- İsim
- Samet
- Araç
- Tiguan Elegance 1.5TSI evo2
Opel de V2 olayı nedir? Belli yıl veya aydan sonra donanım değişikliği ile mi ilgili?
Opel de V2 olayı nedir? Belli yıl veya aydan sonra donanım değişikliği ile mi ilgili?
Bahsi geçen örnekte yıl içinde olumlu donanım değişikliklerinin olduğu bir döneme denk gelmiş sipariş. Donanım listesine eklemeler olunca sözel olarak versiyon 2 diyerek ayırt etmişler. Genelde donanımlar eksilir ama nadiren de olsa arttığı oluyor.Opel de V2 olayı nedir? Belli yıl veya aydan sonra donanım değişikliği ile mi ilgili?
Bu sekilde bir tecrubem olmadi . Ancak sifir arac alirken araci size teslim ettiklerine dair genel kontrol ivir zovir yaptiginiza dair bir seyler imzalatiyorlar. Siz bu imzalari atmazsaniz o arac sizin olmuyor. Plaka cikmasi bir seyi degistirmez. Araci almayip imza atmadiysaniz kimse size o araci veremez. Imza attiysaniz mahkemeyle ugrasirsiniz.Böyle bir tecrübeniz mi oldu merak ettim?
Plakası çıkmış aracı "teslim almadınız diye" paranızı iade eden bayi TR de var mı emin değilim.
Böyle durumlarda müşteri haklı da olsa bayiler maalesef çoğunlukla mahkeme yolunu gösteriyor.
Alıcılar haklı osla da, araç iadesi dediğiniz kadar kolay ve müşteri odaklı olmuyor maalesef.
Aracın ötv ödemesi icin imza atılmış .Bu sekilde bir tecrubem olmadi . Ancak sifir arac alirken araci size teslim ettiklerine dair genel kontrol ivir zovir yaptiginiza dair bir seyler imzalatiyorlar. Siz bu imzalari atmazsaniz o arac sizin olmuyor. Plaka cikmasi bir seyi degistirmez. Araci almayip imza atmadiysaniz kimse size o araci veremez. Imza attiysaniz mahkemeyle ugrasirsiniz.
Bu mantikla hareket edersek bayi golf yerine polo araca plaka taksa ne olacak. Poloyu alip mahkeme mshkeme gezecek miyiz?
Epey bir süredir gelmiyor.Arkadaşlar golf 8.5 impressıon paket 0 için bayileri arıyorum ama hiç bir bayide yok 0 teklifi alan oldu mu bulamadım aracı bulsam alacağım
Hemşehrim yok, 2. el fiyatları da torpilli bu yüzden. Fazla fazla yazıyorlar ne de olsa bayide yokArkadaşlar golf 8.5 impressıon paket 0 için bayileri arıyorum ama hiç bir bayide yok 0 teklifi alan oldu mu bulamadım aracı bulsam alacağım
Bayiler gelip gelmeyeceği konusundada bir bilgi vermiyolar çok saçmaHemşehrim yok, 2. el fiyatları da torpilli bu yüzden. Fazla fazla yazıyorlar ne de olsa bayide yok
Getirmiyorlar yıl başından beri. Merak edip aramıştım yıl başında Manisa demoto ve İzmir avek i. Şuan gelmiyor demişlerdi. Muhtemelen de gelmez artık.Bayiler gelip gelmeyeceği konusundada bir bilgi vermiyolar çok saçma
i20 bakıyorum muhtemelen i20 manuel alacağımGetirmiyorlar yıl başından beri. Merak edip aramıştım yıl başında Manisa demoto ve İzmir avek i. Şuan gelmiyor demişlerdi. Muhtemelen de gelmez artık.
Sıfır alacaksanız kesinlikle önermem. 1.2 lerin manuel var o da 80 beygir. Tabiri caizsse eşek ölüsü gibi asla gitmiyor.i20 bakıyorum muhtemelen i20 manuel alacağım
Sıfır artık gelmiyor ama sarı sitede sıfır ayarında çok araç var alabilirsinizArkadaşlar golf 8.5 impressıon paket 0 için bayileri arıyorum ama hiç bir bayide yok 0 teklifi alan oldu mu bulamadım aracı bulsam alacağım
Sıfır alacaksanız kesinlikle önermem. 1.2 lerin manuel var o da 80 beygir. Tabiri caizsse eşek ölüsü gibi asla gitmiyor.
Ayağım yerden kesilsin sorunsuz olsun derseniz tabi bilemesuan
Eski arabam 2017 1.2 mpi ydi hizlanma evet cok yavas ama uzun yolda devirlendimi guzel gidiyoduSıfır alacaksanız kesinlikle önermem. 1.2 lerin manuel var o da 80 beygir. Tabiri caizsse eşek ölüsü gibi asla gitmiyor.
Ayağım yerden kesilsin sorunsuz olsun derseniz tabi bilemem
Şirkete alacağım o yuzden 0 almam gerekiyorSıfır artık gelmiyor ama sarı sitede sıfır ayarında çok araç var alabilirsiniz