Sıfır Araç Teklifi Alanlar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan erkan163
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ID7 Doğuş Oto Çankaya 3559tl liste fiyatından, indirim yok. Opsiyonlular 4milyonu buluyomuş. Vay be...

Ekli dosyalar

• 20250522_131844.jpg
    20250522_131844.jpg
    245.4 KB · Görüntüleme: 39

Delikli nane Polo 1.525 ve 2 Kg Cupra Born 1.925 300.000 Tl 12 Ay % 0 Faiz Kampanyası var(Anca bakar hayal kurar fotoğraf çekeriz) :(

Ekli dosyalar

• Başlıksız.jpg
    Başlıksız.jpg
    88.9 KB · Görüntüleme: 60
  • Başlıksız1.jpg
    Başlıksız1.jpg
    97.3 KB · Görüntüleme: 60
ID7 Doğuş Oto Çankaya 3559tl liste fiyatından, indirim yok. Opsiyonlular 4milyonu buluyomuş. Vay be...
Ufak bir motor gücü ayarıyla fiyatı 1.300-1600 tl aşağıda olabilecekken vw markasının tercihi gereği böyle diyebiliriz. Bu durum Mercedes yönünden de böyle uygulanıyor. Eski markaların distribütörleri halen eski düzen var zannedip yüksek fiyat ile vatandaşa geçirme prensibinde ısrarcı. Togg ve tesla’dan beri bu düzen geçti, umarım bu saçma ısrardan dönerler.

A3 için teklifleri merak ediyorum. Yukarıda bir sedan teklifi var. Liste fiyatından 5 bin aşağıda.
Birde passat da son fiyatlar nasıl.

Hocam bunlarda artı opsiyon donanım paketi var. Premium paket artı konfor paket dahil

Su araca 4 milyon verecek babayigit ariyor dogus. Piyasiyi ne zannediyorlar bilmiyorum. Satabiliyor mu cok merak ediyorum.
Bu id 7 ye 4 veren 2,5 milyona zor satar 2 elde. Elektrikte o kadar cok bundan daha iyi ve guzel secenek var ki dogus hayeller aleminde yasiyor .

Parası olan alır, fazlada düşünmez. Zenginin malı züğürdün çenesini yorar.
Züğürt diye bahsettiğiniz kim burada? Alıp almamak sorun değil, edermi etmezmi, konu bu. 2024 tiguan rline sahibiyim, 3400 olmuş sıfırı, edermi etmez, benim gözümde ederi 2500 şu günkü ederi.

Züğürt diye bahsettiğiniz kim burada? Alıp almamak sorun değil, edermi etmezmi, konu bu. 2024 tiguan rline sahibiyim, 3400 olmuş sıfırı, edermi etmez, benim gözümde ederi 2500 şu günkü ederi.
Kendin de söylemişsin hocam. Senin gözünde etmez ama başkasının gözünde edebilir. Bazılarımız bu paraları verirken 50 kere düşünür, araştırır, bazıları ise anlık karar verip alır, geçer. Bir ürün alırken satarken zarar eder miyim diye düşünen benim gibi ülkedeki çoğu kişi züğürdüz bana göre. Gücü olan bunlara bakmıyor, araç alacağı zaman gözüne hangisi güzel görünüyor ise, canı hangisini istiyorsa alıyor geçiyor.

Dediğimi şahsi olarak düşünmeyin, ona bakılırsa hiçbir araba parasını etmez, ederi şudur mantığına gerek yok. Parası olan alır geçer.

Parası olan alır, fazlada düşünmez. Zenginin malı züğürdün çenesini yorar.
Parasi olan ,dusunmeden alip gecer dedigin insan profili bu arabaya zaten bakmiyor emin olun. Bu arabaya senin benim gibi orta direk bakar ve bu parayi etmez der ve gecer. Alternatiflerinin bu aractan cok daha iyi ve ucuz oldugunu herkes biliyor . Bu araci istisnalar disinda kimseye satamazlar satamiyorlar.
Das auto kardeslerimiz istedigi sonuclari alamadigi icin ' ID' isimlendirmesinden 2026 yilinda vazgececegini acikladi. Eldeki stoklarida bizim gibi ulkelere itelemeye calisirlar . Geleneksel isimlendirmeye geri doneceklermis. Yani bu haber diyor ki ben bu elektrik ve teknoloji furyasinda batirdim beni ben yapan isimlerle tekrar deneyecegim diyor. Cirpinip duruyorlar.

Geri