Sıfır Araç Teklifi Alanlar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan erkan163
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

PHEV mantıksız bence bir yandan, şarj takma alışkanlığı kazancaksanız elektrikli alın daha mantıklı. PHEV ler yavaş şarj olur üstelik.

Elektriğe düşman olmak için birebir araç. Dışarıda istasyondan 30 dk şarj süresi (50 kw hız) ve kullanıcı menzili 100 km civarı. Sakın ha elektriğe alışayım diye alınmasın :D

Ayrı araçlar Formentorun yalıtımını hiç beğenmemiştim. Kokpiti de Golf gibi hissettirmiyor. Biraz daha sportif hissettirdi ama kaliteli hissettirmedi bana
2 araca da bindim, Golf bana söylenildiği kadar premium kalite hissi vermedi, bence Formentor çok daha kaliteli duruyor, yalıtımda aynı şekilde çok çok farklı olacağını sanmıyorum.

2 araca da bindim, Golf bana söylenildiği kadar premium kalite hissi vermedi, bence Formentor çok daha kaliteli duruyor, yalıtımda aynı şekilde çok çok farklı olacağını sanmıyorum.
Yalıtımda kayda değer fark var. Formentor sportif duruyor. Kaliteli duruyor evet ama bence durduğu kadar değil

formentor yalıtımı berbat 1 sene kiralık olarak kullandım şirket aracı olarak
hafta sonu kendi aracıma binince çok rahat anlıyordum
golf %25 daha sessiz

Geri