SunrooftaBen de çok az farkla sizin kafadayım. Bana göre ideal kombin şu şekilde; Beyaz Renk + Sunroof + Style Donanım + Manuel Vites + 150 HP
Beygirde
Renkte
Uyuşamadık gerçi
Son düzenleme:
SunrooftaBen de çok az farkla sizin kafadayım. Bana göre ideal kombin şu şekilde; Beyaz Renk + Sunroof + Style Donanım + Manuel Vites + 150 HP
Daha once de yazmistim@GolfTutkulu
1300 benim araca bedel bictim (allah bereket versin ederi max bu)
Çokmu istedim ? 1.5 tsi dsg sunrooflu highlardan 500 bin ucuz !!!
2017/Tungsten / Tdi / manuel / high / mk 7,5 / km 115 bin / boya değisen yok / sunroof yok
700 binde yastık altında var .
2 milyon kasa ile
Sunroofsuz / Manuel / style / 1.5 TSİ 116 lık istiridye golf 8,5 araca hemen kaporayı atarım.
Menzili 800 olmadan hayatta almaz savatage hocamDaha once de yazmistim
Uzun yol yapmiyorsaniz model y size uygun bi arac aslinda.
Vites yok
Donanim cok
Servis zorunlulugu yok
Yakiti az
Torku dizelden de cok
Bi tek cam tavani var o sikinti![]()
Model Y'nin donanımları kısılmış halini getiriyorlar 1-2 ay içerisinde. Onda cam tavan yok tabi bazı donanımlarıda kısmışlar ama belki iş görürDaha once de yazmistim
Uzun yol yapmiyorsaniz model y size uygun bi arac aslinda.
Vites yok
Donanim cok
Servis zorunlulugu yok
Yakiti az
Torku dizelden de cok
Bi tek cam tavani var o sikinti![]()
Model Y'nin donanımları kısılmış halini getiriyorlar 1-2 ay içerisinde. Onda cam tavan yok tabi bazı donanımlarıda kısmışlar ama belki iş görür![]()

2330-2380 Style var diyorlar ama araba bulmak zor sanırım8.5 life ve style için fiyat alan var mı
cüs a3 alırım o paraya2330-2380 Style var diyorlar ama araba bulmak zor sanırım
A3 sportback advanced siyah deri koltuklu sıfır araç için 2665 fiyat veriyorlar. Kahverengi deri koltuk isterseniz 2690.cüs a3 alırım o paraya
Sıfırı 2.665 milyon olan Audi A3 ‘ün,A3 sportback advanced siyah deri koltuklu sıfır araç için 2665 fiyat veriyorlar. Kahverengi deri koltuk isterseniz 2690.
Sıfır olarak a3 almanız pek de olanaklı görünmüyor. İkinci elde de bu fiyata a3 bulmanız kazalı değilse zor gibi. @omer
Sıfırı 2.665 milyon olan Audi A3 ‘ün,
ikinci el olarak 2.300 fiyat bandında kasasız bulunması neden zor olsun..?
Sunroofsuz ve opsiyonsuz boş donanımdaki araçlar için sarı sitede 2400 bandında ilanlar mevcut tabii ki. Son satış/anlaşma fiyatı ne olur bilinmese de bu tür bir araç bulunabilir.
Yazdığım fiyat ve buna bağlı yorumumu yaparken opsiyon detayını belirtmediğim için yanlış anlaşılmış olabilirim. Benim hatam, çok pardon.
İlettiğim fiyatlar ilave opsiyonlu (sunroof, ambiyans vs) A3 advanced için. Bu araçlarda da şu an satıcılar denk getirebilirsek mantığıyla kampanyalı fiyatta veya üzerinde fiyatla ilana giriyorlar. Bu araçlar satılır satılmaz bilemeyiz. Fakat satışının zor olacağı kesin.
İki gün önce golf 8,5 style 116bg aracımı sattım. Bugüne dek birden fazla araç alıp satmışımdır, en garip deneyimi bu aracımda yaşadım.
İkinci el piyasası sıfır araç kampanyalarından ötürü alışılmışın dışında seyrediyor. Acil satılık olmadığı sürece kimse fiyatta inmiyor. Bu da haliyle piyasanın durgunlaşmasına neden oluyor.