Sıfır Araç Teklifi Alanlar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan erkan163
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Tiguan özelinde değil SUVları sevemedim keyif vermiyor bana :)
hocam işte dikkat etmen gereken nokta bu, bir arabadan keyif almıyorsan zorlamanin anlamı yok mesela ben şu anki dizel 65 beygirlik symbol aracımda haz alıyorum açıkçası atikliği ve hafifliği hoşuma gidiyor güzel yokuş çıkıyor ama eğer atmosferik olsaydı veya LPG’li olsaydı bu hoşnutluğu almazdım ya da tasarımı daha kötü olsaydı haz almayabilirdim, hocam hayat senin hayatın canın ne istiyorsa onu yap üç günlük hayat benim görüşüm bu bence sen Tiguanı sat Style paket golf al 150 beygirlikleri hoşuna gideceğini düşünüyorum sen de istiyorsan niye olmasın dediğim gibi üç günlük hayat biraz da hata yapmak lazım “kusursuzluk Allah’a mahsustur”😀.

Bence aracın boş doluluk oranı aracı sevip sevmemeyi etkiliyor. Ben memnunum Tiguan dan.
kesinlikle aracın paketi aracı sevme seviyesini etkiliyor eski Skoda rapid aracım ambition paketti harbiden bomboş bir arabaydı bırakın kolçağı çelik jant bile yoktu aracı 10 sene kullandık anca 5-6 yılda alıştım bu senede İlk fırsatta sattık.

hocam işte dikkat etmen gereken nokta bu, bir arabadan keyif almıyorsan zorlamanin anlamı yok mesela ben şu anki dizel 65 beygirlik symbol aracımda haz alıyorum açıkçası atikliği ve hafifliği hoşuma gidiyor güzel yokuş çıkıyor ama eğer atmosferik olsaydı veya LPG’li olsaydı bu hoşnutluğu almazdım ya da tasarımı daha kötü olsaydı haz almayabilirdim, hocam hayat senin hayatın canın ne istiyorsa onu yap üç günlük hayat benim görüşüm bu bence sen Tiguanı sat Style paket golf al 150 beygirlikleri hoşuna gideceğini düşünüyorum sen de istiyorsan niye olmasın dediğim gibi üç günlük hayat biraz da hata yapmak lazım “kusursuzluk Allah’a mahsustur”😀.
Çok güzel yazmışsın teşekkür ederim

Tiguandan golfe gecesim var acaba yanlış mı yaparim :(

zaten cevaplar verilmiş ama ihtiyaç meselesi.
iki araca da sahip oldum
2.cocuktan sonra tiguan mecbur olmuştu.
tiguan konfor pratiklik ferahlık anlamında gerçekten güzel.
bir de büyük gözükmesine rağmen manevrası, park etmesi boyutu v.s. tam ideal şehir suvu.

boyuta ve suv araca ihtiyaç yoksa kalite olarak golf kesinlikle üzmez.
hatta golf iç mekan kalitesi daha iyidir( en azından önceki kasalarda öyleydi)

Geri