Sıfır Araç Teklifi Alanlar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan erkan163
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Ankara arca daki

STYLE golflere zam yapmıslar

Gecen hafta

Aytaşı 2630
İstiridye 2640 iken

Bu hafta

Aytaşı 2660
İstridye 2670 çekiyorlar

Zam geliyo koşun alın geçin gazı veriyolar

Millet altın bozdurup bu fiyatlara style golf alır diye bekliyorlar.

Çok beklerler !!!

Bu listeden en sorunsuz olanı BMW 320 i derim. Kendim kullandığım için söylüyorum. İçimde de uktedir doyamadan satmak durumunda kaldık.

Ama tavsiyem makyajlı kasa alınması üzerinedir. Özellikle klima tertibatında makyajsız kasada ön taraf için çift yönlü değil tek yönlü klima ; arka koltuklar içinse herhangi bir klima derecesi ayarlama paneli ve havalandırma menfez bulunmamakta. Bu bile makyajlı kasa almak için yeterli sebep.

First edition sportline paketti. Gayet yeterli doluluğa sahipti. Stock Performans olarak araçta 4 kişi iken Golf 1.6 tdi stage 1 (o golfte de 2 kişi vardı) ilk etapta başa baş gitse de BMW sonradan farkı açıyordu. Performansı da yeterli idi. Yakıt olarak ise şehir içi dur kalk trafik 8 litre uzun yolda 6 litrelerde dolaşıyordu. 10 numara motor ve şanzımana sahipti.
Station seviyorsanız 2023 Passat Variant Elegance öneririm. Passattan sonra tekrar Passat düşünceniz var mı bilemiyorum.

Tucsonlarda kuru tip var dolayısıyla Sportage da öyledir diye düşünüyorum.

neden act istemiyorsunuz

Almak istediğim fakat ACT olduğu için vazgeçtiğim araçlar 1.5 TSİ Passat ve 1.5 TSİ Tiguan

Belli devir üzerine çıkılmadığı sürece bu koca cüsseli araçların, 2 silindir ile ne kadar keyifli sürüş hissiyatı verebileceğini kestiremiyorum.

Belli km sonrasında 2 silindir - 4 silindir arasındaki geçişler belirgin sarsıntı oluşturuyormuş.

Station kasayı hiç bir zaman sevemedim, 55 yaşından sonra da bu düşüncemde değişiklik olacağını sanmıyorum.

Son 6 - 7 ay içerisinde hayatımda çok ani değişimler yaşıyorum

Ani bir kararla ilan açıp daha resim yükleyemeden ilan açtıktan 1 saat sonra Passat ı satmam sonrası

Yine bu gün bir anda 2020 model 33.000km de BMW 3.20i First Edition M Sport araç sahibi oldum.

Dün gece araç ilanlarına göz gezdirirken gözüme takıldı. Fiyatı ve temizliği beni cezbetti. Bana 1 saatlik mesafedeydi.

Aradım ilan sahibini Araç galeride konsinye imiş. Bu gün sabah gittim. Yamanlar da ful expertiz yaptırdık.

İstinye bayi çıkışlı ve servis bakımlıydı. 3.199.750 TL fiyat yazılmıştı.

3.170.000 tl ye el sıkışıp aracı satın aldım.

30.000 Tl emniyetten özel plaka tahsisi

15.000 tl full expertiz ücreti

8.942 Tl noter masrafı

850 TL palaka basım ücreti

Topam : 3.224.792 TL

Müsait zamanda 1 - 2 foto paylaşırım

İlan henüz kaldırılmamış.

https://www.sahibinden.com/ilan/vas...o-sunroof-dusuk-km-nardo-gri-1300080191/detay

.

.

Son düzenleme:
Almak istediğim fakat ACT olduğu için vazgeçtiğim araçlar 1.5 TSİ Passat ve 1.5 TSİ Tiguan

Belli devir üzerine çıkılmadığı sürece bu koca cüsseli araçların, 2 silindir ile ne kadar keyifli sürüş hissiyatı verebileceğini kestiremiyorum.

Belli km sonrasında 2 silindir - 4 silindir arasındaki geçişler belirgin sarsıntı oluşturuyormuş.

Station kasayı hiç bir zaman sevemedim, 55 yaşından sonra da bu düşüncemde değişiklik olacağını sanmıyorum.

Ani bir kararla ilan açıp daha resim yükleyemeden ilan açtıktan 1 saat sonra Passat ı satmam sonrası

Yine bu gün bir anda 2020 model 33.000km de BMW 3.20i First Edition M Sport araç sahibi oldum.

Dün gece araç ilanlarına göz gezdirirken gözüme takıldı. Fiyatı ve temizliği beni cezbetti. Bana 1 saatlik mesafedeydi.

Aradım ilan sahibini Araç galeride konsinye imiş. Bu gün sabah gittim. Yamanlar da ful expertiz yaptırdık.

8.942 Tl noter masrafı

https://www.sahibinden.com/ilan/vas...o-sunroof-dusuk-km-nardo-gri-1300080191/detay

.

.
Hayırlı olsun hocam gram pişmanlık hissetmeyeceğiniz bir araç. Mükemmel derecede sorunsuz. BMW ve sorunsuzluk pek yanyana gelecek şeyler değil :)

Ama ilk etapta ödenilen ve istenilen para bana açıkçası bir tık fazla gibi geldi ancak araç tertemiz ve kilometresi çok düşük bundan dolayı sıfır gibi olduğu için bu para normal geldi.

8.942 Tl noter masrafı

.

.
Yeni aracınız hayırlı olsun. Fiyat harici çok güzel araba da fiyatı yorumlamak da bana düşmez zaten almışsınız.

2 silindir gaza sabit basışlarda araba gücü yetecekse geçiyor. Hafif basınca tekrar çıkıyor. Keyfi çok etkileyecek bir durum değil. Eski act lerde yapıyor mu bilmiyorum ama bende geçişlerde titreşim yok. Tabi 2 silindirdeyken çok minimal bı titreşim oluyor ama o da can sıkıcı değil

Geri