oynuyordu. Şu tahliyesi içinmi bilincli birseymi bilmiyorum.Kapi fitilleri 13 yillik aracın daha güven verici duruyordu. Ön izlenimim sadece çok incelemeden ciktim tekrar inceledigimde güncellerim
2011 1.4tsi 122ps golf 6 highline ve 2025 1.5etsi life sahibiyim eğer kıyaslama konusunda yardımcı olabileceğim bir şey varsa yardımcı olmak isterim aklınıza ne geliyorsa sorabilirsiniz

2008 1.2 puretech allure nakit 1790 , 150bin sıfır faiz kullanılırsa 1805.

yeni gelecek olan allure paketlerde bazı şeyler kısıtlanmış. İç aydınla dokunmatik yerine fiziki tuş, kablosuz şarj kısmında kapak kalkıyor , arka difizördeki egzoz çıkışları active prime paketlerdeki gibi olacakmış.

408 allure + cam tavan için de 1920 fiyat verildi.

Geri