Her kelimenize katılıyorum SUV dediğin 4×4 olur her araziye girer. Yerden 2 cm yüksek arabaya sırf yüksek diye para vermem. Ağırlık merkezi yukarda olması arabanın yatmasına, viraj kabiliyetinin zayıflamasına, görüşü kısıtlamaya, daha fazla ağırlığa ve dolayısıyla daha fazla yakıta sebebiyet verir. Bana göre saçma.Ülkede 100 yıl sonra Amerikan hayranlığı hortladı, distribütörler vasıtasıyla hortladıltı bu durum,
Basit bir fizik kuralı; ağırlık merkezi ne kadar yüksekte olursa riskler artar.,
Taigo, T-Roc, T-Cross, Tiguan, Touareg, Audi Q7 BMW X5 / X3 Mercedes GLB / GLC / GLE Range Rover dahil bunların hiçbiri SUV değil (bana göre).,
SUV nedir..?
Toyota Land Cruizer, Mercedes G serisinin bazı versiyonları, Jeep Wrangler / Rubicon vs.. örnekler çoğaltılabilir,
Çakma SUV ‘lara hiç bir zaman hayran olmadım, dönüp arkamı bakmadım bile bu zamana kadar,
Renault Clio, Peugeot 208 Opel Corsa, VW Polo gibi B segmenti bir araç almak yerine daha fazla para verip aynı kalitede 20008, Captur, T-Roc, T-Cross vs… falan almak benim hiç bir zaman kafama yatmadı,
Kibar tabirle söylemek gerekirse neden aynı malzeme kalitesine sahip araca yerden 5 cm yüksek diyee daha fazla para vereyim..?
kim ne derse desin bu bana sanki; (sana bu zamana kadar çocukluktan itibaren öğrendiklerini unut, Artık 2+2=4 etmiyor bundan böyle 2+2=5 ediyor demek gibi bişey geliyor.,
Sunroof / Cam Tavan ??
Yahu araçta klima varken, ve klima serinlemek için hizmet ediyorken, Cam tavan için daha fazla para vericem ama aracın için daha fazla ısınacak..? Yahu biz serinlemek istemiyormuyuz evet istiyoruz o zaman neden fazla para veriyoruz,
Ülkemiz de içimizi karartacak kadar ve pisikolijimizi bozacak kadar Avrupa gibi süreklii yağmur yağan, sürekli bulutlu kapalı bir hava mı var hayır yok, Ülkede aynı anda 4 mevsim yaşayabiliyoruz, Eee o zaman neden Cam tavan a para vermek zorunda bıraıkılıyorum..! Ben cam tavansız araç istiyorıum arkadaş sen distribütör olarak bana bunu zorla diretemezsin..!!
Bana tam tersi geliyor,Cam tavan için katılıyorum. Zevkler ve renkler de tartışılmaz, isteyen yine de alıyordur. Ancak cam tavanın Dünya ya sunulma sebebi İskandinav ülkelerinde güneş göremeyenler en azından gün içinde gökyüzü görebilsinler diye (ciddi sorun o ülkelerde güneş görememek).
Ancak Crossover / SUV araçlardaki yüksek oturum insanların yapısı gereği sevdiği hoşlandığı, insana iyi gelen bir durum.
İnsanoğlu yıllarca ata bindi, sonra otomobiller çıkınca oturduğu yükseklik yere indi
Tekrar ata biner gibi yüksekte olmak güzel his.
Kadınlar ise adeta başka araç istemiyorlar onlarda çok daha baskın yüksek araç isteği.
Yani çok gereksiz bir tasarım demek yanlış olur bence.
Klima zaten ferahlatmak için yahu.,Her kelimenize katılıyorum SUV dediğin 4×4 olur her araziye girer. Yerden 2 cm yüksek arabaya sırf yüksek diye para vermem. Ağırlık merkezi yukarda olması arabanın yatmasına, viraj kabiliyetinin zayıflamasına, görüşü kısıtlamaya, daha fazla ağırlığa ve dolayısıyla daha fazla yakıta sebebiyet verir. Bana göre saçma.
Cam tavan kısmında katılmıyorum, bahsettiğimiz sunroofsa belki ama cam tavan arabayı epey bı ferahlatıyor. Distribütör getirmeli her çeşidini o ayrı mevzu tabi
Bir taigo alıcısı olarak kafamıza yatmasının sebeplerini yazmak istedim; ilk önceliğimiz 1600 lük fiyatı oldu, kampanalı polonun 1700 üzeri fiyatı vardı. Taigo daha dolu ve ekstraları da bol olunca cezbetti bizi.VW Polo gibi B segmenti bir araç almak yerine daha fazla para verip aynı kalitede 20008, Captur, T-Roc, T-Cross vs… falan almak benim hiç bir zaman kafama yatmadı,
Ailenizle birlikte mutlu güzel günlerde güle güle kullannın dostum, Allah daha iyilerine binmeyi nasip etsinBir taigo alıcısı olarak kafamıza yatmasının sebeplerini yazmak istedim; ilk önceliğimiz 1600 lük fiyatı oldu, kampanalı polonun 1700 üzeri fiyatı vardı. Taigo daha dolu ve ekstraları da bol olunca cezbetti bizi.
Daha çok eşim kullanacağı için yüksek olması da avantajlı geldi açıkçası, üstelik bagajı benim golfümden bile büyük.
Bu arada yüksek olduğu için süspansiyonları ona göre ayarlamış Almanlar, virajlarda hiç bi tedirginlik yaratmıyor.
4x4 Dağda tepede işimiz yok, ki zaten okadar yüksek de değil crossover işte.![]()
Komple cam olan tavandan bahsediyorum, gökyüzünü görmek arabanın içini daha geniş hissettiriyor. Sanırım yanlış anladınızKlima zaten ferahlatmak için yahu.,
Arabayı 10 dk. güneşin altına park etsek, geri geldiğimizde içi hamam gibi olucak..? Eee hani biz ferahlamak istiyorduk..?
Ülkede 4 mevsim yaşanıyor, her yer günlük güneşlik Kasım ayına girmek üzereyiz Avrupa’da olsak kabul, sürekli bulutlu hava, sürekli yapmıur, adamlar bazı aylar güneşi göremiyorlar, pisikolojik destek alıyorlar, İskandinav ülkelerinden zaten hiç bahsetmiyorum bile,
Dünyada eşi benzeri olmayan bir ülkeye sahibiz, Ağustos ayında denize girip aynı anda Giresun, Trabzon yaylalarında serinleyebilir, aynı anda Erzurum’da kar tatili yapabilecek bir ülkemiz var yahu, ülkenin 4 bir yanı denizlerle çevrili,
Denize sahip olan bazı ülkeleri düşünün 45-50 derece iklime sahipler, deniz desen deniz değil o kadar sıcak ki deniz sanki kaynar tuzlu su gibi bişey, bizde böyle mi..?
böyle bir ülkede “ferahlamak” bu zor olmamalı bana göre![]()
Evet onu belirtmiştim haklısınız diye zatenOlay sunroofun faydası sevabı / zararı günahı degil
Style golf lerin hepsi niye sunrofflu geliyor ?
Yavvv ben istemiyorum
2300 den düş kardesim 120 bin sunroof bedelini ?
2180 e atalım imzaları
sunroofluya 2300 vermek isteyen versin
120 binlik F/P hesabını alan tecrübe eden yapsın
Bana göre F/P hesabı error veriyor hep!
Cam tavana gelesiye kadar eTSI, dsg gibi şeyler de varDistribütör getirmeli her çeşidini o ayrı mevzu tabi