golf'ü de 2360a veriyorlar, passatı da 2360a veriyorlar
Yıl sonu indirimleri olarak mı algılamalıyız bunları

Bir ara 300 bine yüzde sıfır faiz kampanyaları yaparlardı, bu fiyatlarda da hala yapıyorlar mı merak ettim
golf'ü de 2360a veriyorlar, passatı da 2360a veriyorlar
Bazen SMS geliyor, müşterilerine o tarz ara sıra uygun kolaylıklar sağlıyorlar, bana en çok Caddy ve Amarok için mesajlar geliyor.Yıl sonu indirimleri olarak mı algılamalıyız bunları
Bir ara 300 bine yüzde sıfır faiz kampanyaları yaparlardı, bu fiyatlarda da hala yapıyorlar mı merak ettim
Phevlerin kampanyası, ötv dilimine uydurmuşlar fiyatları, sizin dediğiniz tarz kampanya tayron'da vardı bu ay, o da bitti sayılır 1-2 tane araç kalmış bayilerdeYıl sonu indirimleri olarak mı algılamalıyız bunları
Frontera yı bilmiyorum ama grandland gs paket teknoloji paket opsiyonlu 2300 demişlerdi. 10 gün oluyor.arkadaşlar opel frontera 1.2 hybriy gs paket teklifi alan veya bu aracı alıp binen deneyimleyeniniz var mı
Zamları zaten insanlar dövizde kalmasın diye yaptıklarını düşünüyorumAltın da olmayana bu zamlar müslüman mahallesinde salyangoza gelen zamlar gibi vızzz gelir trinkkk gecer , (kasımpaşanın aşağı tarafı)
Full Krediyle araba alma devri bitti
Dolarda olan zaten oturdu kıçının üstüne
Euro da olan minimal getiri sağladı
Kendi kendilerine zam yapıp kendileri çalıp oynarlar.
Kimsenin golf molf aldığı yok (bknz: aylık satış rakamları ilk 40 sıra)
İsterse ocak ta %200 zam gelsin.
Millet ekmeğinin peşinde
Altını olan ganimet hesabını karını hesaplasın alsın tabi ....
Elalem golf alacağıma altın alırım diyor gerçi
yada gümüşteZamları zaten insanlar dövizde kalmasın diye yaptıklarını düşünüyorum