Sıfır Araç Teklifi Alanlar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan erkan163
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Aracın tasarımı ve fiyatı hariç güzel, tasarım aşırı feminen olmuş, fiyat ise citroen gibi markalar daha rekabetçi fiyatlar sunuyor özellikle opelde.
Tasarım biraz fütüristik evet çok dikkat çeker.

Fiyat biraz daha düşük olsa kesin alınabilir araba olurmuş ama şuan düşündürür

Cam tavanlı Life paket var mıydı yeni Golf te🤨

Bugün mahallede makyajlı kasa gördüm arka difüzörde krom şeyden yok normal benim impresion gibi plastik dümdüz, koltuklar life koltuğu ama üstte cam tavan vardı. Style dan itibaren gelmiyor muydu

Bugün mahallede makyajlı kasa gördüm arka difüzörde krom şeyden yok normal benim impresion gibi plastik dümdüz, koltuklar life koltuğu ama üstte cam tavan vardı. Style dan itibaren gelmiyor muydu
Azınlıkta olsa life paket cam tavanlı araçlar mevcut

Dün izmir mbu ve vosmerden seat leon phev için fiyat aldım peşin 1,812,000 - taksitli 300,000tl vade farksız 12 taksit kredi imanıyla alınırsa 1,912,000tl 31 mayıs kampanya son günüymüş. Bu phev leon fr bağımsız süspansiyon iyileştirilmiş yalıtım ve elektrikle 120km menzil imkanı ve 204 beygirlik gücüyle bence 2m fiyatlara satılan 1,5etsi 2023 model golf 8 r line ve style paketlerin içinden geçer. Test ettim onayladım. Ayrıca sunroof standart geliyor.

Citroen E C3 446 km menzil. Liste fiyatı 1.100. Bu fiyatla Hyundai Inster satamaz gibi

Cam Tavan tüm paketlerde opsiyonel donanımdır, Style ve R-Line ‘da standart olarak geldiğine bakmayın, Faruraya ve fiyata ekleyerek yansıtıyorlar.

Citroen E C3 446 km menzil. Liste fiyatı 1.100. Bu fiyatla Hyundai Inster satamaz gibi
Arabayı küçültüp aractan kum torbası atıp menzil arttırmak böyle bişey sanırım.

Fransızlar uzun menzilli bataryaya sahip araç gelistirecek teknolojiye sahip degiller henüz

Citroen C1 e batarya taksınlar 670 km menzili olur.

bu ülkenin insanları bu tip 1+1 evlere sığmaz.

Millet 7+1 residance EV araç istiyor

Golf Life Metalik 2007 Doğuş Oto Maslak
T-Roc 1800
ID4 1720 hatırladığım kadarıyla

BYD SEAL U DM-i 2100 BYD liste fiyatlarında kampanya yokmuş

Geri