Sıfır Araç Teklifi Alanlar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan erkan163
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Yeniliğe okeyim normalde ama göğüsten yansıyan güneş hikayesi falan, kötü malı kakıtmak için bahane gibi geldi bana. O kadar güneş varsa zaten güneş gözlüğü takar geçerim.

Onun dışı güzel araba gibi. Ama Golf'ten iyi mi? O para verilir mi? Golf'ten kötü arabaya Golf'ten fazla para vermek de saçma olur çünkü. Suvcu tayfa verir anca. Sahi böyle diyorum da suvcu tayfa da ülkenin %80'i falan.

Golf'ün eski golf olmadığını, t-roc'un ise ilk zamanlarına göre daha bir geliştirilğini düşünürsek... Bence eskisi kadar büyük bir fark var mı söylemek zor.

Tabi şunu dikkate almak gerek iki araç farklı kasa tiplerinde doğal olarak kalite yada seviye farketmeksizin aynı sonuç beklemek saçma olur.

Hem kendi yüksek, hem yerden yüksek doğal olarak rüzgar gürültüsü daha çok olacaktır. Bu t-roc değil tayron olsun gene rüzgar sesi daha çok olacaktır.

Ancak istenmesi durumunda 100bin harcandı mı yalıtım için skoda fabia bile Mercedes S class dan daha iyi hale getirilir.

Savrulma ve dengesizlik içinde araca DCC opsiyonu alınırsa sorun çözülmüş olur.

Yinede tabiki en önemli şey fiyat ve ilgi meselesi. Eğer tüm harcamalara rağmen Golf'den daha ucuz olursa ve kasa tipi olarak da ilgilenen varsa neden olmasın.

@Brk34

İçerden bilgi ?

T-roc için

Life zaten haziranda gelecemis

Style 1.5 150 lik 2.850 den
Rline 1.5 150 lik 3050 den

vereceklermiş?

2100 e life golf dışında araba yok alınacak
Style Golf'ten bile daha kazıkmış😂
Golf'ün eski golf olmadığını, t-roc'un ise ilk zamanlarına göre daha bir geliştirilğini düşünürsek... Bence eskisi kadar büyük bir fark var mı söylemek zor.

Tabi şunu dikkate almak gerek iki araç farklı kasa tiplerinde doğal olarak kalite yada seviye farketmeksizin aynı sonuç beklemek saçma olur.

Hem kendi yüksek, hem yerden yüksek doğal olarak rüzgar gürültüsü daha çok olacaktır. Bu t-roc değil tayron olsun gene rüzgar sesi daha çok olacaktır.

Ancak istenmesi durumunda 100bin harcandı mı yalıtım için skoda fabia bile Mercedes S class dan daha iyi hale getirilir.

Savrulma ve dengesizlik içinde araca DCC opsiyonu alınırsa sorun çözülmüş olur.

Yinede tabiki en önemli şey fiyat ve ilgi meselesi. Eğer tüm harcamalara rağmen Golf'den daha ucuz olursa ve kasa tipi olarak da ilgilenen varsa neden olmasın.
Evet eskisine göre her türlü daha iyidir de, işte fiyatı? Golf'ten çok daha iyi olmalı daha pahalı olabilmesi için. Yalıtımı 100 bin dcc ye bilmem kaç bin harcayasıya ohoo gider R line Golf çekerim. Ham fiyatı bile Golf'ten pahalı zaten

Style Golf'ten bile daha kazıkmış😂

Evet eskisine göre her türlü daha iyidir de, işte fiyatı? Golf'ten çok daha iyi olmalı daha pahalı olabilmesi için. Yalıtımı 100 bin dcc ye bilmem kaç bin harcayasıya ohoo gider R line Golf çekerim. Ham fiyatı bile Golf'ten pahalı zaten
pahalıysa olmaz o iş. :LOL:

Gerçekten kalite olarak Golf seviyesi ve ya ona yakın seviyeye yaklaşmış. Golf ile aynı paraya alınır ama 3 kuruş fazla vermem

Golf style ın olması gereken helal fiyatını yazdık 2.400 net !!! Ama kaç istiyolar 2660 !! Zaten kimsede almıyor

Golf style 2400 helal ise ?

Troc style 2550 hadi etsin (150 hp farkını falan ekledik)

Harbiden 2550 den verirlerse

Wolf grey olanını alana nazarlık hediye edicem (adam gibi renk bu araçta kurt grisi bence....sarı olanı ? Korsan taksi/uber niyetine olur tabi

Vermezler hocam !

Style 2850 den aşağı vermeyecekler gibi.

Geçen gün bayide T-Roc R-Line’ı yakından inceleme fırsatı buldum makyajla birlikte malzeme kalitesinin en azından bir Golf seviyesine çekildiğini ümit ediyordum ama dürüst olmam gerekirse hayal kırıklığına uğradım. Kim ne derse desin, o ön göğüste kullanılan malzeme ve iç kapı tutacakları maalesef görsel olarak çok ucuz duruyor;
Arka tarafa geçtiğimde diz mesafesinin Golf ile hemen hemen aynı panoramik cam tavanın da etkisiyle baş mesafesi ciddi anlamda az. Her ne kadar multimedya sisteminin Tiguan’dan alınmış olması teknolojik bir artı katsa da, bu durum genel malzeme kalitesindeki zayıflığı örtmeye yetmiyor.Benim bu gözlemlerim, yurtdışındaki pek çok otoritenin eleştirileriyle aynı. Küresel incelemelerde de T-Roc’un dış tasarımı ne kadar övülsede, iç mekandaki sert plastik kullanımı ve life style SUV imajına rağmen dokunulwn yüzeylerdeki kalite yeriliyor. Hatta çoğu eleştirmen, aracın Golf’ten daha pahalı olmasına rağmen işçilik ve yalıtım konusunda onun gerisinde kaldığını belirtiyorlar. İç mekanın en azından bir Golf rafineliğine sahip olması gerekirdi diye düşünüyorum.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Yeni Troc’un golf 8-8.5 kadar kaliteli olduğunu düşünenler büyük yanılgıya giriyorlar. Araç güzel gelişmiş; ancak bazı noktalar dikkatimi çekti. Boyutlar büyümüş olsa da araçta Golf’teki incelik ve detay hissi yok. Örneğin kapı içleri flok kaplı değil, arka kapı ceplerinde ve döşemelerinde ambiyans aydınlatma bulunmuyor. Arka koltukların minder kısmı Golf’teki kadar uzun değil uzun yolda yoracaktır, ön göğüs ve orta kol dayama önünde bulunan kısım daha ucuz hissettiriyor vs… bu eksikler uzatılabilir. Evet, T-Roc yükseltilmiş bir Golf gibi olmuş; ancak Golf’ün kalite karşılığı SUV tarafta Tiguan’dır.

Geri