sandero çıktığından beri top 10'da, hiç düştüğünü görmedimGolf Tiguan Türkiye ye getirilmeyenler satmış hep.
Clio fena değil de Dacia Sandero neden satıyor abi balon gibi hissettiriyor içinde
sandero çıktığından beri top 10'da, hiç düştüğünü görmedimGolf Tiguan Türkiye ye getirilmeyenler satmış hep.
Clio fena değil de Dacia Sandero neden satıyor abi balon gibi hissettiriyor içinde
Sanırım oradaki işçilik pahalı olduğundan 0 olsun ne olursa olsun kafasında alıyorlarsandero çıktığından beri top 10'da, hiç düştüğünü görmedim
Troc yeni kasa çıkacak olmasına rağmen bu kadar satması ilginç
Bu “bence” tam olarak gerçekci deyemeyiz,
Misal Adana dün 32 dereceydi ama 60 km kuzeye Pozantıya git hem buz gibi hem kar var orasıda AdanaKlima zaten ferahlatmak için yahu.,
Arabayı 10 dk. güneşin altına park etsek, geri geldiğimizde içi hamam gibi olucak..? Eee hani biz ferahlamak istiyorduk..?
Ülkede 4 mevsim yaşanıyor, her yer günlük güneşlik Kasım ayına girmek üzereyiz Avrupa’da olsak kabul, sürekli bulutlu hava, sürekli yapmıur, adamlar bazı aylar güneşi göremiyorlar, pisikolojik destek alıyorlar, İskandinav ülkelerinden zaten hiç bahsetmiyorum bile,
Dünyada eşi benzeri olmayan bir ülkeye sahibiz, Ağustos ayında denize girip aynı anda Giresun, Trabzon yaylalarında serinleyebilir, aynı anda Erzurum’da kar tatili yapabilecek bir ülkemiz var yahu, ülkenin 4 bir yanı denizlerle çevrili,
Denize sahip olan bazı ülkeleri düşünün 45-50 derece iklime sahipler, deniz desen deniz değil o kadar sıcak ki deniz sanki kaynar tuzlu su gibi bişey, bizde böyle mi..?
böyle bir ülkede “ferahlamak” bu zor olmamalı bana göre![]()
Ben de karmaşık yapısı dolayısıyla almam ama biri 116bg diğeri 204bgGolf PHEV kasko değer listesine eklenmiş.
2025 VW Golf eHYBRID 204 DSG LIFE 153-1687 - ₺3.112.000,00
Satış fiyatı 2500 tl civarında olacak gibi duruyor.
2350 tl civarına mis gibi Style paket varken kim ne yapsın plug-in hybrid'i.Üstelik bagaj da küçülüyor yok yere. Dolu gelirse o zaman düşünen olur belki.
Honda civicler 182 beygir!!Ben de karmaşık yapısı dolayısıyla almam ama biri 116bg diğeri 204bg![]()
2.3 2.4 civarından formentor plugin sattı cupra geçen ay. Bayilerde araba kalmadı. Alacak adam da aramadılar açıkçası peynir ekmek gibi sattı araba. Golfte aksi yaşanması için bir sebep görünmüyor.Honda civicler 182 beygir!!
Bu arabayı 182 hp diye göklere çıkarabilirmiyiz ? (Honda civicin cenaze namazı 3-4 yıl önce kılındı. Gömülmeyi bekliyor halen)
Vw doğusta farkında
Bu phev golf aracı alacak adam beygir oltasına takılacak anca öyle alacak. (Drag arabası niyetine alır +stage5 yazılımla 204 den 244 e çıkarır.)
Phev oldugu icin alacak adam zor bulurlar.
Anonsu tekrar geçiyorum2.3 2.4 civarından formentor plugin sattı cupra geçen ay. Bayilerde araba kalmadı. Alacak adam da aramadılar açıkçası peynir ekmek gibi sattı araba. Golfte aksi yaşanması için bir sebep görünmüyor.
Golf life bugün ayın son günü alınmalı mı? Önümüzdeki ay beklenmeli mi? 2 aydır aynı fiyata satılıyor?
Kasım ilk hafta Golf için kampanya olup olmayacağını göreceğiz.Golf life bugün ayın son günü alınmalı mı? Önümüzdeki ay beklenmeli mi? 2 aydır aynı fiyata satılıyor?