Silecek önerileriniz?

Bunu diğer ülkelerde Volkswagen de sunuyor ancak sileceği, yağı, filtreyi vs. bedava vermek Doğuş oto'nun hiç işine gelmeyecek bir şey.

2,3,4 yıllık sözleşmeler imzalıyorsun aylık belli bir miktar ödemesi oluyor. Sözleşme süresi boyunca periyodik bakımlar malzeme ve el işçiliği dahil ücretsiz. Normale göre çok çok büyük farklar yok ancak sürekli servis bakımı yapan kişiler için her bakım başına yaklaşık %30-35 civarı kâr mümkün.
Müşteri/kullanıcılara seçenek olarak sunulsa keşke. İsteyen alır isteyen almaz. Türkiye de zor vallahi.

Evet, servisten geçen sonbaharda aldığım orjinal silecek şu an iz bırakmaya başladı, servis ürünleri de kötü artık silecek bazında.
Eco seri değil değil mi..?

Eco seri değil değil mi..?
SWF ve Valeo cidden vasatlaştı mı? Ne silecek alacağımıza şaşırdık. SWF ye tekrardan şans vereceğim. Eski araçta 1 yıl anca kullanabildim, sattım. Uzun performans testi yapamadım. AmazonTR ye Continental getirmeleri için ricada bulundum. Teklifi mi dinlerler mi bilmiyorum.

Yok değil, araç A3 zaten, orjinal cam ile birlikte değişti hatta, yani camda da hata olma ihtimali sıfır, sıfır camla sıfır silecek çalışmaya başladı, şu an dandik sanayi malı gibi silmeye başladı neredeyse.
VW silecekte hangi üreticiyle çalışıyorsa vazgeçmeli.

Aracımın arka silecek için hem swf sileceğini alıp denedim hem Bosch A383H denedim. Başlık kısmı uyumsuz çıkıyor. Mevcut fabrikasyon sileceğin başlığını çıkarıp onlara takayım dedim yeni sileceğe takılmıyor, başlık yuvaları biraz farklı.

Memleketlim olan https://www.sileceksepeti.com/urun/seat-tarraco-arka-silecek-2021-2024-bosch-rear sordum bunu önerdiler ama fiyat yükseğime geldi. Yetkili serviste 2 yaş üstü indirimiyle arka silecek ne kadara gelir? Olmadı bakımı bekleyeceğim. Yetkili serviste satılanın kalitesi iyi değil diye almak istemiyordum.

Kasım 2022 itibariyle üretilen Tiguanlarda değişikliğe gidilmiş. Boscun resmi sitesinde bile bu yenilenen sileceğin model kodu çıkmıyor.

Tarracoyla Tiguan sileceği aynıymış ama herhangi bilgiye ulaşılamıyor.

Atecada da aynı yıllarda değişiklik olmuş ama yeni modeli piyasada bulunabilir.

Son düzenleme:
Arkadaşlar ben Ege bölgesinde yaşıyorum yaz öncesi 250 lira civarıydı ön arka set olarak Sentinel marka silecek aldım soketleri tam oturmadı normalde sileceği yerinden çıkarmak için parmakla baskı uyguladığımız yer parmakla güç uygulamadan çekince de silecek yerinden çıkabiliyor o yüzden yağışlı havada güven vermiyor iade edecektim aslında ama yazın kullanacağım diye çok dert etmedim ve şimdi kışı geçirmek için kaliteli bir silecek arıyorum yaz gelince tekrar eskileri takarım. Çoğunluk f/p olarak RBW önermiş eski aracımda kullandığım bildiğim bir marka fakat ben en az iki yıl dayansın diye SWF ve Bosch Aerotwin arasında kaldım. Soketlerinde tam oturması benim için önemli. Cevaplarınızı bekliyorum.

Not olarak cam suyu püskürtmeyi ayarlamak mümkün mü ? Yan camlar tavan falan hep leke oluyor. :)

Son düzenleme:
Arkadaşlar ben Ege bölgesinde yaşıyorum yaz öncesi 250 lira civarıydı ön arka set olarak Sentinel marka silecek aldım soketleri tam oturmadı normalde sileceği yerinden çıkarmak için parmakla baskı uyguladığımız yer parmakla güç uygulamadan çekince de silecek yerinden çıkabiliyor o yüzden yağışlı havada güven vermiyor iade edecektim aslında ama yazın kullanacağım diye çok dert etmedim ve şimdi kışı geçirmek için kaliteli bir silecek arıyorum yaz gelince tekrar eskileri takarım. Çoğunluk f/p olarak RBW önermiş eski aracımda kullandığım bildiğim bir marka fakat ben en az iki yıl dayansın diye SWF ve Bosch Aerotwin arasında kaldım. Soketlerinde tam oturması benim için önemli. Cevaplarınızı bekliyorum.

Not olarak cam suyu püskürtmeyi ayarlamak mümkün mü ? Yan camlar tavan falan hep leke oluyor. :)

Hem Bosch hem Swf kaliteli .

Ben tercihimi Swf den yana kullanıyorum.

Cam suyu atış kısmı ayarlanabiliyor. Ucu sivri bir şeyle ayarlıyorlar diye aklımda kalmış . Yetkili servise gittiğimden onlara ayarlatmıştım ben.

Son düzenleme:

10 gün kadar önce linkte ki sileceği set olarak aldım soketler tam oldu silmesi gayet başarılı ben pahalı almak yerine uygun fiyatlı alıp her sene kış başlangıcında değiştirme tarafındayım silecek suyu açısını ince bir iğne ile yukarı-aşağı sağa-sola ayarlayabilirsiniz
https://ty.gl/zc0vewcak4hkj

10 gün kadar önce linkte ki sileceği set olarak aldım soketler tam oldu silmesi gayet başarılı ben pahalı almak yerine uygun fiyatlı alıp her sene kış başlangıcında değiştirme tarafındayım silecek suyu açısını ince bir iğne ile yukarı-aşağı sağa-sola ayarlayabilirsiniz
https://ty.gl/zc0vewcak4hkj
1-2 hafta sonra eskisi gibi silmemeye başlayacak...ben de ilk aldığımda çok iyi dedim sonra 1 aya baya deforme oldu. bosch almak daha uzun ömürlü.

1-2 hafta sonra eskisi gibi silmemeye başlayacak...ben de ilk aldığımda çok iyi dedim sonra 1 aya baya deforme oldu. bosch almak daha uzun ömürlü.
yaklaşık 5-6 yıldır aynı şekilde kullanıyorum kendi adıma bir olumsuzluk yaşamadım:)bu arada bu zamana kadar sürekli yağmur kaydırıcı ile(glaco) kullandım onun da etkisi olabilir:)

Geri