Sıfır Araç Teklifi Alanlar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan erkan163
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Golf 7’ den Suva geçtim, suv araçları kesinlikle tavsiye etmiyorum. Yaşlı olursun inip-binmek kolay olur; kadın olursun, kendini yüksekte iyi hissedersin ama otomobil sürmekten keyif alan bir insan suvdan keyif alamaz.

Sunroof meselesine de katılıyorum. Aracın dört bir yanı cam zaten ve üstelik şoför sunroof perdesi açıkken şoför ve ön yolcu kafayı kaldırmadığı müddetçe o görüntüyü göremiyor doğal olarak. Yazın sıcaktan perde kapalı duruyor zaten.

sunroofsuz style bende isterim, 2023'te satılmıştı diye hatırlıyorum, belki ilerde yine gelir

en az 15 yıldır benzer argümanlarla suv kötüleniyor. :)
merak etmeyin alanlar da artık gerçek bir arazi aracı almadığını iyi biliyor

ben mesela uzun boylu iri yapılı birisiyim, Golf'e binerken eğilmem gerekiyordu Tiguan'da çok rahat ettim.
hele civic gibi alçak araçlara büyük konuşmayayım hiç alışamam.
Biraz yukarıdan yolu görmek güzel, keza bacaklar uzunsa daha yukarıda oturmak konforlu oluyor. genellikle baş mesafesi önde arkada iyi oluyor. (corolla'da arkada eğilmem gerekiyor)

Ayrıca suvlar benzer bagaj hacmi ile sedanlardan daha kısa oluyor bu sayede şehir içi çok pratik.
ben yolu hissedeceğim, direksiyon tepkisi iyi olsun isteyenler de diğer araçları alabilir kimse onları suv al diye zorlamıyor :) https://www.sahibinden.com/alfa-romeo-giulia

en az 15 yıldır benzer argümanlarla suv kötüleniyor. :)
merak etmeyin alanlar da artık gerçek bir arazi aracı almadığını iyi biliyor

ben mesela uzun boylu iri yapılı birisiyim, Golf'e binerken eğilmem gerekiyordu Tiguan'da çok rahat ettim.
hele civic gibi alçak araçlara büyük konuşmayayım hiç alışamam.
Biraz yukarıdan yolu görmek güzel, keza bacaklar uzunsa daha yukarıda oturmak konforlu oluyor. genellikle baş mesafesi önde arkada iyi oluyor. (corolla'da arkada eğilmem gerekiyor)

Ayrıca suvlar benzer bagaj hacmi ile sedanlardan daha kısa oluyor bu sayede şehir içi çok pratik.
ben yolu hissedeceğim, direksiyon tepkisi iyi olsun isteyenler de diğer araçları alabilir kimse onları suv al diye zorlamıyor :) https://www.sahibinden.com/alfa-romeo-giulia
Bu ayri bir mevzu. 1.55 akrabam gidip ben rahat seviyorum deyip Captur aldı diyorum. Altına yastık koyup kullanıyor yolu görmek için. 0.9 araba bi de o zamanın parasıyla Megane alabiliyordu. Bizim laf böyle insanlara.

Sizin gibiler başım gözüm üstüne

Bu sunroof olayı özelliklerde suvlarda çok ferahlık katıyor deniyor ama hiç sunroflu aracım olmadı fakirlikten galiba :)

Geri