Yeniliğe okeyim normalde ama göğüsten yansıyan güneş hikayesi falan, kötü malı kakıtmak için bahane gibi geldi bana. O kadar güneş varsa zaten güneş gözlüğü takar geçerim.
Onun dışı güzel araba gibi. Ama Golf'ten iyi mi? O para verilir mi? Golf'ten kötü arabaya Golf'ten fazla para vermek de saçma olur çünkü. Suvcu tayfa verir anca. Sahi böyle diyorum da suvcu tayfa da ülkenin %80'i falan.
Golf'ün eski golf olmadığını, t-roc'un ise ilk zamanlarına göre daha bir geliştirilğini düşünürsek... Bence eskisi kadar büyük bir fark var mı söylemek zor.
Tabi şunu dikkate almak gerek iki araç farklı kasa tiplerinde doğal olarak kalite yada seviye farketmeksizin aynı sonuç beklemek saçma olur.
Hem kendi yüksek, hem yerden yüksek doğal olarak rüzgar gürültüsü daha çok olacaktır. Bu t-roc değil tayron olsun gene rüzgar sesi daha çok olacaktır.
Ancak istenmesi durumunda 100bin harcandı mı yalıtım için skoda fabia bile Mercedes S class dan daha iyi hale getirilir.
Savrulma ve dengesizlik içinde araca DCC opsiyonu alınırsa sorun çözülmüş olur.
Yinede tabiki en önemli şey fiyat ve ilgi meselesi. Eğer tüm harcamalara rağmen Golf'den daha ucuz olursa ve kasa tipi olarak da ilgilenen varsa neden olmasın.