Sıfır Araç Teklifi Alanlar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan erkan163
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu bakış açısı tamamen yüzeysel.

Ünvan ahlak vermez, kravat dürüstlük katmaz.

İnsan ya düzgündür ya değildir, bunun memurlukla ya da doktorlukla ilgisi yok.

Ben imamdan yazıyım o zaman daha güven verir bu mantıkla hatta
Camada kasko yok muska var diyim

Dini duyguları kabarır ilanı görenin
İmamdan yaz münafıklar alır senin arabayı. Araba imamın okunmuştur biz alalım hesabı yaparlar aldıktan sonra Bayrampaşa'da senin yanından cıstak cıstak geçerler abim :)

şöyle oluyor sana açıklayayayım: genelde memurlar veya doktorlar okumuş, tahsilli, efendi, nezaketli, işi yeri yurdu belli kişiler olur diye düşünüldüğü için. peki yakası bağrı açık, ağzına sigara yapışmış, barzo maganda tipli, tokatçı esnaftan mı yoksa memurdan mı araba almayı tercih ederdin?
Sanayideki ağzı sigara tutan o adamların çoğu arabasına daha doğru bakıyordur bu arada. Biraz genelleme olacak ama genelde okuyan memur kitlesi sanayi ortamına pek girmemiş ve araba hakkında daha az şey bilen kitle oluyor. Bu yüzden bakım olarak da daha bilgisiz olabiliyorlar (Lütfen biri çıkıp da ben memurum sanayide çalıştım demesin, genelleme)

İmamdan yaz münafıklar alır senin arabayı. Araba imamın okunmuştur biz alalım hesabı yaparlar aldıktan sonra Bayrampaşa'da senin yanından cıstak cıstak geçerler abim :)

ilan detaylarımda gül suyu ile yıkadığımı
araca gusül aldırdığımı 'da ekleyeceğim :D

Sanayideki ağzı sigara tutan o adamların çoğu arabasına daha doğru bakıyordur bu arada. Biraz genelleme olacak ama genelde okuyan memur kitlesi sanayi ortamına pek girmemiş ve araba hakkında daha az şey bilen kitle oluyor. Bu yüzden bakım olarak da daha bilgisiz olabiliyorlar (Lütfen biri çıkıp da ben memurum sanayide çalıştım demesin, genelleme)

Vardı bir ara forumda öyle biri
Rüzgar gibi esti, kasırga gibi geçti.
20 yaşında müfettiş olduğunu söylüyordu hatta

Klavyeye oturunca profesör, hayata gelince stajyer.
Bir yazdı, bir daha da kendisini gören olmadı.
Büyük ihtimalle müfettişliğe terfi etti NASA’da. :D :D

Bilgi diplomayla
Tecrübe sahada kazanılır.
Araba işinde sahayı bilen her zaman bir adım öndedir.

tmm siz haklısınız, alacağınız ikinci el arabayı işi gücü yeri yurdu belli olmayan ne yaptığı belirsiz al-satçı adamlardan alın. son 23 yıldır ülkemizde okumuş insanlara karşı bir nefret, çekememezlik var. bu foruma da siyaret etmiş.

Bilgi diplomayla
Tecrübe sahada kazanılır.
Araba işinde sahayı bilen her zaman bir adım öndedir.
Bence parası olan 10-100-1000 adım öndedir. sanayinin yolunu bilsin bilmesin. Diploması olsun olmasın.
Bilgi, diploma ile kazanılmaz. Ama diploma için asgari müşterekte bilgi lazım. gerçi sahte diplomaya sahip olunabiliyor diye biliniyor. Rüşvet, bir takım kişilere yakınlık, cemaat veya bir takım aşiretlerin kişinin üstünde hayalleri olması ile bunlar mümkün. Son yıllardaki prof.lar, doçentler, özel üniversitelerin durumu 2010dan beri bilenlerin malumu. Diploma işi karışık gerçi o konuya girmemek en iyisi. Neyse. araba merakı ülkemizde ve dünyada parayla olan işler. e araba-trafik-motorsporları üzerine kültür birikimimiz de belli bu sebeple.
başlıkla alakası olmamakla birlikte genellemeler yapılmış. bende dayanamayıp genelleme yapayım; emlakçı, minibüsçü, taksici, miras yedi, üniversite öğrencisinden, galeriden(istisnalar olabilir) araba almam.

Bence parası olan 10-100-1000 adım öndedir. sanayinin yolunu bilsin bilmesin. Diploması olsun olmasın.
Bilgi, diploma ile kazanılmaz. Ama diploma için asgari müşterekte bilgi lazım. gerçi sahte diplomaya sahip olunabiliyor diye biliniyor. Rüşvet, bir takım kişilere yakınlık, cemaat veya bir takım aşiretlerin kişinin üstünde hayalleri olması ile bunlar mümkün. Son yıllardaki prof.lar, doçentler, özel üniversitelerin durumu 2010dan beri bilenlerin malumu. Diploma işi karışık gerçi o konuya girmemek en iyisi. Neyse. araba merakı ülkemizde ve dünyada parayla olan işler. e araba-trafik-motorsporları üzerine kültür birikimimiz de belli bu sebeple.
başlıkla alakası olmamakla birlikte genellemeler yapılmış. bende dayanamayıp genelleme yapayım; emlakçı, minibüsçü, taksici, miras yedi, üniversite öğrencisinden, galeriden(istisnalar olabilir) araba almam.

tmm siz haklısınız, alacağınız ikinci el arabayı işi gücü yeri yurdu belli olmayan ne yaptığı belirsiz al-satçı adamlardan alın. son 23 yıldır ülkemizde okumuş insanlara karşı bir nefret, çekememezlik var. bu foruma da siyaret etmiş.

Burada amacım kimseyi kırmak ya da iğneleyici bir ifade kullanmak değil; yanlış anlaşıldıysam kusura bakılmasın,

Anlatmak istediğim asıl nokta; okumuşluk, okumamışlık ya da meslek değil. Konunun özü ahlak, dürüstlük ve insanlık meselesidir.

Yoksa forumdaki her kelimeye önem veren biriyim @vsoner @ceng000

Yani arkadaşın da dediği gibi olay okumuş okumamış değil.

Burda konunuz "Memurların diğer kişilerden ne üstünlüğü var araba satışında" Bir nefret söz konusu değil, çekememezlik hiç değil. Konumuz araba burda başka bir şey değil, o konu içinde dediklerimiz:)

Yani arkadaşın da dediği gibi olay okumuş okumamış değil.

Burda konunuz "Memurların diğer kişilerden ne üstünlüğü var araba satışında" Bir nefret söz konusu değil, çekememezlik hiç değil. Konumuz araba burda başka bir şey değil, o konu içinde dediklerimiz:)
Hocam dediklerinizin özü itibariyle nokta kadar noksanı yok fakat 12 yıldır adliye tozu yutan biri olarak şunu eklemek isterim. Hukuk hak kelimesinin çoğuludur. Hukuk yani ‘hak’ların aranması, korunması, kullanılması için bizim yargı sistemimiz için söylüyorum muhatap bulmak, bulabilmek; bulduğun muhatabın da hukuk çerçevesinde kıskaca alınabilecek biri olması lazım. Yoksa bütün kural ve kanunlar kağıt üstünde kalan metinlerden ibarettir. Yüzlerce yerine getirilemeyen mahkeme kararına, tahsil edilemeyen çek senede, kağıt üstünde haklı olup da hakkını alamayan kişiye denk gelmişimdir. Memurdan ve doktordan ibaresine gelecek olursak, bütün genellemeler elbetteki içinde bir eksiklik, hata payı içerir. Fakat bu kimlikler ile ilan kişiselleştirilerek “yerimiz, yurdumuz belli”, “kullanan kişi belli bir asgari düzeyde eğitim almıştır(cehaleti alır diğer özellikleri bakış kalır o ayrı)” etiketi kazandırılmak isteniyor. Bu etiket varsa diğer şartlar tamamdır demek değildir tabiki. Üstünlük mü değil mi, yazdıklarım ile birlikte tekrar ele aldığınızda yorumu okuyucuya bırakıyorum.

Hocam dediklerinizin özü itibariyle nokta kadar noksanı yok fakat 12 yıldır adliye tozu yutan biri olarak şunu eklemek isterim. Hukuk hak kelimesinin çoğuludur. Hukuk yani ‘hak’ların aranması, korunması, kullanılması için bizim yargı sistemimiz için söylüyorum muhatap bulmak, bulabilmek; bulduğun muhatabın da hukuk çerçevesinde kıskaca alınabilecek biri olması lazım. Yoksa bütün kural ve kanunlar kağıt üstünde kalan metinlerden ibarettir. Yüzlerce yerine getirilemeyen mahkeme kararına, tahsil edilemeyen çek senede, kağıt üstünde haklı olup da hakkını alamayan kişiye denk gelmişimdir. Memurdan ve doktordan ibaresine gelecek olursak, bütün genellemeler elbetteki içinde bir eksiklik, hata payı içerir. Fakat bu kimlikler ile ilan kişiselleştirilerek “yerimiz, yurdumuz belli”, “kullanan kişi belli bir asgari düzeyde eğitim almıştır(cehaleti alır diğer özellikleri bakış kalır o ayrı)” etiketi kazandırılmak isteniyor. Bu etiket varsa diğer şartlar tamamdır demek değildir tabiki. Üstünlük mü değil mi, yazdıklarım ile birlikte tekrar ele aldığınızda yorumu okuyucuya bırakıyorum.
Hukuk sistemine hiç gitmeyecem zaten işin içinden anlatmışsın ufaktan.

Memurdan ve doktordan ibaresine gelecek olursak, bütün genellemeler elbetteki içinde bir eksiklik, hata payı içerir. Fakat bu kimlikler ile ilan kişiselleştirilerek “yerimiz, yurdumuz belli”, “kullanan kişi belli bir asgari düzeyde eğitim almıştır(cehaleti alır diğer özellikleri bakış kalır o ayrı)” etiketi kazandırılmak isteniyor.
Bu etiketi kazandırdı diyelim. Senin arabanı kullanışın ve arabaya bakışın ile ne alakası var memuriyetinin??? Yok kardeşim yok. Sen istersen astronot ol. Ben arabanın temizliğine/bakımlarına bakarım. Benim kızdığım nokta da tam olarak bu. Toplumdan kendini üstün görmek bu biraz da. Rütbe olarak üstün böyle insanlar ama insan olarak da üstün görüyorsa lafın bittiği yerdeyiz demektir. Çoğu arabayı satmak için öyle yazıyor biliyorum ama böyle kendini bı halt sanan küçük bi kitle de var (Sözüm meclisten dışarı, benim akrabalarım da memur onlar da öğretmenden diye arabasını satıyor. Siz demek istediğimi anladınız)

Ankaradan (@Kartal1903) arkadaşın impression 8,5 aracı ocak ayı ortasında 1600 net fiyata gitti . Km 14.000 idi hatasız.

1 aydır bayilerden hertürlü aracı arastırıyor. Style golf , Astra , leon

Hepsi kerizleme tarzda fiyat veriyor

Tilki / kürkçü dükkanı hikayesi

İmpression golf 8,5 alacak yine

İmpression golf 8,5 alacak yine
Manuel kullanırım diyen için fiyatına göre gerçekten alternatifi yok. Donanım olmayıversin anamızın karnından koltuk ısıtma ile doğmadık ya

Geri