Sıfır Araç Teklifi Alanlar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan erkan163
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Sıfır elektrikli mini al ! rezalete bak.

Yanlız şu da var

Abicim senin bu yaşta miniyle falan ne isin var
Özel üniversite cool asi genclik 24 yaş üst sınırı olan araba bana göre
Araba düdük yaaaa (içi dışı)

%10 ötv gazı insanın kafasını bozuyor demekki.

Yanlız şu da var

2 milyonu çöpe atmak adlı çalışma

Yanlız şu da var

Hic binme şansım olmadı ama kötü araba değil gibi.

O paraya ben Tesla alırdım ama bu da kötü gibi değil

Hic binme şansım olmadı ama kötü araba değil gibi.

O paraya ben Tesla alırdım ama bu da kötü gibi değil

24 yaşına yakınsanız ? İyi araba olabilir tabi.

Ayrıca adamın kanalında ki diger video da

Aracın iç A sütunu plastiklerinde kedi tırmık izleri felaket olmuş.

Bana göre araba Hem kötü hem defolu .

%10 ötv ile 1.940 helal degil bana göre

Yanlız şu da var

Bu olayda bayi suclu degil ki. Ben o araci almadan cikarim bana parami geri verin siz bunu kedi yuvasi yapin derim. Niye aldin ki. Cik git. Bu ne bicim araba. Benim kediye karsi alerjim var de. Ne bileyim her sey yapilir bu olayda.

Bu olayda bayi suclu degil ki. Ben o araci almadan cikarim bana parami geri verin siz bunu kedi yuvasi yapin derim. Niye aldin ki. Cik git. Bu ne bicim araba. Benim kediye karsi alerjim var de. Ne bileyim her sey yapilir bu olayda.
Arabanın plakası çıkmış. Adamın üzerine tescil edilmiş. Bunu geri alın dediğinizde alamıyorlar.

Bayiler böyle durumda genellikle hediye bakım vs. teklif ediyorlar.
Kabul etmezsen, haklarını hukiki olarak arayabilirsin deyip yolcu ediyorlar.

Davalar yaklaşık 6 yıl sürüyor. Kaybedilen zaman yaşadığın stress yanına kar kalıyor..
Malesef yeterli yaptırım yok..

Bu otomobil anlatıcısı beyefendinin surat bir karış ama video başlar başlamaz bayi showroom dinlenme yerleri oradaki arabaların reklamını yapıyor.
Bu araba showroom da kapılar açık şekilde beklemiş güzel bir indirimle satılmış olabilir yoksa bu kadar kıl tüy nasıl olacak.
Anlatıcı eskiden reno bayiinde satış müdürlüğü yaptığınıda söylemişti.
Baştan anlaşmana bağlı prosedür böyle poşetsiz veriyoruz durumuda inandırıcı değil.

Arabanın plakası çıkmış. Adamın üzerine tescil edilmiş. Bunu geri alın dediğinizde alamıyorlar.

Bayiler böyle durumda genellikle hediye bakım vs. teklif ediyorlar.
Kabul etmezsen, haklarını hukiki olarak arayabilirsin deyip yolcu ediyorlar.

Davalar yaklaşık 6 yıl sürüyor. Kaybedilen zaman yaşadığın stress yanına kar kalıyor..
Malesef yeterli yaptırım yok..
Plaka cikmis da olsa bayi araci sana teslim ettigini ispatlamali. Araci almadan imzalari atmadan cik git bakalim bayi ne yapacak. Sadece parami gonderin yada yeni sifir aracimi verin diye ihtar gondermeniz yeterli olacaktir. Bayi bu sekilde size sifir arac satmiyor ikinci el arac satiyor. Bu benim anlastigim arac degil ki . Bu mantikla bayi sifir diye size kullanilmis arac satsa ses cikarmadan alip giderseniz yillar surecek davalarla ugrasilir o konu ayri.

24 yaşına yakınsanız ? İyi araba olabilir tabi.

Ayrıca adamın kanalında ki diger video da

Aracın iç A sütunu plastiklerinde kedi tırmık izleri felaket olmuş.

Bana göre araba Hem kötü hem defolu .

%10 ötv ile 1.940 helal degil bana göre
O videoyu bende izledim sadece A sütunu değil pandizot ve bardaklıktaki tüyleri ve siyah kılları gördünüz mü? Asla o şekilde aracı teslim almazdım.

Cam tavanlı Life paket var mıydı yeni Golf te🤨

Bugün mahallede makyajlı kasa gördüm arka difüzörde krom şeyden yok normal benim impresion gibi plastik dümdüz, koltuklar life koltuğu ama üstte cam tavan vardı. Style dan itibaren gelmiyor muydu
Var; dönem dönem opsiyon olarak geliyor. ötv + kdv'si ile cam tavanlı-sunroof'lu life paket fiyat farkı +110 bin fark TL seviyesinde.

+30 bin TL metalik renk farkı ile Kasım 2024'te;
life 1730,
cam tavanlı life 1830,
style 116ps 1925,
style 150ps 2020,
style 150ps 18"jant + park assist + dinamik stop 2120 idi.

güncel Haziran fiyatları için bu rakamların üzerine %18 civarı ekleyin.

Yanlız şu da var

Bunu izlemiştim. Valla o şekilde teslim almazdım.

Plaka cikmis da olsa bayi araci sana teslim ettigini ispatlamali. Araci almadan imzalari atmadan cik git bakalim bayi ne yapacak. Sadece parami gonderin yada yeni sifir aracimi verin diye ihtar gondermeniz yeterli olacaktir. Bayi bu sekilde size sifir arac satmiyor ikinci el arac satiyor. Bu benim anlastigim arac degil ki . Bu mantikla bayi sifir diye size kullanilmis arac satsa ses cikarmadan alip giderseniz yillar surecek davalarla ugrasilir o konu ayri.
Böyle bir tecrübeniz mi oldu merak ettim?

Plakası çıkmış aracı "teslim almadınız diye" paranızı iade eden bayi TR de var mı emin değilim.

Böyle durumlarda müşteri haklı da olsa bayiler maalesef çoğunlukla mahkeme yolunu gösteriyor.

Alıcılar haklı osla da, araç iadesi dediğiniz kadar kolay ve müşteri odaklı olmuyor maalesef.

Plakası çıkmış aracı "teslim almadınız diye" paranızı iade eden bayi TR de var mı emin değilim.

Böyle durumlarda müşteri haklı da olsa bayiler maalesef çoğunlukla mahkeme yolunu gösteriyor.

Alıcılar haklı osla da, araç iadesi dediğiniz kadar kolay ve müşteri odaklı olmuyor maalesef.
Dh den alıntı yapmak istiyorum.
Bayii isteyince olabiliyormuş.

1000065652.png

Hayır böyle bir tecrübem olmadı.
Fakat okuduğum ve duyduğum genel olarak bayiler bu şekilde davranıyor.
Birkaç iyi örnek vardır tabii.

Geri