Silecek önerileriniz?

Ben 2 araçta SWF kullanıyorum birini 2022 de aldım diğerini yeni aldım memnunum atlama,ses yapma yok güzel siliyor.
Cam suyu olarak shell mavi olan bulamazsam yeşil olan ve serviste satılanları kullanıyorum hazır içme suyuyla karıştırıyorum şu ana kadar bi sıkıntı yaşamadım.
Tavsiye ederim..

Yıllar önce SWF kullanmıştım en eski iyi markalardan diye. Daha ince lastikleri vardı. Kısa sürede bozulmuştu. Ama o zaman ki hava koşulları da denk gelmiş olabilir.

Son 2-3 yıldır ise Bosch Aerotwin kullanıyorum. sileceksepetinden almıştım. Bozulsunlar diye bekliyorum ama hala ses atlama vb sorunu yok.

Özetle Bosch Aero serisi sorunsuz gibi.

Ben 2 araçta SWF kullanıyorum birini 2022 de aldım diğerini yeni aldım memnunum atlama,ses yapma yok güzel siliyor.
Cam suyu olarak shell mavi olan bulamazsam yeşil olan ve serviste satılanları kullanıyorum hazır içme suyuyla karıştırıyorum şu ana kadar bi sıkıntı yaşamadım.
Tavsiye ederim..

Nereden ve hangi modelini aldınız? Aklımızda olsun diye yazabilir misiniz

Selamlar ,

SWF Visioflex ile Valeo SILENCIO arasında hissedilir fark var mı? Biri orta segment - biri üst segment vs?

@forzaGilles hocam bir fikriniz var mı?
Valeo ‘dan civata/somun bile almam,

Şunu da bilmenizde fayda var, SWF markasını uzun zaman önce Valeo bünyesine katmıştır,

Açıkçası son 7-8 senedir SWF, Bosch veya serviste satılan orjinal ekipman silecek kalite olarak hepsinde bir düşüş var.

Şunu da bilmenizde fayda var, SWF markasını uzun zaman önce Valeo bünyesine katmıştır,

Açıkçası son 7-8 senedir SWF, Bosch veya serviste satılan orjinal ekipman silecek kalite olarak hepsinde bir düşüş var.
Continental Silecekleri tekrar Türkiye ye gelse keşke. Çizgisini bozmayacak tek o marka sanırım.

Gecen gün farkettim , Aracın arka silecek lastiği plastik gövdeden ayrılmış kopmuş sallanıyor. kopmadan önce silmesinde bir sorun yoktu aslında)

Önlerde henüz bir deformasyon / ses/ iyi Silmeme durumu yok

Ön+ arka fabrikasyon 7,5 yıl devirdik.

arka pert olunca Almışken hem ön hem arka alayım dedim.

İnwells ön+arka 355 e aldım. Sipariş geçtim.

Bosch ön arka +1000 lira hiç vermem.

Screenshot_2025-06-01-23-35-35-964_com.pozitron.hepsiburada.jpg

Gecen gün farkettim , Aracın arka silecek lastiği plastik gövdeden ayrılmış kopmuş sallanıyor. kopmadan önce silmesinde bir sorun yoktu aslında)

Önlerde henüz bir deformasyon / ses/ iyi Silmeme durumu yok

Ön+ arka fabrikasyon 7,5 yıl devirdik.

arka pert olunca Almışken hem ön hem arka alayım dedim.

İnwells ön+arka 355 e aldım. Sipariş geçtim.

Bosch ön arka +1000 lira hiç vermem.

Ekli dosyayı görüntüle 84400
Ne kadar dayanmış öyle? Fabrikasyon silecek ön arkalar 1 yıl olmadan cortlamaya başlamıştı bende.

Silecek olayından BMW ciler bir mutludur sanırım. Prime üyelik adı altında belli bir sürede ücretsizde değişiyorlar.

Ne kadar dayanmış öyle? Fabrikasyon silecek ön arkalar 1 yıl olmadan cortlamaya başlamıştı bende.

Küresel ısınma / kuraklık / yağışsız mevsimler. Silecekleri kullanma frekansı çok azaldı

Kar kış kıyamette sabahları donmuş ön cama silecekle buz / kar temizliği yapmamak (kar yagmıyor 3-4 yıldır ankaraya)

Küresel ısınma / kuraklık / yağışsız mevsimler. Silecekleri kullanma frekansı çok azaldı

Kar kış kıyamette sabahları donmuş ön cama silecekle buz / kar temizliği yapmamak (kar yagmıyor 3-4 yıldır ankaraya)
O yıllar demek ki çok kaliteliydi.

Silecek olayından BMW ciler bir mutludur sanırım. Prime üyelik adı altında belli bir sürede ücretsizde değişiyorlar.
Vw servislerde şu an kaç lira bu silecekler?

Ön ? 1400 ?

Arka ? 800 ? Yazarlar sanırım

Milleti iyi gandırıyorlar!

Evet, servisten geçen sonbaharda aldığım orjinal silecek şu an iz bırakmaya başladı, servis ürünleri de kötü artık silecek bazında.

Nereden ve hangi modelini aldınız? Aklımızda olsun diye yazabilir misiniz
Swf Visioflex aldım golf 7 için sanayiden Alman grubu parçacıdan 700 tl
Araç 2016 model orjinal silecekleri hala iyi siliyodu yolcu tarafındakinin lastiği yırtıldı 2-3 cm , onun için değiştirdim,şoför tarafı sağlam yedekte bekletiyorum

Bunu diğer ülkelerde Volkswagen de sunuyor ancak sileceği, yağı, filtreyi vs. bedava vermek Doğuş oto'nun hiç işine gelmeyecek bir şey.

2,3,4 yıllık sözleşmeler imzalıyorsun aylık belli bir miktar ödemesi oluyor. Sözleşme süresi boyunca periyodik bakımlar malzeme ve el işçiliği dahil ücretsiz. Normale göre çok çok büyük farklar yok ancak sürekli servis bakımı yapan kişiler için her bakım başına yaklaşık %30-35 civarı kâr mümkün.

Geri