Sıfır Araç Teklifi Alanlar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan erkan163
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Ankara arca daki

STYLE golflere zam yapmıslar

Gecen hafta

Aytaşı 2630
İstiridye 2640 iken

Bu hafta

Aytaşı 2660
İstridye 2670 çekiyorlar

Zam geliyo koşun alın geçin gazı veriyolar

Millet altın bozdurup bu fiyatlara style golf alır diye bekliyorlar.

Çok beklerler !!!

Bu listeden en sorunsuz olanı BMW 320 i derim. Kendim kullandığım için söylüyorum. İçimde de uktedir doyamadan satmak durumunda kaldık.

Ama tavsiyem makyajlı kasa alınması üzerinedir. Özellikle klima tertibatında makyajsız kasada ön taraf için çift yönlü değil tek yönlü klima ; arka koltuklar içinse herhangi bir klima derecesi ayarlama paneli ve havalandırma menfez bulunmamakta. Bu bile makyajlı kasa almak için yeterli sebep.

First edition sportline paketti. Gayet yeterli doluluğa sahipti. Stock Performans olarak araçta 4 kişi iken Golf 1.6 tdi stage 1 (o golfte de 2 kişi vardı) ilk etapta başa baş gitse de BMW sonradan farkı açıyordu. Performansı da yeterli idi. Yakıt olarak ise şehir içi dur kalk trafik 8 litre uzun yolda 6 litrelerde dolaşıyordu. 10 numara motor ve şanzımana sahipti.
Station seviyorsanız 2023 Passat Variant Elegance öneririm. Passattan sonra tekrar Passat düşünceniz var mı bilemiyorum.

Tucsonlarda kuru tip var dolayısıyla Sportage da öyledir diye düşünüyorum.

neden act istemiyorsunuz

Almak istediğim fakat ACT olduğu için vazgeçtiğim araçlar 1.5 TSİ Passat ve 1.5 TSİ Tiguan

Belli devir üzerine çıkılmadığı sürece bu koca cüsseli araçların, 2 silindir ile ne kadar keyifli sürüş hissiyatı verebileceğini kestiremiyorum.

Belli km sonrasında 2 silindir - 4 silindir arasındaki geçişler belirgin sarsıntı oluşturuyormuş.

Station kasayı hiç bir zaman sevemedim, 55 yaşından sonra da bu düşüncemde değişiklik olacağını sanmıyorum.

Son 6 - 7 ay içerisinde hayatımda çok ani değişimler yaşıyorum

Ani bir kararla ilan açıp daha resim yükleyemeden ilan açtıktan 1 saat sonra Passat ı satmam sonrası

Yine bu gün bir anda 2020 model 33.000km de BMW 3.20i First Edition M Sport araç sahibi oldum.

Dün gece araç ilanlarına göz gezdirirken gözüme takıldı. Fiyatı ve temizliği beni cezbetti. Bana 1 saatlik mesafedeydi.

Aradım ilan sahibini Araç galeride konsinye imiş. Bu gün sabah gittim. Yamanlar da ful expertiz yaptırdık.

İstinye bayi çıkışlı ve servis bakımlıydı. 3.199.750 TL fiyat yazılmıştı.

3.170.000 tl ye el sıkışıp aracı satın aldım.

30.000 Tl emniyetten özel plaka tahsisi

15.000 tl full expertiz ücreti

8.942 Tl noter masrafı

850 TL palaka basım ücreti

Topam : 3.224.792 TL

Müsait zamanda 1 - 2 foto paylaşırım

İlan henüz kaldırılmamış.

https://www.sahibinden.com/ilan/vas...o-sunroof-dusuk-km-nardo-gri-1300080191/detay

.

.

Son düzenleme:
Almak istediğim fakat ACT olduğu için vazgeçtiğim araçlar 1.5 TSİ Passat ve 1.5 TSİ Tiguan

Belli devir üzerine çıkılmadığı sürece bu koca cüsseli araçların, 2 silindir ile ne kadar keyifli sürüş hissiyatı verebileceğini kestiremiyorum.

Belli km sonrasında 2 silindir - 4 silindir arasındaki geçişler belirgin sarsıntı oluşturuyormuş.

Station kasayı hiç bir zaman sevemedim, 55 yaşından sonra da bu düşüncemde değişiklik olacağını sanmıyorum.

Ani bir kararla ilan açıp daha resim yükleyemeden ilan açtıktan 1 saat sonra Passat ı satmam sonrası

Yine bu gün bir anda 2020 model 33.000km de BMW 3.20i First Edition M Sport araç sahibi oldum.

Dün gece araç ilanlarına göz gezdirirken gözüme takıldı. Fiyatı ve temizliği beni cezbetti. Bana 1 saatlik mesafedeydi.

Aradım ilan sahibini Araç galeride konsinye imiş. Bu gün sabah gittim. Yamanlar da ful expertiz yaptırdık.

8.942 Tl noter masrafı

https://www.sahibinden.com/ilan/vas...o-sunroof-dusuk-km-nardo-gri-1300080191/detay

.

.
Hayırlı olsun hocam gram pişmanlık hissetmeyeceğiniz bir araç. Mükemmel derecede sorunsuz. BMW ve sorunsuzluk pek yanyana gelecek şeyler değil :)

Ama ilk etapta ödenilen ve istenilen para bana açıkçası bir tık fazla gibi geldi ancak araç tertemiz ve kilometresi çok düşük bundan dolayı sıfır gibi olduğu için bu para normal geldi.

8.942 Tl noter masrafı

.

.
Yeni aracınız hayırlı olsun. Fiyat harici çok güzel araba da fiyatı yorumlamak da bana düşmez zaten almışsınız.

2 silindir gaza sabit basışlarda araba gücü yetecekse geçiyor. Hafif basınca tekrar çıkıyor. Keyfi çok etkileyecek bir durum değil. Eski act lerde yapıyor mu bilmiyorum ama bende geçişlerde titreşim yok. Tabi 2 silindirdeyken çok minimal bı titreşim oluyor ama o da can sıkıcı değil

2. Elde 10.000 km civarı impression 8,5 ne eder ?

1600 etmiş (buda en üsten barem zaten)

Dipten 1550 ye bekleyerek sabrederek aşırı pazarlıkla alınabilir.

1600 den 8,5 imp.

https://shbd.io/s/20ILiNgJ
1600'e alacak olan bendim. Bana tecrübe oldu foruma da aktarmak istiyorum. Dediğiniz gibi daha ucuza 1550'yede bulunabilir ama plakası bana çok özel geldiği için almak istedim. Ama şahıs anlaştıktan sonra ilan başlığını Çarşamba gününe kadar Özcan beye opsiyonlandı diye değiştirdi.(5-10 bin ne kadar olursa fazlaya satacak duyuruyor siz alın. Anlaştığı adam kredilerini ayarlamış, beklemiş umurunda değil) Cuma anlaştık ama nasıl olduysa ikimizde Ankara'da olmamıza rağmen anca çarşambaya alışverişi ayarlayabildi. Sabah tam çıkarkende aradı motosiklet çarpmış ayna kopmuş, kapı çizilmiş. Kazadan 20dk sonra aradığımda araçta oturarak polisi bekliyormuş. Dedim görüntülü arıyım yada video atar mısınız? Zaten kaza sonrası bir sürü çekmiş olması gerekmiyor mu? Dedi sadece fotoğraf atıyım sen bana güvenmiyor musun?(Bulmuş yandan kazalı bizim aracın modelinden bir fotoğraf) vs vs kapattı. 06EVG8.. almayı düşünen varsa dikkat etsin. Emre Dedeo***. Memurdan, doktordan yazılıyor ama insanlık önemli.

Son düzenleme:
1600'e alacak olan bendim. Bana tecrübe oldu foruma da aktarmak istiyorum. Dediğiniz gibi daha ucuza 1550'yede bulunabilir ama plakası bana çok özel geldiği için almak istedim. Ama şahıs anlaştıktan sonra ilan başlığını Çarşamba gününe kadar Özcan beye opsiyonlandı diye değiştirdi.(5-10 bin ne kadar olursa fazlaya satacak duyuruyor siz alın. Anlaştığı adam kredilerini ayarlamış, beklemiş umurunda değil) Cuma anlaştık ama nasıl olduysa ikimizde Ankara'da olmamıza rağmen anca çarşambaya alışverişi ayarlayabildi. Sabah tam çıkarkende aradı motosiklet çarpmış ayna kopmuş, kapı çizilmiş. Kazadan 20dk sonra aradığımda araçta oturarak polisi bekliyormuş. Dedim görüntülü arıyım yada video atar mısınız? Zaten kaza sonrası bir sürü çekmiş olması gerekmiyor mu? Dedi sadece fotoğraf atıyım sen bana güvenmiyor musun?(Bulmuş yandan kazalı bizim aracın modelinden bir fotoğraf) vs vs kapattı. 06EVG802 almayı düşünen varsa dikkat etsin. Emre Dedeoğlu. Memurdan, doktordan yazılıyor ama insanlık önemli.

memurdan veya doktordan yazınca insanlarda nasıl bir güven oluşuyor aklım almıyor
yani farkı ne oluyor

1600'e alacak olan bendim. Bana tecrübe oldu foruma da aktarmak istiyorum. Dediğiniz gibi daha ucuza 1550'yede bulunabilir ama plakası bana çok özel geldiği için almak istedim. Ama şahıs anlaştıktan sonra ilan başlığını Çarşamba gününe kadar Özcan beye opsiyonlandı diye değiştirdi.(5-10 bin ne kadar olursa fazlaya satacak duyuruyor siz alın. Anlaştığı adam kredilerini ayarlamış, beklemiş umurunda değil) Cuma anlaştık ama nasıl olduysa ikimizde Ankara'da olmamıza rağmen anca çarşambaya alışverişi ayarlayabildi. Sabah tam çıkarkende aradı motosiklet çarpmış ayna kopmuş, kapı çizilmiş. Kazadan 20dk sonra aradığımda araçta oturarak polisi bekliyormuş. Dedim görüntülü arıyım yada video atar mısınız? Zaten kaza sonrası bir sürü çekmiş olması gerekmiyor mu? Dedi sadece fotoğraf atıyım sen bana güvenmiyor musun?(Bulmuş yandan kazalı bizim aracın modelinden bir fotoğraf) vs vs kapattı. 06EVG802 almayı düşünen varsa dikkat etsin. Emre Dedeoğlu. Memurdan, doktordan yazılıyor ama insanlık önemli.
Sen misin anlaştığın adamı daha iyi para için bekleyen :D İlahi adelet derim ben buna. Oh iyi olmuş içimin yağları eridi. Nefret ediyorum böyle paragöz insanlardan. Keşke arabası pert olsaydı Park yerinde de görseydi bekletmek neymiş

@Brk34 Hocam adam kaza yapmamış, kaza yaptım diye yalan söylemiş. Muhtemelen 5-10 bin fazla veren oldu ona satmaya çalıştı. Piyasa bunlarla dolu maalesef. Bir insan 3-5 kuruş için nasıl bu kadar küçülür, özsaygısını yitirir, neden bunu kendine yapar aklım almıyor.

@Brk34 Hocam adam kaza yapmamış, kaza yaptım diye yalan söylemiş. Muhtemelen 5-10 bin fazla veren oldu ona satmaya çalıştı. Piyasa bunlarla dolu maalesef. Bir insan 3-5 kuruş için nasıl bu kadar küçülür, özsaygısını yitirir, neden bunu kendine yapar aklım almıyor.
He pardon iş güç arasında çok dikkatli okuyamadım.

5-10 bin hesabı yapılmaz ya gerçekten inşallah hayır gelmez o paradan!!! Neler yazarım neler de forum kuralları yüzünden diyemem 🤬

8.5 impression bakarken Edirne'de biri ile anlaştım araç gri renk 13k km de. Sanıyorum 1450 gibi bir fiyata anlaştım adamın bana söylediği şu fiyatı yüksek olarak güncelliyorum arayan aracı almasın diye dedi bende eyvallah dedim. Diğer güne otogara gidecekken adam bana demez mi yüksek yazdığım fiyattan biri ile anlaştım diye :) bende hayırlısı olsun dedim uzatmadım derken bana daha yakın bir yerden 1620'ye sadece 280 km yaşlı bir amca tarafından kullanılmış araç düştü ilana düşer düşmez aradım 1600 olarak anlaştım. Almaya giderken diğer arkadaş aradı alıcı vazgeçti istersen al diye bende işine bak seninle anlaştığımdan daha yüksek fiyata sıfırını aldım dedim cevap veremedi. Sözün özü ahlaklı olmak sözünün arkasında durmak gerekli.

Hayırlı olsun hocam gram pişmanlık hissetmeyeceğiniz bir araç. Mükemmel derecede sorunsuz. BMW ve sorunsuzluk pek yanyana gelecek şeyler değil :)

Ama ilk etapta ödenilen ve istenilen para bana açıkçası bir tık fazla gibi geldi ancak araç tertemiz ve kilometresi çok düşük bundan dolayı sıfır gibi olduğu için bu para normal geldi.
Yeni aracınız hayırlı olsun. Fiyat harici çok güzel araba da fiyatı yorumlamak da bana düşmez zaten almışsınız.

2 silindir gaza sabit basışlarda araba gücü yetecekse geçiyor. Hafif basınca tekrar çıkıyor. Keyfi çok etkileyecek bir durum değil. Eski act lerde yapıyor mu bilmiyorum ama bende geçişlerde titreşim yok. Tabi 2 silindirdeyken çok minimal bı titreşim oluyor ama o da can sıkıcı değil

Teşekkür ederim. Rabbim daha iyilerini sizlere nasip eder inşallah.

BMW tercihimin en önemli etkisi 8 ileri şanzımanı oldu aslında.

Ama gerçekten çok atik ve seri bir arçmış, bu araç ile yavaş gidebilmek için çok sabırlı olmak gerekiyor.

Ön camın özelliğinden midir nedir, 120 - 130 km/s ile gittiğinizi zannederken göstergeye bir bakıyorsunuz, araç 170 - 180 km/s lere çıkmış.

Devamlı gaz pedalından ayağınızı kaldırma durumu yaşıyorsunuz.

.

Ön camın özelliğinden midir nedir, 120 - 130 km/s ile gittiğinizi zannederken göstergeye bir bakıyorsunuz, araç 170 - 180 km/s lere çıkmış.

Devamlı gaz pedalından ayağınızı kaldırma durumu yaşıyorsunuz.
Atmosferik sıfır yalıtımlı gürültülü motorlu bı araçtan Golfe geçince aynısını yaşadım. Çok sessiz ve konforlu olduğu için hissettirmiyor. Eski arabamla 120'ye çıkınca yavaş diye sürekli karışan hanım bile 160 ile gittiğimizi fark edemedi :D Tabi kadrana bakınca bı fırça yedim ama olsun😆

5 ay kadar önce, ani bir kararla 2017 1.6 Tdi R Line Passat ı 2.200 e sattım.

Son 1 aydır araç arayışındayım

Olmazsa olmaz kriterlerim

Motor Benzinli ve 4 silindir olacak, kesinlikle Milt hibrit ( eTSİ ) veya ACT motor olmayacak,

Bu kriterlerde VW araç bulamayacağımı anladım, bir tek 1.5 Tsi T-ROC var, o da bir türlü içime sinmedi, zaten hali hazırda T-Cross var, bir benzerini daha, sadece 4 silindirli diye almanın bir anlamı yok diye düşünüyorum. Yeni T-Roc da Mild Hibrit olacakmış ...

Aylak aylak dolanırken Kia bayisine daldım Sıfır makyajlı Sportage 1.6 T-GDİ 4x4 Prestige paket araca 3.130 bin TL fiyat verdiler.

DCT şanzıman hakkındaki ön yargımı belirtince

Satış görevlisi, şanzımanın 7 ileri Islak kavrama DCT olduğunu söyledi ama,

gerek KİA teknik dökümanlarında, gerek internet ortamında bunu teyit edecek hiç bir bilgiye ulaşamadım.

Her şeye rağmen araçta bir şeyler eksik gibi duruyor, bir türlü içime sinmiyor uzak doğu araçları.

Şimdi listemde 45 000 km altı

Cupra Formentor 1.5 TSİ ( 2023 - 2025 )

Mercedes E180 ( 2017 - 2018 )

Bmw 3.20i ( 2019 - 2021 G20 kasa ) 2021 sonrası LCİ G22 kasalardaki Tablet ekran hoşuma gitmedi

Bmw 4.20i veya 5.20i ( 2021 - 2023 )

Rabbim hayırlı olanı nasip eder inşallah.

.
benzinli ve 4 silindirli şartınız olmasa model y long range tavsiye ederdim 3,4milyona.
konfor konusunda şikayetlerim var ama yürütmesi çok ucuz bir araç. içi d segmenti boyutlarında. performansi 2.0 turbo dengi.
long range modeli pratikte 400-500km menzili olur, gayet iyi.

sonradan gördüm araç almışsınız, hayırlı olsun :)
mesajı silmiyorum

Geri